Mada

 585 (+0)

Komentarai
Turinys
  • VA1DOTAS (išsitrynęs)    2013.11.14, 17:55, rašė:
    Pasidomėk ape šį tinklapį, bus aiškiau, kokias foto į kokias galerijas geriau būtų kelt:-) Sekmės.
  • Antanas Kučinskas su savo IMHO
    Antanas Kučinskas su savo IMHO 
    nesiseka
      2013.11.14, 18:19, vertino: Gerai, , rašė:
    .
  • VA1DOTAS (išsitrynęs)    2013.11.14, 19:41, rašė:
    Et, Antanai, kokį matau dabar jumy nesąžiningą. Kiek bendraminčių čia esate apdergęs, kiek jų pastangų čia esate sumenkinęs...? O dabar susiradote tokią progą pasirodyti tokiu kilniaširdžiu, tokiu jautriu... Tikrai susijaudinau, šauniai palaikote žmogų... Kad aš jūsų nepažinočiau, kaip kad tas žmogus... Bet patikėkit, kas liečia jus ir manę, tai tikrai, buvo atvejų, kai dėl jūsų kalbėjimo norėjosi skradžiai žemę prasmegt. Ir kiek viso kito matyta... Todėl man yra absurdiška matyti tokį nachališką dviveidiškumą.
    Atleiskit Antanai, jūs juk norėjote pasakyti žmogui tiesą, apie šią vietą, žmones čia... Šiektiek papildžiau jus, jei jūs neprieštarausit?
    P.S Foto, apie kurias kalbate: pirmoji be ryškumo, antroji kreiva ir tiesmuka.
    Jūs teisus, mygtukų maigymas mažai tepasako. Bet kartais kalbėjime yra daug netiesos ir apgaulės, daug blogio. Kam taip nustatinėti žmogų prieš kitus? Jūsų pasakymas:"Ateityje žinok, kad šioje erdvėje pilna tokių nelaimėlių, kurie sutikę nuoširdų gyvenimo momentą, sustabdytą kito žmogaus gyvenimo akimirką pamato savo apgailėtiną emocinį sausumą, negalėdami to pakęsti gelbėjasi kitą niekindami, smukdydami jo emocinę, vizualinę pagavą ... " Čia jūs sakot ir apie savę, Antanai... Ar nepakaros tamstos aukščiausias... O gal jau karoja?
    Tiesa jus išlaisvins, tik tikėkit tuo...:-))
  • munte1
    munte1 
      2013.11.14, 19:52, rašė:
    nu vyrai vyrai... mes cia susirinkome aiskintis kas ka pasake, ar komentuori zmogaus nuotraukas ir pasakyti tokiu budu tos nuotraukos pastaba. nes toks vaizdas kad susirinkom cia pasiaiskinti kas ka galvoja ir nieko bendro apie mano daryta nuotrauka. siulau abiems buti labiau santuriems ir gerbti vienas kita ir kitus taip pat. nes kiekvienas mes esame skirtingas zmogus(individas) ir kiekvienas mes turime savo nuomone viena ar kita tema. o cia laisvas portalas kur galima issakyti savo nuomone. tai mano galva ponas Antanas ta ir padare ir nereiktu jo uzsipulti ar replikuoti i jo issakyta nuomone viena ar kita tema.
    O jus Vaidotai jeigu minejote, kad sitos nuotraukos netinkamoje vietoje patalpintos, tai mielai sutinku su jusu tokia nuomone, bet tuo paciu man reiktu jusu pagalbos situo klausimu. nes pries talpindamas nuotraukas stengiuosi daugiau isnagrineti puslapi ir jo veikimo principa. todel kiek as supratau tai tai toje vietoje ir patalpinau. o jeigu jus zinote kur geriau galima patalpinti tai mielai sulauksciau jusu pasiulymu arba nuorodos apie tai kur galeciau rasti sia naudinga jusu informacija. isanksto dekoju uz pagalba ir replikas ir nesvarbu jos geros ar blogos.
  • VA1DOTAS (išsitrynęs)    2013.11.14, 19:57, rašė:
    Gavosi, kaip gavosi... Atleiskit, kad taip...
    Jei domėjotės šiuo tinklapiu, turite žinoti, kas yra "fotosrautas" ir kas yra "fotomokykla" ir kitos galerijos.
  • Algeronz
    Algeronz 
      2013.11.14, 23:14, vertino: Gerai, , rašė:
    Jūsų niekas neprašė papildyti šio komentaro, padarėt savavališkai ir prisikabinot tiek prie Antano eilinį kartą, tiek ankstesniame komentare prie naujoko. Tai noriu paklausti, kur jūsų poelgio prasmė?
  • VA1DOTAS (išsitrynęs)    2013.11.14, 23:39, rašė:
    Kas nores, tas supras. Jei emetes destyti, kas cia prieko, gal tada pirmiausia paaiskinkite, prie ko jus. As niekam nekenkiu, o jus net nematete Antano komentaro, kuri jis istryne, nuo ko tai ir prasidejo. Buvo dergiama bendruomene, ar tam norite pritarti?
  • Algeronz
    Algeronz 
      2013.11.15, 00:04, vertino: Gerai, , rašė:
    Mačiau, tik tuo metu neparašiau atsakymo - o jūs kalbate už visą bendruomenę? Aš pritariu Antanui dėl jo nuomonės apie minusų dėjimą ir tylų pasimėgavimą tuo veiksmu - juk minusavimo faktai, asmenys dedantys minusą niekaip nefiksuojami, gali būti savimi patenkinti ir neprivalo niekaip argumentuoti savo vertinimo.


