Ir aš, liepsnele, vis stebėjausi - na kur juos kiti vis randa, kai aš - niekuomet... Tik vieną bobausį esu radusi ir tai labai seniai. O šiemet buvo tikras tikriausias siurprizas - savo sode radau pridygusių briedžiukų gal kokį dvylika ar daugiau.... Tik fotiko su savim neturėjau...
Tikiuosi, susirinkote ir pasigaminote skanų patiekalą :) Vikipedija sako, kad tai pats vertingiausias valgomas pavasarinis grybas. Geriau, negu bobausiai ;)
Nea, nesusirinkau dėl dviejų priežasčių - pirma, turiu dar nemažai rudeninių grybų šaldiklyje, o antra - man gaila jų rauti, kad neišnaikinčiau... jie sudygo mano gėlyne, kur daugiamečiai augalai, tai gal, sakau, jei labai jau ten stipriai nepurensiu, jų ir dar padaugės.... Tuomet jau kelsim pavasarinį balių :))
Ir yra gražu :)) Beje, rudenį kitoje gėlyno dalyje, po tujomis ir kitais dekoratyviniais puskrūmiais dygsta tokie labai skanūs rudeniniai grybai, valgomi. Parsivežu kokį nemažą puskibirį ir priverdu...mmmm kaip skanu iš savo sodo prisigrybauti :)