Mano seksualinės fantazijos

 1284 (+0)

Komentarai
Turinys
  • man_kukuku
    man_kukuku 
      2008.08.02, 20:56, vertino: Gerai, , rašė:
    trečiam kadriuke viena rengia kita glosto......jaudina :))
  • Varanas
    Varanas 
      2008.08.02, 21:03, rašė:
    Ir turėtų ;) Tik jpg keistai susikompresavo čia keliant - bent man iki originalaus dydžio neišsididina..
  • Juodas aksomas
    Juodas aksomas 
      2008.08.02, 23:27, vertino: Gerai, , rašė:
    Įdomios tos seksualinės fantazijos :))
  • fluxsoap (išsitrynęs)    2008.08.03, 00:26, rašė:
    :)))))))))))))))))))))
  • Bellissima (išsitrynęs)    2008.08.03, 14:51, rašė:
    likau nesupratus kurioj cia vietoj tos fantazijos ir apie ka? apie suknele ar apie ta modeli be galvos? jeigu gerai pagalvojus dauguma vyru noretu turetu moteri be galvos:))
  • Varanas
    Varanas 
      2008.08.03, 15:36, rašė:
    Giliau galvokite prašom - ne detalėmis :) Dauguma moterų norėtų turėti daug suknelių ir daug galvų, kai tuo tarpu, pasak jūsų, vyrai trokšta moterų be galvų (gal ir be suknelių). Kitavertus jei sakote, kad "gerai pagalvojote" - vadinasi turite galvą, bet nemanau, kad vien dėl to dauguma vyrų jūsų vengia :)
  • Bellissima (išsitrynęs)    2008.08.03, 16:11, rašė:
    vyrai vengia moteru kada ju tiesiog bijo ir kai jos yra asmenybes su galva(jei grazi galva geriau) ir kai per daug galvoja..bet esme-kuri ta fantazija? nes jus esate vyras?:))
  • Varanas
    Varanas 
      2008.08.03, 16:28, rašė:

    Netiesa visa tai didžiulė :) Jei jau ėmėme aptarinėti vyrų/moterų pradus - kadais kaip tik šią temą aptarinėjom alaus pagalba : bet koks vyras kaip patinas ieško patrauklios (genetiškai sveikos) partnerės. Tačiau laikui bėgant (pradedant 20 metais ir veliau - labai individualiai) atsiranda poreikis (atsiprašysiu, bet šie žodžiai tiksliausiai apibrėžia) dulkinti ne "gražų užpakalį", bet "asmenybę". Ir metams bėgant tas poreikis tik stiprėja. Žinoma yra išimčių, įskaitant ir tas, kur vyrai savo partnerę išsivaizduoja anaiptol ne moterį :)

