Jie ir vėl čia / They Are Here Again

Mintis padaryt šitą seriją kilo perskaičius Timur Vermes romaną "Jis ir vėl čia" - apie Hitlerį, kuris atsiduria 2011 metų Vokietijoje. Aišku, šita serija nėra apie Hitlerį, ji apima žymius žmones, nesvarbu - gerus ar blogus, pateikiant juos kaip vienos ar kitos subkultūros atstovus.
Steampunk'eriai Monroe ir Leninas, gotas Hitleris, hipė ir blondinė Frida... Galit teisti, galit sakyt, kad išsidirbinėju, nu iš tiesų, išsidirbinėju nuobodžiaudama prie kompo, bet mano nupušėliška vaizduotė dabar taip suveikė, jos vaisiais ir dalinuosi :)
 1443 (+0)

Komentarai
Turinys
  • EmVa
    EmVa 
      2017.08.30, 16:09, vertino: Mėgstama!, , rašė:
    O visai įdomu:) Tas "išsidirbinėjimas" yra vadinamas stilizacija. Geras asmenybių ir nesuderinamų dalykų mixas. Seriją jungia Rožė, ir puikiai pasijaučia ironija. Pastangų toks šposavimas atima daug, o vertinimas...hmmm...neadekvatus joms:) Sėkmės
  • Artūras Politovas
    Artūras Politovas 
      2017.08.30, 16:36, vertino: Mėgstama!, , rašė:
    Nuotrauka pasiūlyta į grupės geriausias
    • .Krivis.
      .Krivis. 
        2017.09.01, 07:05, rašė:
      Dėl svastikos ir kūjo su pjautuvu galite turėti nemalonumų per valdiškus namus. Nacių ir komunistų partijos Lietuvoje propagavimas pripažinta nusikalstama veikla. Nors tai tik dūmų priedanga. Nusikalstamomis reikėtu pripažinti socdemų ir konservatorių partijas. Komunistinių nomenklatūrininkų išperos pavojingesni liaudžiai už nacius ir komunistus kartu sudėjus. Per 20 bendro valdymo metų, pasikeičiant vietomis per rinkimus, be karų ir tankų pavertė Lietuvą savižudžių ir emigrantų beišnykstančia tauta. Per tokius tautos išdavikus, kremlius keršyja Lietuviams už išsikovotą nepriklausomybę. Tereikia išsirinkti labiau tautai atstovaujančią partiją, kaip ją tučtuojau suėda Kremliaus šunys. Fas, fas šunyčiai, še jums kaulą už gerą tarnybą ir Lietuvai užimti nereiks jokių tankų. Kuo greičiau jaunimas emigruos, kuo greičiau be atlyginimų ir pensijų likusieji nusibaigs, tuo mažiau beliks ginančių tėvynę. Tegyvuoja Kremliaus marionečių valdoma Lietuva.
    • simulcika
      simulcika 
        2017.09.01, 14:38, rašė:
      O dėl Lenino ir Hitlerio veido rodymo į kalėjimą nesėsiu? :D Manau čia tiek kūjis su pjautuvu, tiek svastikos simbolis labai logiška - Hitleris buvo nacis, Leninas - komunistas :) O šiaip tai aš visiškai apolitiška. Kol į valdančiųjų gretas eis asmenys, kurie žiūri tik kaip pripult prie lovio,o savo veiklą maskuos per visokius idiotiškus įstatymus ir draudimus, tol gero nebus.
    • Artūras Politovas
      Artūras Politovas 
        2017.09.12, 08:57, vertino: Mėgstama!, , rašė:
      Alfridai, ka darom su liberastais ir koncervais? Kuo jie sventesni tie brudai uz socdemus ir uz pirmos nuotraukos personaza? Pilna ju tarpe buvusiu komuniagu. Gal kartais Masiuli matei?
    • eFoto geriausi (išsitrynęs)    2017.09.03, 05:00, rašė:

      Sveikiname!
      Ši nuotrauka yra savaitės geriausia temoje „Fotomanipuliacijos-fantazijos“.
      Visos šios savaitės geriausios:
      www.efoto.lt/nuotraukos/savaites_geriausios?w=201735
          www.fotobites.lt nuolaida fotoknygoms, albumams, fotožurnalams galioja iki gegužės 1 dienos.

    Jūsų komentaras

    Rašyti komentarus gali TIK užsiregistravę eFoto.lt dalyviai. Užsiregistruoti