Išėjau pagrybauti

Grybų miške tiek daug, kad net nereikia jų ieškoti. Ieškoti nereikia ir šiukšlių. Vienos nuo kolūkio laikų dūla, kitas vis dar laisvai mėto tarybinio auklėjimo aukos ir kiti atsilikėliai. Ta proga, kad jau kone visas pasaulis apsipylė šaltu vandeniu, gal derėtų pradėti naują challenge tarp grybautojų. Prisirinkai pilną bagažinę grybų, prirink ir kibiriuką šiukšlių. Pačios jos iš miško neišeis, tad pats šiandien iš jo išvežiau tiek kiek tilpo į bagažinę. Vyskupiškių miškas šiek tiek švaresnis.
 363 (+0)

Komentarai
Turinys
  • Kafkis
    Kafkis 
      2014.09.04, 02:06, rašė:
    Sveikintinas pilietiškumas ir ekologijos skatinimas, tačiau bandyta nupasakoti "fotoistorija" (deja, bet kadrų nėra) gavosi šiek tiek, kaip noras pasigirti "Koks aš geras". Na bent pirmas ispūdis. Jeigu tektų vertinti nuotraukas ir ,juolab, jų sudėliojimą (koliažą), tai būtų žemyn. Visgi, nevertinsiu niekaip, nes pats aplinkosauginis momentas ir geravališkumas yra didžiai sveikintinas. :) Sėkmės ne tik grybuose, bet ir kūryboje ;)
  • kaktuks
    kaktuks 
      2014.09.04, 06:47, rašė:
    Kūrybos čia 0. Koliažas irgi nelabai man rūpėjo, nes foto įkėlinėjau vėlai, o į darbą anksti. Kėliau paskubom, kadangi vyksta konkursas kurio metu ir ši bendruomenė manau pasivaikščios miškais, ne tik grybautojai. Kad išvežiau šiukšles, paminėjau tam, kad nereikėtų kažkam klausinėti, o pats ar tvarkei, ar tik vaizduoji, kad matai, bet nieko nedarai.
  • Kafkis
    Kafkis 
      2014.09.04, 10:26, rašė:
    Kurybos 0, nelabai rupejo ir anksti i darba yra trys blogiausi pasiteisinimai ;)
  • kaktuks
    kaktuks 
      2014.09.04, 13:10, rašė:
    Tu arba "menininkas" blogaja prasme suvėlęs kūrybą į apskritą viską, arba tiesiog prisipist nori. :) Visų pirma fotografija tik gali būti meno, kūrybos išraiškos forma, bet neprivalo. Visų antra tai toli gražu ne pasiteisinimas, o palengvinimas Tau susigaudyti situacijoje. Skirk kūrybą nuo paprasto, kreipimosi, prašymo ir nebeieškok kūrybinės prasmės keptuose blynuose.
  • Kafkis
    Kafkis 
      2014.09.04, 15:22, rašė:
    Situacijoje gaudausi, dekui uz paaiskinimus, kurie niekaip neitikina. Klausimas tik, kam deti tai, ka ir pats tamsta laiko niekiniu dalyku. supermama tokius dalykus gal megsta. Cia mano giliu isitikinimu ne FB, ne blogas, o erdve dalintis vaizdiniams darbams. Dar buvo galima savo siuksliu surinkimo grybaujant pastebejimus i dienorasti sumesti, bet tiksliai ne deti prie darbu. Norejau tik pastebejima parasyti, bet tamstos "maza" ego matomai kliudziau. Tiek to. Gero vakaro
  • JMB
    JMB 
      2014.09.04, 06:59, rašė:
    Vienas žvejys Gargžduose įkūrė žvejų klubą, kurio naria grįždami iš žvejybos turi parvežti surinktas šiukšles ir pylė į vieną vietą. norinčių atsirado daug. Taip Minija šiek tiek apsivalė. Per Aplinkos apsaugos dieną buvo apdovanotas. Kurkite ir jūs panašų klubą.
  • kaktuks
    kaktuks 
      2014.09.04, 09:15, rašė:
    Patiems reikia daryti, o ne džiaugtis kitų darbais.
  • JMB
    JMB 
      2014.09.04, 20:58, rašė:
      www.fotobites.lt nuolaida fotoknygoms, albumams, fotožurnalams galioja iki gegužės 1 dienos.

Jūsų komentaras

Rašyti komentarus gali TIK užsiregistravę eFoto.lt dalyviai. Užsiregistruoti
Apie kaktuks
kaktuks

gyvena: Klaipėda    amžius: 38    Daugiau >