Patikę
Fotografui patikę kitų komentarai
  • Dark Schneider:
    Nepanašu į high key. Tiesiog kontrinė šviesa plius reflektorius ar kitas pašvietimas iš priekio. Ir geras nuotraukų apdorojimas(gal ir iš RAW).
  • amvy:
    Tokiose temose kaip nekokybė, mobilografija, lomografija ir pan., manau, tas pikselių skaičius neturėtų būti lemiantis dydis. Kai kurios aplikacijos netgi neleidžia išsaugoti reikalaujama raiška (žinoma, turiu minty ne fotošopą, gimpą, lightromą ir pan.). Bet tiek to.
  • Kontuzitas:
    nebloga foto ... galima būtų pagalvot apie šiek tiek trumpesnį išlaikymą... kad labiau užfreezint momentą.... bet gal šis variantas priduoda daugiau žavesio ir gyvumo .... 1600 ISO matosi padarė savo :) tad čia siaip pamastymui, kad išvengt to vaško... galima pagalvot ir apie juodai baltą :) nors nebūtinai tai turi būt tiesa :)
    . *
  • Manvid:
    Teta atsakytų: "-Kad geriau tave matyčiau..."- *
  • ExLee:
    smagu , kad patiko darbas. Pabandysiu parodyti kur randasi ši vieta.
    * *
  • anava:
    Kartais vos juntamas rankos prisilietimas sušildo daugiau negu didelis laužas..... Bet...... juk dažnai būna taip:- *

