Nusipirkau Nikon D3100 18-55 vr kit
secretR: 2019.05.13, 08:23  Grupė: Nikon 5

Sveiki, ilgą laiką galvojau apie Canon 4000D, bet taip jau gavosi, kad už 120Eur pavyko nusipirkti nenaudotą Nikon D3100 18-55 vr kit. Esu visiškai pradedantysis, tad nemanau, kad padariau bloga žingsnį čia :). Gal kas nors truputėlį papasakos man apie šį fotoaparatą, kaip stipriai jis tinka naujokui? ;)

Komentarai
Turinys
  • _«M.G»_ (išsitrynęs)    2019.05.13, 09:35, rašė:
    Pirma - vartotojo instrukciją reiktų paskaityti kaip įsijungti P režimą. Visa kita padarys pati kamera, tik laiku nuspausk mygtuką.
    Dar yra gerų filmukų youtube, kurie išsamiai papasakos apie kamerą su vaizdais.
  • secretR
    secretR 
      2019.05.13, 18:50, rašė:
    Na, gal ir smagiai skamba, jog visa kita padarys pati kamera, bet norėsis laikui bėgant išspaust maximumą, o to su auto rėžimais kiek žinau padaryti neišeis :)
  • _«M.G»_ (išsitrynęs)    2019.05.13, 19:21, rašė:
    per tą laiką oi kiek daug sužinosite, tai tikrai nemažai išspausite.
    Paprastai tariant, reikia užduoti labai konkretų klausimą apie darbą su kamera, bet pirma reikia pradėti fotografuoti ir pamatyti, kas tenkina, o kas ne.
    Pasakoti apie kamerą nėra jokios prasmės
  • DariusL
    DariusL 
      2019.05.14, 08:32, rašė:
    Kai aš pradėjau, tai pirmiausia aiškinausi šventą trejybę - diafragma, išlaikymas, ISO - kas, kada, kas keičiasi, kodėl. O visa kita tik fantazijos reikalas. Visos kameros remiasi šiais trimis parametrais ( nu gal dar plius AF niuansai) Skiriasi tik tolerancijos ribos.
  • Samor
    Samor 
      2019.05.19, 09:23, rašė:
    Nesu as nei profesionalus fotografas,nei filmuotojas,bet dirbdamas igijau siokios tokios patirties.Pradzioje man ir,kaip ir jums patare dirbti automatiniu rezimu.taip ir dariau,bet daug skaiciau kas nuo ko ir kaip.Jums jaunimui geriau,nes jus suprantate angliskai,o as senelis to nemokejau.Gera patarima dave MG.Cia mokaisi naudoti aparato galimybes,o svarbiausia nei juosteles gadini(kainuoja jos),o cia nepavyko istrynei viska is korteles ir tesi savo bandymus.Patarimas paprastas - pradzioje daryk tai ka tamstai patare,o toliau galite vel klausti arba skaityti

fotobites.lt spaudai 15% nuolaida
Fotoknygos
Atvirukai Kalendoriai

Jūsų komentaras

Rašyti komentarus gali TIK užsiregistravę eFoto.lt dalyviai. Užsiregistruoti