Fėja miške

Šios nuotraukos detales, etapus (gif), aprašymą ir iš ko sulipdyta galite pažiūrėti čia -> www.behance.net/gallery/16914445/Fay-in-the-woods :))
Geros dienos!
Ignas Selvestravicius
 894 (+0)

Komentarai
Turinys
  • abphoto.lt
    abphoto.lt 
      2014.05.17, 20:50, rašė:
    pagal nuorodą apžiūrėjau gerus efektų įvaldymo būdus, bet tai visai nepaveikė žiūrint į pirmą foto, kur tie medžių kamienai iš šonų nelabai aišku kam, o antroji tik dar papildo pirmą, kad kontrasto ir ryškinimo tikrai labai daug ir per daug :) Beje, fokuso trūkumą antroji irgi atskleidžia
  • igselas
    igselas 
      2014.05.17, 21:01, rašė:
    medžių kamienai apibrėžia erdvę ir užpildo kadrą, nepalieka skylės kadre, kas leistų merginai visai nugrimzti tamsoje :) o dėl kontrasto, manau skonio reikalas.
    o dėl fokuso trūkumo, tai dėl denoisinimo nusiėmė aštrumas. Jeigu domina techniniai parametrai kas ir kodėl, galiu papasakoti smulkiau :)
    Dėkui už pastebėjimus.
  • abphoto.lt
    abphoto.lt 
      2014.05.17, 21:08, rašė:
    na, tie kamienai beveik aišku, bet tai tik taisyklė ir, manau, šiuo atveju jos laikytis visai nereikėtų: mergina tiesiog sklęstu erdvėje ir būtų gražu. Dėl triukšmų nuėmimo...na čia jau visai techninis klausimas. Reiškia, darant foto trūko šviesos tamstos technikai, o čia jau joks pasiteisinimas. Bet kokiu atveju, šaunu, kad darai tokius darbus ir gauni tam galimybes. Linkiu didžiausios sėkmės :)
  • igselas
    igselas 
      2014.05.17, 21:24, rašė:
    Jūs neklystat dėl techninių dalykų. Mokausi, jau kitą kartą žinau ką darysiu kitaip. Tai bene pirmas toks fotografavimas tamsoje :)
    Linkiu sėkmės kūryboje :)
  • skeltalupis
    skeltalupis 
      2014.05.17, 21:30, vertino: Mėgstama!, , rašė:
    Šauniai, ir dar su tutorialu .. manau tikrai taip pristatant savo foto, kitiems padėsit sumąstyt gerų idėju ir ikvėpsit pasidalint taip sakant opensource :D ;)
  • Vaidas No
    Vaidas No 
      2014.05.18, 02:49, rašė:
    Pilnas jutūbas tokio "miano"... ten daug aiškiau viskas... O čia savireklama, beja, labai nekokybiška.
  • igselas
    igselas 
      2014.05.18, 09:19, rašė:
    Aš ir nesistengiu labai kokybišką savireklamą pasidaryti efoto benduomenėje, kaip matot :)
    Jeigu įdomu, dėdamas nuotrauką siekiu rasti bendraminčių ir sulaukti vienokį ar kitokį (teigiamą ar neigiamą) įvertinimą :)
  • igselas
    igselas 
      2014.05.18, 09:09, rašė:
    Na, čia nelabai tutorialas, tiesiog detalės darbo :)
    Ačiū, jeigu kažkam padedu sugalvoti idėjų, pilnai jaučiuosi įvykdęs tikslą :)
  • TMS
    TMS 
      2014.05.17, 21:47, vertino: Gerai, , rašė:
    Ispudinga!:)
  • ro.
    ro. 
      2014.05.17, 23:43, vertino: Paskatinimas, , rašė:
    reklamą prašau dėti į skelbimus.
    Kažkaip pusvertis darbas kai įdedama pusė, o kitą pusę 'prašau žiūrėti kažkur'. Kam tau to reikia?
  • igselas
    igselas 
      2014.05.18, 09:14, rašė:
    Kažką prastai interpretuojate... Čia yra pilnas darbas, viena nuotrauka. Antra nuotrauka įdėta tam, kad pasižiūrėti iš arčiau, nes pirmoje neina tiek pasididinti, kad matytųsi detalės. Kadangi į efoto neina įdėti gif paveikslėlių ir efoto nėra mano pagrindinis portfolio, tai įdedu nuorodą, kur galima apie darbą pasiskaityti ir susipažinti iš arčiau :)
  • ro.
    ro. 
      2014.05.18, 10:25, vertino: Paskatinimas, , rašė:
    efoto leidžia dėti gif'us
    www.efoto.lt/node/887964#comment-5819097

    ro.:   Oh darbai

    ro.: Oh darbai (Mielas dienorašti...Manęs klausia, kuo užsiima ...)   FOTOISTORIJA [6]

