Sustok, akimirka žavinga*

Sustok, akimirka žavinga*.

Kažkur vis skubame. Visada žinome kiek valandų, bet pamirštame kokios spalvos geriausio draugo akys ar ką labiausiai mėgsta mylimas žmogus. Nebemoki mylėti, nes nėra kada. Neberandi laiko patiems brangiausiems, nes yra kažkokių kitų reikalų. Grįžti namo ir griūni į lovą, nes ryt laukia nauja ilga diena. Tu dirbi ir apsimeti, kad visada norėjai tokio gyvenimo. Kasdien lauki įvykstant kažkokio stebuklo, bet jis taip niekada ir neįvyksta. Palikai kažkur viską, ką turėjai. Dabar teturi laiką, kuris kiekvieną akimirką vis tirpsta.

Tu gyveni apsikrovęs milijonu problemų. O gatvėse tik triukšmas. Tu ieškai saugaus glėbio, bet visi nuo Tavęs nusisukę. Tu nori kažko artimo širdžiai, bet visi pasiteisina tuo pačiu, kaip ir Tu. Lauki ir tikiesi, kad kažkas ateis ir ras Tau laiko. Bet svajonės lieka svajonėmis. Gyvenimas eina toliau, o su savo problemomis turi tvarkytis pats.

Kada paskutinį kartą nuoširdžiai kažkam palinkėjai sėkmės ? Kada paskutinį kartą kažkam padovanojai mielą ir šiltą šypseną ? Kada kažką apkabina visiškai be progos ar pasakei, kad pasiilgai ? Kada paskutinį kartą prisiglaudei ar priglaudei prie savęs brangų žmogų ? Kada paskutinį kartą kažkuo domėjaisi ne dėl mandagumo, o dėl to, kad Tau įdomu ? Kada nustojai lėkti, o ėjai džiaugdamasis grynu oru ? Kada stebėjai žvaigždėtą dangų ? Kada paskutinį kartą pasakei viską, ką galvoji tam, kuriam seniai norėjai tai pasakyti ? Kada kažkam kažką padovanojai be jokios didelės progos ? Kada paskutinį kartą nuoširdžiai mylėjai ir kažkuo aklai tikėjai ?

Gyventi reikia taip, kad būtų ką prisiminti. Kad kuo dažniau norėtume sustabdyti savo gyvenime ir pasidžiaugti ta akimirka.

Plunksna15

 316 (+0)

Komentarai
Turinys
  • Zenius
    Zenius 
      2016.06.03, 20:55, vertino: Mėgstama!, , rašė:
    Aukso žodžiai,Jolanta .. Grynu oru tai dažnai pasimėgauju, o visa kita beveik tiesa..Tiesa dar kaimynui nesenai pasakiau viską ,ką apie jį galvoju..:-)
  • kestutissmj
    kestutissmj 
      2016.06.03, 22:04, vertino: Mėgstama!, , rašė:
    Tai tau + už tai , kad pasakei kaimynui viską ką apie jį galvoji :))
  • Zenius
    Zenius 
      2016.06.05, 21:01, vertino: Mėgstama!, , rašė:
    Ačiū,Kęstai,juokauju,nepiktybinis esu :-)
  • Sony 2
    Sony 2 
      2016.06.04, 09:52, vertino: Mėgstama!, , rašė:
    Apie kaimyną man patiko :DDDDDD Ir aš šiandien kolegai pasakiau kritikos.
  • DainiusX
    DainiusX 
      2016.06.04, 07:16, vertino: Mėgstama!, , rašė:
    dėja viskas pasikeitė...pamažu su lyg kiekviena diena viso to ką paminėjai- vis mažiau... :(
    lyg ir buvau rašęs, kad subtiliai pateikta, Jolanta... :)
    ...bet čia turbūt po saito užlūžimo ? nes dalies komentarų neberandu...
  • Sony 2
    Sony 2 
      2016.06.04, 09:55, vertino: Mėgstama!, , rašė:
    Oho, pasirodo, ne Jūs vienas. Pas mane ne tik komentarai išgaravo, o ir kai kurie vertinimai. Aišku, man tie taškai nesvarbu, bet jau pamaniau, kad žmogus ant manęs pyksta, nes ištrynė komentarą. Reiks tiesiogiai paklaust, kas ten kaip... Pyktis nenoriu nei su vienu.
  • Sony 2
    Sony 2 
      2016.06.04, 10:01, vertino: Mėgstama!, , rašė:
    Atsakant į klausimus: nuoširdžiai kažkam palinkėjau sėkmės Vakar. Paskutinį kartą kažkam padovanojau mielą ir šiltą šypseną Vakar. Paskutinį kartą kažkuo domėjausi ne dėl mandagumo, o dėl to, kad man įdomu Šiandien. Nustojau lėkti, o ėjau džiaugdamasi grynu oru Vakar, bet ir Šiandien nusimato ;)
      www.fotobites.lt nuolaida fotoknygoms, albumams, fotožurnalams galioja iki gegužės 1 dienos.

Jūsų komentaras

Rašyti komentarus gali TIK užsiregistravę eFoto.lt dalyviai. Užsiregistruoti
Apie Jolanta Su
Jolanta Su
 
Jolanta

   Daugiau >