  • anava:
    Nu taip, taip, žinoma..... ant šluotos, todėl ir pėdų nepalieku......:D
  • Wilija:
    Iš bičiulių klaipėdiškių efotiečių gavau šią dovaną - "Sapnų" tortą, labai skanų, labai skalsų. Dalinuosi juo su visais, kurie mane sveikino, kurie linkėjo tiek gražių dalykų. Paragaukit šio torto, sapnuokit kartu su manimi, skriskime drauge virš mėlynos fantazijų jūros. Platus lyg horizontas manasis Ačiū! :))
    Sapnų tortas *
  • sanseverija:
    ar *
    se *
    so *
  • Gaiva:
    Registracijos procesas yra toks: ateini - peržengi slenkstį - ir prisiregistravęs!!! :)- * :)) Ateik, tai atvira bendruomenė :)- *
  • Gaiva:
    Dešimt ar bet kiek kitiek, tegul būna aktyvas ar dar kažkas, svarbiausia bendravimas, prie to aktyvo jungiasi kiti, kam įdomu, kam ši veikla nereikalinga ( o tai nėra blogis)te daro tai kas patinka. Žmonės bendrauja , ir reikalauti kad jie kaži ką tai darytų, nederėtų. Mano galva viskas yra kuo puikiausiai. Suaugę žmonės atranda ko jiems reikia, ko pakanka, siūlo idėjas ar mintis , kam priimtina tas prisijungia. Šioje grupėje kuo puikiausia atmosfera, ir ne be pačių dalyvių indėlio. Tiesą pasakius , manau, kad Klaipėdos fotografų bendruomenės bendravimas išliks ir gyvuos. O susitarti bendros erdvė ras , jei ne čia , tai kitur. Sukeltas šaršalas bereikalingas iš ties. Galima ramiai , taikiai ir tolerantiškai viską nuspręsti (beje ką Vytautas moka kuo puikiausiai). Smagiausia yra tai, kad dalyviams viskas yra gerai, o nedalyvius kažkas neramina :)))
  • Žvilgsnis:
    Tais pačiais argumentais galima ir Vilnių prijungt :) Grupės turi savo priežastis, čia jau sociologija - iš tas aspektas ir skiria nuo duomenų, kuriems patiems dzin, kam kas kur juos priskirs ir sudės kartu būti. Todėl mes visi turim savo draugų ratą, bendraujam ne su visais kaimynais, ir nenorim, kad kažkoks komendantas reguliuotų su kuo jungtis mūsų draugų ratui.- * - * Panašu, kad matai, kad va, čia viena, čia kita grupė skirtumo nematau, tegu būna vienam krepšyje, nes skirtumo nejauti. Tas faktas, kad tos grupės egzistuoja atskirai, jau yra ženklas, kad jos jaučia skirtumą ir todėl ir vyksta atsiskyrimas. Populiariai aiškinant, kadaise vieni ir kiti klausėsi muzikos, „koks skirtumas“... depešai ar metalistai - atsiranda skirtumas? ;) Žodžiu, aiškiau man sunku paaiškinti. Na, sujunkim du butus, bus daugiau vietos ir smagiau :D Spėk, ar gyventojai bus patenkinti? Nes tavo tikslas visiškai skiriasi nuo jų tikslų, ir tai, kas tavo manymu yra naudinga, jiems visiškai neatrodo..
  • gedasst:
    Pasisakysiu, kadangi atejau i efoto kaip tik per Klaipedos efotieciu susirinkimus.- * - * Miestas keiciasi, ekonomika keiciasi, efoto keiciasi, zmones keiciasi - taip buvo, yra ir turi buti.- * Todel susirinkimu etapu Klaipedoje buvo daug ir visokiu.- * - * Pries 3 metus Klaipedos efotieciu susitikimus ant Muzikinio Teatro laiptu organizavo jaunimas - moksleiviai, studentai ir siek tiek vyresni.- * Zymiai vyresne publika neuzsibudavo, nes interesai labai skirtingi.- * Prasidedavo viskas idomios temos isrinkimu ir bandymu pagauti atitinkama kadra. Paskui - savaitiniai namu darbai...- * Ilgainiui fotkinimo valanda_+_aptarimas_kavineje peraugo i susitikimus-prie-bokalo...- * Dalis jaunimo issivazinejo studijuoti, kita dalis gyventi i kitus miestus, treti sulindo i klubus (Studija10 tame tarpe). - * Muzikinio laiptai vis dazniau budavo tusti...- * - * Tuo metu kiek vyresne persona Gedas (Wyrukas) emesi iniciatyvos ir ikure efoto g..
  • Žvilgsnis:
    Trumpai sakant, aš kitos grupės ir nežinau (neskaitau) :)- * - * Klaipėdoje yra keli foto klubai ir jie yra skirtingi. „Bendruomenė“ turi savo susitikimus, organizavo savo konkursus, prizus, facebook puslapį ir t.t. ir tai yra pavadinimas, kuriuo ji žinoma, o ne „Klaipėda“.
  • Kontuzitas:
    nzn nieko iš grupės Klaipėda .... visada bendrauju tik per Klaipėdos fotografų bendruomenės grupę... Klaipėdiečiams dabartinis bendravimo principas yra nusistovėjes ir priimtinas.... visda susiorganizuojame kai reikia susitikti būtent taip... ir jokios netvarkos nėra kaip ten sakoma- tikslas pateisina priemones ? ar ne taip?
  • Barbora...:
    Visų pirma, tai reikėjo iš mašinos išlipti :)
  • Lyrika:
    kai lape praskrenda per kokias 2 sekundes pries nosi, o fotoaparatas jau praktiskai supakuotas buna, tai statydamas parametrus gali tik lapes pedutes sniege uzfiksuoti :D
  • voland:
    Jis buvo Genijus....tapęs ,,sfumato,, stiliumi, o kas esate Jūs ?
  • ro.:
    Didelė iliuzija kad kursuose iškart išmokstama ir iškart fotomeistru tampama. Mokymasis - tai ilgas procesas. Kursai tik postūmį padaro, o viskas nuo fotografo priklauso.- * normalūs darbai, tik gal be atrankos.
Apie vija
vija

gyvena: Klaipėda    Daugiau >
Autoriaus nuotraukos


Galerijose
Raktažodžiai