Papuošalai 2

 523 (+0)

Komentarai
Turinys
  • Vitusi
    Vitusi 
      2015.09.01, 18:37, vertino: Gerai, , rašė:
    Man labiau papuošalai 1.
  • EmVa
    EmVa 
      2015.09.01, 19:22, rašė:
    Na ką padarysi...Kai yra 2, visada vienas kiek Labiau prie širdies:)
  • saura (išsitrynęs)    2015.09.01, 20:00, rašė:
    Man irgi pirmoji :) modelis svarbus labai ir pirmoji turi daugiau sąsajų su įvairiom įdėjom, nors merginos akių nėra.......kaip : Vermeeras, "mergina su perlu" r pan, ...arba pasimetęs auskasras, svarbus merginos gyvenime daikčiukas :)
  • EmVa
    EmVa 
      2015.09.01, 20:25, rašė:
    Na gerai gerai...negaliu visas dabar taip daryt, vien nosĮ:))) Ačiū už pasisakymą:)
  • Bobulė
    Bobulė 
      2015.09.03, 18:57, vertino: Mėgstama!, , rašė:
    Kaip ten Merilin Monro lengvabūdiškai sakė... ,,Deimantai - geriausi moterų draugai''?... Galima būtų patyrinėti moters santykį su papuošalais, ir ko gero, sužinotume įdomių dalykų. Rastume tuščių mėgavimųsi blizgučiais, rastume labai brandžių sugebėjimų parodyti savo išskirtinumą papuošalų fone, rastume pasikrovimo drąsa jų pagalba arba pasislėpimo už papuošalo... O gali papuošalas būti tiltu tarp dabarties ir praeities, gali būti talismanas, likęs iš promočių, kuris pagarbiai laikomas, kaip paveldas...
    Ir dar viena mintis iš bobuliško metų nuotolio: Papuošalai 2 yra du papuošalai: vienas - juvelyrinis dirbinys rėmeliuose, o kituose rėmeliuose matau kitą papuošalą - jaunystę, kuriai nereikia jokių dirbtinų papuošalų, jokių grimų, rėkiančių makiažų... Vertingus meno kūrinius bandome įrėminti... kai kuriuos - tik akimirkai...
  • EmVa
    EmVa 
      2015.09.04, 13:37, rašė:
    Atsiliepsiu į antrą dalį parašymo. Tą ir norėjau parodyti ir pirmoj ir antroj Papuošalai. Yra tikri ir gal laikini, o todėl ir neįkainuojami. Ir yra tie, dėl kurių verda tiek aistrų, bet jie Tik daiktas, nors kartais pergyvena mus. Paradoksas.
  • anava
    anava 
      2015.09.04, 09:56, vertino: Gerai, , rašė:
    Man tai labai patinka ir madoniški merginos veido bruožai, ir apranga, deranti prie temos, ir kolorito sprendimas, ir nuotaika, sklindanti iš vaizdo. Gražiai susiveda visuma. Ši versija mane labiau traukia nei pirmoji, kadangi ten daugiau reklaminė nuotaika karaliauja, kad ir subtili, o šičia - visai kitokia.....gilesnė, prasmingesnė.
    Visgi, porą neesminių pastebėjimų pasakysiu, Emilija. Man šiek tiek dėmesį blaško tas saulėtas kampas apačioje, nes jis - atsitiktinis. Nei papuošalui, nei merginai išryškinti skirtas. Ir dar - lyg du lygiaverčiai kompoziciniai centrai susidaro - merginos galva ir papuošalo rėmas. Jie abu vienodo dydžio ir intensyvumo. Akys bėgioja nuo vieno prie kito, negalėdamos apsispręsti, kas čia svarbiau..... Negalvok, nesikabinėju :D Tiesiog džiaugiuosi tavo ieškojimais, atradimais, o kai jau kažkas užkabina, patinka, tai ir įkišu savo trigrašį iš šalies, pati visai neprisiliesdama prie žmonių fotografavimo...
  • EmVa
    EmVa 
      2015.09.04, 13:59, rašė:
    Smagu, kad pastebėjai madoniškumą. Veidas, kuris prašosi vertingų rėmų, daug didesnio pateikimo darbo ir tt. Žinoma asociacijos su daile.
    Su ranka daug dirbau. Ji juk lyg išeities taškas žiūrėjimo. Ji juk irgi madoniška. Teisingai, akys gal bėgioja, nes atrandi papuošalą lyg tiesiogiai parodytą, o paskui atrandi ir kitą papuošalą, plaukų sruogą ir pagaliau Moterį. Kas svarbiau? Na čia geras klausimas:))) Būtent - kas svarbiau. Gal perdaug prisigalvoju, gal reiktų aiškiau kalbėti, bet dabar yra kaip yra. Ačiū, kad daliniesi pastebėjimais, man jie svarbūs. Nes neprisiliesdama prie žmonių fotografavimo, prisilieti prie jų pačių skonių ir estetikos formavimo Gyvenime.
  • anava
    anava 
      2015.09.04, 18:12, vertino: Gerai, , rašė:
    Taip, mergina išties išskirtinė. Nepaleisk jos iš akių... :))
      www.fotobites.lt nuolaida fotoknygoms, albumams, fotožurnalams galioja iki gegužės 1 dienos.

Jūsų komentaras

Rašyti komentarus gali TIK užsiregistravę eFoto.lt dalyviai. Užsiregistruoti
Apie EmVa
EmVa

gyvena: Telšiai        Daugiau >

Atsiprašome, NERODOMA
- dabar tinklapis pernelyg užkrautas :/