It's just pain, nothing else

Esu tik pradedančioji, bet čia kelios foto iš mano mini fotosesijos :p tikiuosi, patiks, laukiu kritikos ir patarimų :)
 365 (+4)

Komentarai
Turinys
  • toz8
    toz8 
      2014.09.23, 20:00, vertino: Gerai, , rašė:
    Ne visi čia angliškai supranta, o į žodynėlį neturim laiko landžioti...
  • Ave.P.
    Ave.P. 
      2014.09.23, 20:14, rašė:
    tai nebūtina suprasti pavadinimo :) manau užtenka aprašymo ir foto :)
  • Vaidas No
    Vaidas No 
      2014.09.24, 01:08, rašė:
    Apie tai, kas būtina ir nebūtina, galima būtų labai išsiplėst, ta tema. Bet gal ne šį kartą. Nesiplėsdamas, galiu pasakyt taip... Jei turim savo, kam gviešytis svetimo. Tai nėra mūsų tautinis bruožas. Kuo tokia bloga ta mūsų kalba, jei mes taip vengiam ja reikšti savo mintis. Ar norim atrodyt geresni, naudodami "didžiūjų" kalbą? Kokia to prasmė, nauda?
  • Ave.P.
    Ave.P. 
      2014.09.24, 19:12, rašė:
    Lygiai taip pat kaip seneliai ir tėvai sako, jog negali išversti rusiško 'bairio" ar posakio, vien dėl to kad tada jis nebeskamba taip juokingai arba taip kaip skamba originalia kalba, tai taip pat žmonės kartais pasiskolina kita kalbą tam kad išreikštų mintį taip kaip ją nori. Plius, nemanau kad šis puslapis buvo kurtas tam kad kritikuotume pavadinimus nuotraukų : )
  • Vaidas No
    Vaidas No 
      2014.09.24, 22:21, rašė:
    Neminėkim rusų, tai visai kaskita. Pirmas dalykas savo laiku, kai buvom Tarybų Sjungoj, mums tai bruko, tai buvo neišvengiama, nes aplinkui viskas buvo ta kalba. Kitas dalykas, kai nėra tinkamo žodžio saviraiškai. Todėl klausimas, kokia šioje situacijoje, buvo priežastis tokio sprendimo? Nors to klausti gal ir nereikia, nes viskas akivaizdu, kaipir. Tu nesupyk, bet aš tikrai matau realia problemą jaunimo tarpe, tiksliau, kaip jaunimas vertina tautiškumą, kaip jiems jis rūpi... Jaunimas nemąsto apie ateitį, kaip toks požiūris gali įtakot tautiškumą tolimesnėje ateityje. Todėl nepagalvok, kad čia kažkoks žmogelis, iš neturėjimo ką veikt, burbuliuoja. Tiesiog noriu duot mintį pamąstymui, pagal galimybes kiekvienam, taip besielgianciam, ne tik tau. Tai beprasmybė, turinti neigiamą įtaką:)
  • Ave.P.
    Ave.P. 
      2014.09.26, 16:15, rašė:
    Kodėl visi kaltina tik jaunimą? Juk visuomenė čia bruka mums tą anglų kalbą, visuomenė nusprendė jog mokyklose tai turi būti privaloma antroji kalba ir visuomenė nusprendė kad visas pasaulis turi ją mokėti, kad būtų lengviau susišnekėti. Įspraudžiat jaunimą į kampą, o paskui pykstat kad mes čia per daug jau angliškai mokam. Plius, turėtumėt džiaugtis, kad mūsų požiūris nėra toks siauras kaip kai kurių.. O dėl tautiškumo, tai atsiprašau, bet tokio dalyko Lietuvoje jau senai nėra. Tikrai daugiau nei pusė, tų kurie buvo patriotai, dabar nestotų už Lietuvą, nes nebeturi už ką čia stoti, o tai įdiegė ir jaunimui. O ir pati nematau koks čia tautiškumas gali būti, kai valstybė taip su žmonėmis elgiasi (: Bet nemanau, kad reiktų per daug išsiplėsti šioje temoje, nes vis dėl to čia ne debatai, o puslapis, kur turėtų žmonės tobulėti fotografijos srityje (:
  • Vaidas No
    Vaidas No 
      2014.09.26, 16:35, rašė:
    Aš pats gyvenu užsienį, bet nejaučiu jokio noro čia kalbėt, reikšt mintis svetima kalba. Gimiau užaugau prie ruso, bet su tautiečiais nekalbu rusiškai. Jaunimo irgi niekas neverčia taip elgtis, kaip kad tu sakai, nereikia pasakot, kaip ir čia, nebuvo jokios prasmės reikšt mintį svetima kalba. Bet tu to nepripažysti, tik teisinies. Spjauni ant valdžios, tą ir aš darau, bet tą darydama, būk atsargi, nespjauk ant tėvynės, nes ji pas tave viena.
    Šiaip gal ir perplačiai mes čia paėmėm temą, bet tikiuosi esmę supratai:)
  • Ave.P.
    Ave.P. 
      2014.09.27, 18:37, rašė:
    Deja, tėvynės neturiu, neskirstau tokių dalykų :) man visas pasaulis tėvynė :) ir kad ir kaip bebūtų keista, čia laisva šalis ir galiu vadinti savo nuotraukas kokia tik noriu kalba :)))) tad būkit geras(a) ir neaiškinkit kokia kalba turėčiau kalbėti, kokia kalba turėčiau kalbėtis su tautiečiais ir pan., o ir ant valdžios galiu spjaudyt kiek noriu, nes čia juk mano valdžia, o valdžia turi išklausyti visų nuomonės :))
  • Vaidas No
    Vaidas No 
      2014.09.28, 00:39, rašė:
    Šiuolaikinis jaunimas... Ateities karta, kuri verčia nerimaut...
  • Remigijus Drevinskas
    Remigijus Drevinskas 
      2014.09.23, 20:15, rašė:
    "Tai tik skausmas, nieko daugiau"
  • toz8
    toz8 
      2014.09.23, 21:52, vertino: Gerai, , rašė:
    Dabar jau tikrai viskas aišku :)
      www.fotobites.lt nuolaida fotoknygoms, albumams, fotožurnalams galioja iki gegužės 1 dienos.

Jūsų komentaras

Rašyti komentarus gali TIK užsiregistravę eFoto.lt dalyviai. Užsiregistruoti
Apie Ave.P.
Ave.P.
 
Monika

Daugiau >

Atsiprašome, NERODOMA
- dabar tinklapis pernelyg užkrautas :/