Austėja

 505 (+0)

Komentarai
Turinys
  • Albertas K.
    Albertas K. 
      2016.03.14, 16:48, rašė:
    Trečdalių taisyklė sako (arčiausiai aktyviojo kairiojo viršutinio taško yra ausis), kad čia svarbiausia tai, ko, į ką įsiklauso Austėja, bet veido emocinė išraiška sako, kad Austėjai smalsu į ką Ji žiūri, o plasmasinis apdirbimas sako, kad Romui svarbiausia , kad Austėja būtų "kaip graži". Taigi, Romai, kas čia svarbiausia?
  • Quicker
    Quicker 
      2016.03.14, 19:07, rašė:
    Panašu, Albertai, kad svarbiausia taisyklės.. arba - kiekvienam savo ;) Bet ar tikrai dėmesys koncentruojasi į ausį?.. Jei nežinotumėte šios taisyklės ar tikrai ten žiūrėtumėte?
  • Albertas K.
    Albertas K. 
      2016.03.15, 12:08, rašė:
    Romai dar kitaip, žiūrėk kokią liniją piešia marškinukų apykaklė, toliau smakro linija, nosies linija ir toliau rankos linija. matai?– visos kas sau, todėl ir lieka žiūrėti į šviesos srautu pabrėžtą ausies įdubimuką. Taip yra todėl, kad šis Jos judesys yra sumąstytas, o ne "čia ir dabar" iš minties jausmo kilęs. Romai, paprastai, kiekvienas turime savo charizmatinius judesius, kuriuos dar prieš fotografuojant reikia atidžiai stebint žmogų susirankioti, o paskui fotosesijos metu tik paprašyti atkartoti. :) panelėms paprastai toks žaidimas patinka ir padeda atsipalaiduoti ir būti savimi, o ne "kaip gražiau"
  • Quicker
    Quicker 
      2016.03.15, 13:54, rašė:
    austėja, dinamika  
    O aš matau visai kitas linijas... Apykaklė su rankove sudaro apatinę trikampio kraštinę, rankos išorė pereina į veidą ir sudaro trikampį, kuris nukreipia būtent ten kur reikia ;) Jei nesimato iš arti - kartais tereikia pažiūrėti iš toliau... Nežinau ar aiškiai paaiškinau, tuojau pamėginsiu papaišyti :) Nesu poetas, todėl ieškau vizualių formų, išraiškų... Vienokių ar kitokių.
  • Albertas K.
    Albertas K. 
      2016.03.16, 07:53, rašė:
    Romai man ši nuotraukytė geresnė . Daugiau tikrumos.
      www.fotobites.lt nuolaida fotoknygoms, albumams, fotožurnalams galioja iki gegužės 1 dienos.

Jūsų komentaras

Rašyti komentarus gali TIK užsiregistravę eFoto.lt dalyviai. Užsiregistruoti