    Mielas dienorašti...Manęs klausia, kuo užsiima eFoto redaktorius?Labai daug nematomo darbo. Parašyt naujieną, pamoderuot tinklapį - tai tik kelios valandos. Viskas kitkas - tai nelabai malonūs darbai.Šiandien tiesiog darbų audra. Taip, įdėta naujiena, gal 4 valandos tvarkyta buhalterija, parašyta apie 30 laiškų visokiais reikalais, na o naktį visai smagiai „drožiu“ naują Fotobičių dizainą. Ne aš jį kūriau, o rimti specialistai, bet dizaine reikia daug viso smulkių paveiksliukų paruošti. Rezultat .. skaityti toliau
  • Antanas Kučinskas su savo IMHO
    Antanas Kučinskas su savo IMHO 
    nesiseka
      2014.05.18, 09:41, vertino: Gerai, , rašė:
    Nestabdomai efoto rieda link bet kokio naujo, ypač balsą turintiems, sumenkinimo, paniekinimo . Nėra jokių bent kiek aiškiau suvokiamų generalinių linijų, perspektyvų . Vienais atvejais pagyrios visiškam fotografijos paniekinmimui, kitais atvejais , kitais kaip ir šiuo - paniekinamos pastangos parodyti ką naujo - autoriaus kūryboje .
    Vienais atvejais menkinamos pastangos parodyti ankstesnes nuotraukas ( ne duok, Dieve ) iš socialistinio laikmečio. Dabar menkinamas Igno (ne vado) noras pasidalinti savo paieškomis.
    Štai Vaidis kaltina Igną, kad pilnas internetas ... taip pat pagrįstai jam sakau, - tai ką jis mėgina vienaip ar kitaip kopijuoti iš to interneto, - ten jame tai (ko ten tikrai pilna) kur kas tobuliau ir patraukliau atlikta . bet ar teisingas toks lyginimas . Vaidi, jau matau tave trypiant kojomis, o kai tą paniekinimą kitiems primeta - taip turi būti .
    Jei negalite pasidžiaugti Igno pastangomis - turėkite bent kiek iš šalies matomo pakantumo ir bent minimalios kritikos savo agresyvumui ...
    Štai abp nuolatinis poreikis kaltinti kiekvieną, kuris neturi geresnės technikos, nei to reikalauja pats abp . kai skaitau tokias abp pretenzijas kyla vienas klausimas - kas nuskriaudė šį žmogų gyvenime ? Iš kur toks poreikis niekinti kitą ?
    Ar ne čia tos priežastys, kad tinklapis baigia pasivyti kitą analogišką jau merdėjantį tinklapį ?
    O dabar, redaktoriau, net nelaukdamas gal kas numinusuos šį mano komentarą - iš karto spausk - įvertintas labai blogai Bet gal visiems čia skaitantiems išdrįsk pasakyti, kas čia labai blogai su šiuo komentaru ?
  • abphoto.lt
    abphoto.lt 
      2014.05.18, 10:44, rašė:
    aš neniekinu nei vieno su prastesne technika, nes ir pats tokią turėjau. Technika nei prie ko. Svarbu darbas, mintis, atlikimas. Mane daug kas kritikavo, kai pakeičiau prastesnę techniką į naujesnę, nes mano darbai suprastėjo. Todėl visada kritikuoju darbą, o ne techniką ir jei nėra ryškumo, spalvų, aiškumo, tai niekada nekaltinu technikos, o tą, kuris tą techniką laiko rankose.
  • Antanas Kučinskas su savo IMHO
    Antanas Kučinskas su savo IMHO 
    nesiseka
      2014.05.18, 10:58, vertino: Gerai, , rašė:
    Abp, skaityk savo tekstus . jei neturi (pagal tave) tokios aparatūros, kuri (pagal tavo kriterijus) nepagadintų (galimo ) rezultato, - tai net ne pradėk ko fotografuoti ... Jei tokius paliepimus nelaikai paniekinimu - tai jau kita kalba .
    Matomai, jau nepajėgiu suvokti (mano požiūriu ) tų kliedesių apie gerą ar geresnį objektyvą ir iš to kylančias pretenzijas . Jei aš ar kas kitas turi tik kitinį - tai pagal tave ar kokį kitą su 8 ar 18,7 balų jėgą turinčio mąstymo privalomą mums elgesio liniją turime eiti į tamsią palėpę žiogų džiovinti ...
    taigi pats dabar rašai, kad kaltini tas rankas kurios laiko tokią techniką, kuri net neleidžia pasiekti geresnių techninių parametrų . Žinai , jei nereikia ilgai tokiame rėžime bendrauti - tas yra net įdomu, - sekti kur pats sau prieštarauji ..
  • abphoto.lt
    abphoto.lt 
      2014.05.18, 11:05, rašė:
    Sudalyvauk bent viename Lithuania press photo konkurse, nes apie aukštesnius net nekalbu ir tada galėsi kalbėti, kad kažką kritikuoju. Ten į leidinį patenka tik viena iš šimto, o čia norima, kad sraute visi gautų pliusus. Tai pliusuokit, o aš minusuosiu
  • Antanas Kučinskas su savo IMHO
    Antanas Kučinskas su savo IMHO 
    nesiseka
      2014.05.18, 11:13, vertino: Gerai, , rašė:
    O pagaliau kaukės nukrito . Minusuok, Reiškiu pagarbą dėl tvirto stuburo ir drąsos prisipažįstant apie minusavimą kaip bendravimo normą .
    beje, nuoseklumas kiek sušlubavęs - ar efoto yra tavo paminėti, kad ir žemos prabos., bet aukštesnio vertingumo nei efoto ? Ar efoto yra efoto . keistas pasiklydimas tarp dviejų žilvyčių .
  • abphoto.lt
    abphoto.lt 
      2014.05.18, 11:21, rašė:
    taip, turiu stuburą, nes nesivarginu susirasti čia kokius tai "gerbėjus", kurie man dėtų pliusus ir nepadlaižiauju tiems darbams, kurie man nepatinka. Lai tie autoriai po to būna pikti ant manęs, bet vistiek gaus minusus, jei taip yra ir gaus pliusus, jei bus to verti. Tai, kad esate gerbingesnio amžiaus niekaip neleidžia jums auklėti manęs, kaip komentuoti ir kaip vertinti kitų darbus. priedu, kad tamstos darbuose irgi nematau super duper. Ir dar pridėsiu: jei kažkam neigiamas komentaras sukelia stresą, tai gal jis turi problemų, nes nesugeba priimti kritikos, o laukia tik liaupsinimo? O tamsta irgi...gerbiu tavo pasisakymus, bet jei laukiate tik teigiamų komentarų, ir visa kita kritika yra jau neigiama, tai atsiprašau.
  • Antanas Kučinskas su savo IMHO
    Antanas Kučinskas su savo IMHO 
    nesiseka
      2014.05.18, 12:12, vertino: Gerai, , rašė:
    abp, tai, kad, atseit, auklėju tėra tavo požiūris į mano nuomonę . Aš tokių tiesmukų intencijų neturiu . be abejo, neprieštaraučiau, jei pats ar kitas priimtų mano požiūrį ... :)
    o dėl mano darbų įvertinimo - tas vertinimas toks nykiai banalus ir infantilus . Apie vertinimo kultūra net netenka kalbėti . Jau net nekalbu, kad šis tavo argumentas apnuogina taip vertinančio asmenį.
  • abphoto.lt
    abphoto.lt 
      2014.05.18, 12:20, rašė:
    Apnuogina, kad turiu savo nuomonę??? Taip, deja ir tokia yra, o ne tik tokia, kaip visi nori :)
  • Antanas Kučinskas su savo IMHO
    Antanas Kučinskas su savo IMHO 
    nesiseka
      2014.05.18, 12:26, vertino: Gerai, , rašė:
    Abp, kalbu ne apie nuomonę, bet jos "konstrukciją" ir jos viešinimo būdą .
  • Antanas Kučinskas su savo IMHO
    Antanas Kučinskas su savo IMHO 
    nesiseka
      2014.05.18, 11:06, vertino: Gerai, , rašė:
    www.efoto.lt/node/887964#comment-5819097


