Garbės ratas

 851 (+0)

Komentarai
Turinys
  • Jogis
    Jogis 
      2008.09.01, 21:24, rašė:
    nu ir nebezinau, rankos nusviro. minusas cia uz tamstos vardo svaistyma, pripratau prie geriau (minusa, tiesa, sau kol kas pasilikau, zinau, kad autoriui ne balai cia rupi)./
  • Varanas
    Varanas 
      2008.09.01, 21:50, rašė:
    Ačiū, kad laiko padovanojai - bendravimas aišku.. Kokie ten balai.. Tas minusas adomo obuoly tūno - spjaut jį ar nuryt reikia ;) Tik dalykas įdomus - neteigiu, kad traukinys čia jau yra vinis rugsėjo pirmosios, bet kas tave šitaip papiktino ? :)
  • Jogis
    Jogis 
      2008.09.01, 21:55, rašė:
    nepyk uz subjektyvuma, bet kazkaip tavo vardas man uzkibes yra kazkur smegenu masej. zinau ir pamenu tamstos braiza, o efoto dar ir paskutinius kelis darbelius puikiai matau desiniajam kampe... ir kazkaip sita tokia tarsi ne tavo. nu tiesiog pykst-pokst traukinys vaziavo, vaizdas geras buvo, nuotaika super... bet nuotraukoje sito neisejo perteikt, ir man, ten nebuvusiam, cia tiesiog dar vienas atostogu kadras. nu todel ir susilaikiau nuo minuso, kam jis cia reikalingas gi? traukinys kaip traukinys, nu ir visa kita yra, bet kazkaip nerandu as kabliuko. bus, kas ras, buk ramus :)
  • Varanas
    Varanas 
      2008.09.01, 22:06, rašė:
    Kaip aš galvoju - keli šimtai subjektyvumų sudaro vieną didelį objektyvumą ;) Taigi iš dalies visi teisūs ir protingi. Todėl viskas gerai ;) Kadras taip - pykšt pokšt, tik ir pragulėjo jis "stalčiuj" todėl. Vaizdus aš mėgstu kur ištraukia bent varganą mintį iš galvos - o šis man toks ir pasirodė laikui prabėgus. Mintys, žinoma, dar subjektyviau, bet ir vandenys platesni :)
  • Wy
    Wy 
      2008.09.02, 10:53, vertino: Gerai, , rašė:
    na jogis teisus, ten nebuvusiam sunku įsivaizduot jog tai ratas ir pavadinimo iš tavęs tikėjausi geresnio :), man ten buvusiam pirma mintis tokia toptelėjo, nesiimsiu siūlyt variantų, nes pats esi pavadinimų virtuozas;), nors kita vertus kai pagalvoju, kad rašydamas "ratas" turėjai omenyje ne tiesioginę žodžio reikšme, tai viskas susidėlioja į vietas ir net nebūtina būt buvus toje vietoje :D
  • Varanas
    Varanas 
      2008.09.02, 12:28, rašė:
    Na taip, teisus kolega esate :) Lyg matosi "stadiono kampas", bet tikrai ne tiek, kiek turi matytis..
      www.fotobites.lt nuolaida fotoknygoms, albumams, fotožurnalams galioja iki gegužės 1 dienos.

Jūsų komentaras

Rašyti komentarus gali TIK užsiregistravę eFoto.lt dalyviai. Užsiregistruoti