Old

 380 (+0)

Komentarai
Turinys
  • JMB
    JMB 
      2014.02.09, 20:18, rašė:
    Prie to amerikoniško užrašo uždėk Amerikos vėliavytę. Tikrai tada "krūtai" atrodys ir gal kas uždės žvaigždutę kaip ir vėliavoje.
  • PhotoLA
    PhotoLA 
      2014.02.09, 20:26, rašė:
    Tiesiog toks pavadinimas tinkamesnis, nei bet kuris iš lietuviškų žodžių. Trumpai ir aiškiai atspindi visą kadro esmę. nepatinka - ...
  • JMB
    JMB 
      2014.02.09, 20:31, rašė:
    Lietuvių žodynas pats turtingiausias. Gaila, kad nerandi tinkamiausio, o pasirenki patį prasčiausią. Pagarbos trūkumas žiūrovui :)
  • PhotoLA
    PhotoLA 
      2014.02.09, 20:38, rašė:
    Kritika vertinga tada, kai pasiųlomas geresnis variantas nei esamas, o ne tada kai pasakoma - BLOGAI. Gerbiu žiūrovą, kurį yra už ką gerbt :) Kodėl niekas nesikabinėja prie pavadinimų "***" ir t.t. m?
  • JMB
    JMB 
      2014.02.09, 20:40, rašė:
    Tai gal tada reikia paimti ir nupaveiksluoti juos dar, o rašyti komentaro negalima?
  • PhotoLA
    PhotoLA 
      2014.02.09, 20:59, rašė:
    Rašyti galima, o man galima atsakyt į parašyma. Nufotografuoti galima ir juos ir ne juos, ir taip pat ir kitaip, o ka?
  • JMB
    JMB 
      2014.02.09, 22:12, rašė:
    Matote pagarba prasideda kai į žiūrovą kreipiesi gimtąja kalba. Nenorėkit, kad viską kaip ant delno pateiktų. Atsakyti būtina :) Negi dabar dar reikia pavadinimą pasakyti? Toks amerorikonizmas bent man ne prie širdies. Gražiausiai skamba gimtoji kalba ir tinkamiausias variantas būna kai mąstai ir pavadini gimtąja kalba. Sėkmės.
  • Pivonija
    Pivonija 
      2014.02.09, 23:07, rašė:
    Pritariu.
  • PhotoLA
    PhotoLA 
      2014.02.09, 23:53, rašė:
    Pagarba prasideda nuo kreipimosi mandagumo forma..ką ponas praleidote kelis komentarus mane "tujindamas"..ir tikrai neprasideda sarkastiškais komentarais..bet čia matyt priklauso nuo statuso, ane? tikimasi pasakyt žmogui ale kažką myslingai protingo, ir po to dar myslingiau nusivartyt į kitas lankas..kai jau protingai atsakyt nesigauna..
  • JMB
    JMB 
      2014.02.10, 17:56, rašė:
    Drąsiai gali ir į mane kreiptis tu, į statusą nekreipk dėmesio. Apie fotografiją pats gal ir daugiau išmanai negu aš. Jei būčiau šešiolokinis tai tikrai parašyčiau Jūs. Dėl protingumo tiesiog nežinau ką ir atsakyti. Gal ir protingesnis esi. Tegu būna taip. Vieni vienur protingi, kiti kitur, bet aplamai tikiu kad pats esi protingesnis, nesiginčiju. Panaudojau pirmame komentare sarkazmą, nes kitaip jau sunku įrodyti, kad gimtoji kalba pati mieliausia. Pats gal nežinai kaip buvome rusinami, nes nežinau tamstos amžiaus, o aš puikiai tą rusinimą pergyvenau.Tad tas savanoriškas amerikoniškėjimas veda iš proto mane :) Gal vėliau kada nors tai suprasi. Sėkmės Jums arba tau.
  • PhotoLA
    PhotoLA 
      2014.02.10, 20:39, rašė:
    nesakau kad reikia pamiršt lietuvių kalbą..bet už ją kovoti reikia teigiamais dalykais o ne priešiškumu (kaip ir už visus kitus dlykus)..po priešiško kreipimosi net ir genealios mintys bus atstumiamos lyg sąpaliojimai..rusinimą prisimenu..ir pastebiu dabartini "anglėjimą"..bet remiuosi tuo, kad pavadinimas turi būt taiklus ir trumpas..kuo mažiau žodžių, tuo mažesnė galimybė suklysti žmogui, kuris perskaitė..šitame kadre angliškas žiodis tiko žymiai labiau, nes tiko tiek visam kadrui, tiek atskiriems objektams, taip pat ir subjektams.. nei vienas mano žinomas lietuviškas žodis to neatsveria..nes jie yra tikslesni..ir apimtų tik dalį..
  • JMB
    JMB 
      2014.02.10, 21:40, rašė:
    Na va ir be reikalo mes diskutuojame. Jei nerandame lietuviškų žodžių, o ši kalba pati turtingiausia, tai čia problema yra, kad trumpas žodynas. Jei tamstai tiko tas angliškas žodis na ir tegu, didelio nuostolio lietuvių kalbai nebuvo, kaip ir pagarbos žiūrovui.
      www.fotobites.lt nuolaida fotoknygoms, albumams, fotožurnalams galioja iki gegužės 1 dienos.

Jūsų komentaras

Rašyti komentarus gali TIK užsiregistravę eFoto.lt dalyviai. Užsiregistruoti