    šią nuorodą supratau kaip reklamą . O kaip dėl gifo ? ..


    ro.:   Oh darbai

    ro.: Oh darbai (Mielas dienorašti...Manęs klausia, kuo užsiima ...)   FOTOISTORIJA [6]

    Mielas dienorašti...Manęs klausia, kuo užsiima eFoto redaktorius?Labai daug nematomo darbo. Parašyt naujieną, pamoderuot tinklapį - tai tik kelios valandos. Viskas kitkas - tai nelabai malonūs darbai.Šiandien tiesiog darbų audra. Taip, įdėta naujiena, gal 4 valandos tvarkyta buhalterija, parašyta apie 30 laiškų visokiais reikalais, na o naktį visai smagiai „drožiu“ naują Fotobičių dizainą. Ne aš jį kūriau, o rimti specialistai, bet dizaine reikia daug viso smulkių paveiksliukų paruošti. Rezultat .. skaityti toliau
  • Antanas Kučinskas su savo IMHO
    Antanas Kučinskas su savo IMHO 
    nesiseka
      2014.05.18, 11:09, vertino: Gerai, , rašė:
    Lūžta sistema, - paviešina tik pusę komentaro ...
  • Membrana
    Membrana 
      2014.07.03, 15:29, vertino: Mėgstama!, , rašė:
    tik pagalvojau, kad brūkštelsiu autoriui komplimentuką, darbas tiesiog puikus, man labai patiko.:)
  • igselas
    igselas 
      2014.07.04, 07:57, rašė:
    dėkui labai už paskatinimą :)
      www.fotobites.lt nuolaida fotoknygoms, albumams, fotožurnalams galioja iki gegužės 1 dienos.

Jūsų komentaras

Rašyti komentarus gali TIK užsiregistravę eFoto.lt dalyviai. Užsiregistruoti