Vakaras Graz'o šerdyje...

1, 2, 3, 4, 5 - centrinė Graz'o aikštė priešais Rotušės (2) pastatą. 6, 7 - Rotušės viduje, kur įsikūrusi miesto savivaldybė. 8, 9, 10 - savivaldybės tarybos posėdžių salė. 11, 12, 13 - išėjimas iš Rotušės į centrinę aikštę.
 441 (+0)

Komentarai
Turinys
  • EmVa
    EmVa 
      2014.11.15, 15:04, vertino: Gerai, , rašė:
    Ažūrai patraukė:)
  • anava
    anava 
      2014.11.15, 15:23, rašė:
    Mane tai ne tik ažūrai, nors, kaip matai, jie pro akis neprasprūdo. Šiaip, patiko bendra tos aikštės nuotaika, šurmulys, architektūra, garsai.... gaila, čia jų nesigirdi - gyvai grojo džiazo grupė, o dieną - prie fortepijono sėdėjo aiškiai labai profesionalus atlikėjas, užliedamas aikštę klasikinės muzikos garsais, sumišusiais su tramvajų šliuožimu, žmonių žingsnių aidu, balsais... Ačiū, kad užsukai, Emilija :)
  • Bobulė
    Bobulė 
      2014.11.17, 17:55, vertino: Gerai, , rašė:
    Ale gi ir pati, matau, lakstai po Europas, lygtai iki Vilniaus atlėkt toliau būtų, negu iki Austrijos. Gedimino prospekte panašus vakaras būtų, o universitete ir panašių arkų rastume ir interjeriukų kai kur panašių. Na, tie ažūriukai pas mus kuklesni gal kiek, na ir liktarnos paprastesnės.
    Ar jau visą pasaulį apkeliavai? Gal Lietuvoj prie kompanijos prisidėtum?
  • anava
    anava 
      2014.11.17, 18:12, rašė:
    Va, kaip apsikeitėm rašinėliais :D Kol aš Tau - tai Tu - man...:)) Kaip ir paprašiau jau malonės dar kuriam laikui.... kol laisvai skrajojasi....:) Paskui jau kai šleptelsiu iš aukštai gimton pelkėn, tai giliai įstrigsiu :)) Apskritai tai prajuokinai - tikrai dabar dažniau užsienin išmaunu, negu iki Vilniaus atkanku... Netgi skraidyti pastaruoju metu iš Rygos išsimiklinau, nes Vilnius po vienos kelionės nelabai jau svetingai pasitiko..... Matai, taip jau yra, kad Austrijon iškomandiruota buvau, o va, į Vilnių nekomandiruoja...tai kaip aš atkaksiu??????? :DDDDDDD O ir plataus pasaulio dar nemažas šmotukas neapžvalgytas liko... Taigi, Vilniaus kiemelių ir ažūrų tyrinėjimas kuriam laikui atidedamas :D Be to, judvi su Dinute jį jau skersai išilgai išžvalgėte, tai kas man beliko? :))
  • Bobulė
    Bobulė 
      2014.11.17, 20:44, vertino: Gerai, , rašė:
    Na gerai, siunčiu Tau dar arčiau esančių ažūriukų. Jie Pakruojo dvare. Kai po daug metų įstosi į vasilisų rankdarbių būrelį, galėsim išmegzti tokius ažūrus. Visgi tauriau atrodytų, nei banaliai megzti kojines (punčiakas) :)))
    vartai  
  • anava
    anava 
      2014.11.17, 20:58, rašė:
    Va čia tai ačiū :)) Tikriausiai, aš jų nesu nufotkinusi. Bet negaliu net pasirausti ir įsitikinti - mano pamirę archyvai atkurti tokiu būdu, kad dabar ten velnias sprandą nusisuktų....:( Nenoriu nervintis ir vengiu kol kas juose kapanotis ir bandyti vėl sutvarkyti. Na o dėl Vasilisų veiklos, tai....kol užsidirbsim teisę legaliai stoti į tą sąskrydį, manau, būsim ir visai žlibos, ir kokio parkinsono purtomos, ir Alzheimerio palytėtos, tai kur jau ten iki ažūrų...
  • Bobulė
    Bobulė 
      2014.11.17, 21:26, vertino: Gerai, , rašė:
    Na... tada ažūrai bus galvoje... :)))
      www.fotobites.lt nuolaida fotoknygoms, albumams, fotožurnalams galioja iki gegužės 1 dienos.

Jūsų komentaras

Rašyti komentarus gali TIK užsiregistravę eFoto.lt dalyviai. Užsiregistruoti
Apie anava
anava
 
Vilija

Daugiau >

Atsiprašome, NERODOMA
- dabar tinklapis pernelyg užkrautas :/

Nuotrauka galerijose

Atsiprašome, NERODOMA

- dabar tinklapis pernelyg užkrautas :/

Registruoti lankytojai šių apribojimų neturi!