  • Bellissima (išsitrynęs)    2008.08.03, 16:38, rašė:
    tokiu vyru, apie kuriuos kalbate. teko sutikti tik vienetus..didzioji dauguma mielai "dulkina"irgi atsiprasysiu, tik vistas...nes uzkariauti amenybe reikia laiko, pastangu ir daug ko..taigi-riteriu laikai baigesi ismirus paskutiniems, o gaila:)
  • Varanas
    Varanas 
      2008.08.03, 16:59, rašė:
    Dar kartą persiprašysiu, bet vietoj "daug ko.." prašyte prašosi įdedamas žodis "pinigų". Tai taip pat buvo dalis pokalbio temos. O.K. gal sakykime jei vyras neturtingas - jį dalinai galima apšaukti kvailiu - neva nesugeba užsidirbti todėl yra neprotingas. Ieškome tik "protingų". Dar geriau labai "protingų" :) Bet kaip tokį pakišti po padu ? Santarvė ir supratimas ? Šios sąvokos bus tik tarp lygiaverčių partnerių. Jei dviejų tarpe yra vienas perkantis - savaime kitas tampa parduodančiu. Nesvarbu ką - save, kūną, meilę ar laimę :) Tuomet anksčiau ar vėliau atsiranda įtampa, trintis, nepasitenkinimas. "Brangusis, kodėl tu neužrašai man viso turto ir nenusižudai ?". "Brangioji, kodėl tavo sena motina čia vis trinasi ? Tegu ji man perveda visus pinigus ir prarija nuodų". Čia tie sakiniai, kurių niekas nesako. Ir be reikalo nesako - vienaip ar kitaip išvaduotų jie :)
    Kodėl čia tokių nesamonių primaliau ? O kas yra riteris moters nuomone ? Gan turtingas ponas, kuris dėl kiekvieno moters "apči" plėšia nuo saves gyvą odą ir duoda nosį nusišnypšti, griūna visas į balą, kad tik moteris bato nesušlaptų. Tada aš sakysiu baigėsi geišų laikai - visos mirė, o gaila :))
  • Bellissima (išsitrynęs)    2008.08.03, 17:17, rašė:
    savo komentare nepariau, kad daug vistu noretu gero mercedeso ir sutinku su jumis-pinigu..ne tame esme-siais laikais negalime gyventi be pinigu ir butu kvaila sakyti,kad norisi protingo vyro,kuris kaip sakete, nesugeba uzsidirbti:)

    Geiša (jap. 芸者 geisha – „menininkė“, tiksliau gei – menas + sha – žmogus) – japonų tradicinė artistė, linksminanti savo svečius šokiu, dainavimu, arbatos ceremonija, išmokyta gražaus elgesio, svetimų kalbų. Besimokanti geiša Tokijuje vadinama han'gyoku (半玉), Kiotemaiko (舞妓, šokėja).

    Geišų kultūros centrais yra Tokijas, Osaka ir Kiotas, kur jos atsirado XVII a. Kiote yra keletas vadinamųjų hanamači (花街 – „gėlių kvartalas“; hana taip pat yra eufemizmas, naudojamas prostitutėms apibūdinti). Šiuose malonumų kvartaluose pagal seną tradiciją okijose (moteriškose didelėse šeimose) gyvena geišos..
    taigi- geisu paslaugos irgi budavo perkamos...

  • Varanas
    Varanas 
      2008.08.03, 18:02, rašė:
    Pinigų klausimu taip pat pritariu, nepritariu tik veidmainiškam jų išsižadėjimui. Smagu, kad taip nedarote :)
    Apibrėžimai gerai, bet, ko gero, abu suprantame ir turime galvoje tą patį : Geiša - nuolanki, paklusni moteris, nieko nereikalaujanti iš "šeimininko" ir pilnai jam atsiduodanti. Riteris - turtingas ir kvailokas ponas, kuris besąlygiškai ir neracionaliomis sąnaudomis pildo visus "šeimininkės" norus :)
  • Wy
    Wy 
      2008.08.04, 10:10, rašė:

    nebloga diskusija čia užvirus :), didžioji dauguma tikrai mielai dulkina vištas, bet o tačiau, kaži kiek ilgai galėtum išbūt su gražia višta, pas kurią smegenų kaip pas plunksnuotą padarą ?:D, arba kaip pristatyti ją savo draugams ?, manau, kad normalūs žmonės, kurie neturi slaptų ketinimų nori, kad jų partneris/partnerė būtų lygiavertis :), o jei kalbama apie riterius, tai tų įsivaizduojamų riteriu niekada nebuvo daugiau nei vienetai, čia skambus pavadinimas iš romantizmo laikotarpio, kuris visai neatspindi realybės ;)

  • l
    l 
      2008.08.04, 22:38, rašė:
    Man panašiau kad pardavėja su manekenu šoka valsą :D
      www.fotobites.lt nuolaida fotoknygoms, albumams, fotožurnalams galioja iki gegužės 1 dienos.

Jūsų komentaras

Rašyti komentarus gali TIK užsiregistravę eFoto.lt dalyviai. Užsiregistruoti