Žaibai - Blykst!

Na ką, ir vėl teko proga truputuką žaibų gaudymu užsiimti. :) Tik jie varliai ne ten kur man norėjosi šokinėjo... ir dar gan retokai... Vis tik įsitaisiau trečiojo aukšto balkone (deja... deja.... ne savo namuose)... ir žinoma, spjaudžiausi, kad medžiai kairėj visą gėrį užstoja... o priešais - patys kalnai.

Su savim teturėjau tik 100 mm makro objektyvą (man reik gėliukių, tai nesitempiau visos amunicijos į namų tvarkytojos darbą). Taigi, teko bandyti su tuo kas yra po ranka. Iš kitos pusės, visai gerai toks objektyvas, nes toks vienas akis badantis laidas nepakliuvo į kadrą. :) :) :)

Stovo irgi nebuvo... teko dėti ant balkono bordiūro... o jis toks platus, patogus... O, kad reikiamu kampu pakelt tą makro "skylę", ėmiau ir padėjau paprasčiausiai telefoną. :) Tai taip ir žaidžiau valandžiukę gal... vis spusteldama karts nuo karto tą fotoaparato mygtuką. :)

O dėl to mano ankstesnio "deja deja", tai tikrai nepasisekė, kad nakvojau darbe, o ne namie... mat Bolcane (Bolzano), kuris yra 30 km nuo darbo vietos, labai stiprūs žaibai siautėjo kaip patrakę... bolcaniečiai galvojo, kad gal jau pasaulio pabaiga (žybt ir trinkt... žybt ir trinkt) :) :) :)
 243 (+0)

Komentarai
Turinys
  • domoxno
    domoxno 
      2015.08.09, 09:52, vertino: Gerai, , rašė:
    Kad ir su prastom sąlygom, vistiek puikiai prigaudėte :)
  • lashiuke
    lashiuke 
      2015.08.09, 16:14, rašė:
    Ačiū ;)
  • egydar
    egydar 
      2015.08.09, 20:47, rašė:
    Geras, šaunuolė
  • lashiuke
    lashiuke 
      2015.08.09, 23:10, rašė:
    Ačiū ;)
      www.fotobites.lt nuolaida fotoknygoms, albumams, fotožurnalams galioja iki gegužės 1 dienos.

Jūsų komentaras

Rašyti komentarus gali TIK užsiregistravę eFoto.lt dalyviai. Užsiregistruoti