  • VA1DOTAS (išsitrynęs)    2013.11.15, 01:58, rašė:
    Kalbejau uz save ir uz tuos, kuriuos yra paliete blogi Antano poelgiai. Jus siekiat ji besaligiskai palaikyti, as noriu, kad viskas butu teisingai. Todel ir pasakiau atvyrai taip, kaip yra. Antano nesiekiu pazemint. Tiesiog jis turi suprast, kaip dera ir kaip nedera elgtis bendruomeneje, su zmonemis. Tame komentare Antanas pasake tikrai perdaug ir peastriai. Tokia mano nuomone. O ko as siekiu...? Viskas labai atvira ir matoma. Teisingas supras teisingai. O kas nenores suprast..., tai man nerupi, ka toks zmogus supras.
    P.S Kokiu pagrindu teigiate, kad tie, kas minusuoja, megaujasi?
  • Algeronz
    Algeronz 
      2013.11.15, 13:32, vertino: Gerai, , rašė:
    Tolimesnė diskusija būtų beprasmė, nes mūsų nuomonės skiriasi ir panašu, kad bendrų išvadų niekaip nepadarysime
  • VA1DOTAS (išsitrynęs)    2013.11.15, 14:07, rašė:
    Gaila..., bet yra kaip yra
  • Antanas Kučinskas su savo IMHO
    Antanas Kučinskas su savo IMHO 
    nesiseka
      2013.11.14, 21:22, vertino: Gerai, , rašė:
    Garbusis, Munte, kadangi perskaitėte mano komentarą, o į jį neleistinu stiliumi ir viešoje erdvėje netoleruotinu tekstu reagavo Vaidotas, kuris leido sau net iškraipyti kas mano pasakyta - šalinu savo komentarą .
  • VA1DOTAS (išsitrynęs)    2013.11.14, 22:06, rašė:
    Jei išsižadėjote savo tiesos, reiškia ji nebuvo tikra.
    Nenoriu su jumi pyktis, ir suprantu, kad kiekvienas mes turim savų nuoskaudų... Bet reikšti ją ne išeitis. Jei norite kažką pakeisti, tokiu būdu, tai nėra gerai. O ar norėjote kažką pakeisti tuo pasisąkymu...? Tai buvo tik pagieža... Pagieža yra nuodemė, Antanai, ir ji neneša gėrio. Pagalvokit apie tai, pagalvokit ką galite duoti gero, ką galite padaryti prasmingo savo buvimu. Žinau, kad nešiaipsau tai jums sakau. Išsilaisvinkit iš pykčio ir gyvenimas nušvis aplink jus:-)
  • munte1
    munte1 
      2013.11.15, 17:03, rašė:
    Antanai, jus buvote teisus del balsu, kad pirma susirinks minusas ir balsuos pries tokias nuotraukas,o veliau atsirast tu geruju pliusu kurie atiduos savo balsus. tai kaip matau tai ka minejot, tai ka saket siuo metu ir issipilde, o gal ir vis dar pildosi. is minuso perejom i pliusa ir as tuo dziaugiuosi. visdelto Antano sitas komentaras buvo teisingas :)
  • VA1DOTAS (išsitrynęs)    2013.11.15, 17:10, rašė:
    Jei Antanas yra teisus, reiškia ir tai, ką kalbėjo apie eFoto bendruomenę yra tiesa. Taip išeina, kad reikia susimąstyt mums, ar verta būti čia, tarp tokių blogų žmonių:-)
    P.S Kaip supratau, komentaras ne visai man, nors parašėte po mano komentaru? Šiaip, aš spėju, kad kažkas jus sieja su Antanu, nes akivaiždžiai jis bandė jus palaikyti. Vertinu tai, bet paprastai jis tokias fotografijas, ir gal net daug geresnes, iškoneveikia. Šiaip, geriau ateikite į "fotomokyklą", ten netaip griežtai vertinami darbai, nei "fotosraute". Nesijaudinkit, pirmas blynas visada prisvyla. Bus ir geriau, sekmės:-)
      www.fotobites.lt nuolaida fotoknygoms, albumams, fotožurnalams galioja iki gegužės 1 dienos.

Jūsų komentaras

Rašyti komentarus gali TIK užsiregistravę eFoto.lt dalyviai. Užsiregistruoti