Kartu...

Vaikinas ir mergina yra visiškai nepažįstami, bandėme perteikti poros fotosesiją. Kaip mums gavosi jūsų nuomone? Kas blogai/gerai? :)
 339 (+0)

Komentarai
Turinys
  • Edgaras V.
    Edgaras V. 
      2015.01.26, 14:32, rašė:
    Mano nuomone paprasta tokia :)) Merginai labiau pavyko isijausti,o vaikinui ne,ta ranku padetis uz peciu,,, na nezinau,bent per pilva galejo apkabinti :) Bet cia tik mano nuomone :))
  • Vaidas No
    Vaidas No 
      2015.01.26, 14:46, vertino: Paskatinimas, , rašė:
    Gerai matosi, kur fokusas yra ir kur jo trūksta:)
    Vaikinas galėjo ištiest kairę koją ir nebūt toks susikaustęs (tai ne kuklumas, kas būtų gražu). Dabar jo žvilgsnis toks, be jausmo, į niekur. Mergina ok... tik taippat koja kairė, bet ją tik reiktų kiek atlenkt, nes dabar taip samrkiai sulenkta, dėl ko išryškėja moteriški netobūlumai. Fotografo darbas slėpti tokius dalykus, ar proceso metu, ar redagavimo programoje pasirinktinai:)
  • nera1111
    nera1111 
      2015.01.26, 14:47, rašė:
    Na taip vaikinas nedrąsiai paėmęs merginą, bet labiausiai man kliūna neaiškus fokuso taškas, norėtųsi kad veidai būtų ryškesni.
  • Debesuotas
    Debesuotas 
      2015.01.26, 15:30, rašė:
    Suvedat nepažįstamus žmones ir norit, kad jie vaidintų porą? :)) Greičiausiai neišeis..., net nežinau koks to tikslas :) poros fotosesijose dažniausiai ir fotografuojasi poros, kurios turi kažką savito, tarp jų matomas aiškus ryšys, kuris neatsiranda "ai va papozuojam taip, o dabar va taip.." pagalba :) Aišku yra ir tokių atvejų, bet jie tokie nerealūs kaip ir šis..
    Manau, kad norint jog viskas gautūsi, reikia fotografuot tikrą porą, tada matysis aiškiai, kad tai poros fotografija :) Sėkmės.
  • serlinskis
    serlinskis 
      2015.01.27, 15:49, vertino: Paskatinimas, , rašė:
    Dabar jau darbuojies visai neblogai. Kompoziciškai viskas irgi pakankamai gerai, spalvos irgi visai patiko.
    Sekantį kartą kai naudosi savo naująjį objektyvą, nefotografuok pačia atviriausia diafragma (1.8), rinkis kors f2.8 ar net f3.2, kad vaizdas būtų aiškiau sufokusuotas, daugiau detalių tilptų į ryškumo zoną.
    Na, suvaidinti porą, tai, mano manymu, tikrai ne visai tikęs bandymas :D. Neįžvelgiu tame aiškaus motyvo, nes argi trūksta pažįstamų būryje porų? :)) Dėl to ir pastebimas tas susikaustymas. Vaikinukas jaučiasi ne savo rogėse, o panelei tai kas-svarbu vaikino glėby ir dar fotkina!!! :D Iš esmės viskas neblogai, tik va dar tų tokių niuansių nemažai, o jie išnyksta tik su patirtim. :)
  • AustėjaK.
    AustėjaK. 
      2015.01.27, 18:10, rašė:
    Ačiū :)
      www.fotobites.lt nuolaida fotoknygoms, albumams, fotožurnalams galioja iki gegužės 1 dienos.

Jūsų komentaras

Rašyti komentarus gali TIK užsiregistravę eFoto.lt dalyviai. Užsiregistruoti
Apie AustėjaK.
AustėjaK.
 
Austėja Kuršvietytė

Daugiau >