AA Studio
Miestas: Vilnius

Esame Aleksandras ir Aušra - jau ne pirmus metus kartu keliaujame gyvenimo bei fotografijos keliais. Mūsų fotografija prasidėjo nuo mūsų pažinties, įsimylejimo, nuo visiškos kasdienybės - jaukių vakarų, bemiegių naktų ir nuogų rytų - nuo mūsų pačių - tai, kas buvo artimiausia ir svarbiausia tuo metu. Galbūt todėl matome ypatingą grožį porų santykiuose ir vestuvių šventėje.

Šioje dviejų žmonių dienoje labiausiai mus žavi jaudulys ir tikrumas. Tą dieną žmonės būna labai jautrūs, nuoširdūs, tikri ir sąžiningi, nusimetę visas kaukes ir tiesiog paskendę vienas kitame. Tai yra be galo gražu. Fotografuodami poras siekiame papasakoti kievienos jų istoriją giliai, įdomiai ir nebanaliai. Fotografijos siužetuose visada ieškome tikrumo, aplinkoje išskirtinumo, šviesoje magijos, o prie viso to kaskart laukiame įdomių netikėtumų.

Mūsų nuomone geras vestuvių fotografas yra tas, kuris geba paprastus dalykus pamatyti ir pateikti nepaprastai, prisitaikyti prie situacijos ir esant sudėtingoms aplinkybėms, pasitelkus kūrybingumą, pasiekti puikių rezultatų, yra pastabus emocijoms, greitas netikėtumams, yra istorijos pasakotojas, kūrėjas, režisierius, kuris puikiai pažįsta savo istorijos veikėjus ir geba juos atskleisti. To mes ir siekiame.

Jau ketverius metus fotografuodami poras ir jų išskirtines šventes tik įsitikiname, kad esame savame kelyje ir džiaugiamės, kad einame juo kartu.

Jeigu Jums patinka mūsų darbai, susisiekite su mumis, gal būt kartu sukursime dar vieną nuostabią istoriją.

 
Telefonas 867241641
El.paštas info@aastudio.lt
Tinklapis www.aastudio.lt
  

Naujausios nuotraukos