Karvutė maitintoja...

 217 (+0)

Komentarai
Turinys
  • Unė (išsitrynęs)    2016.06.12, 15:55, rašė:
    Ji turi bėgti paskui važiuojantį dviračiu :D
  • cal
    cal 
      2016.06.12, 16:59, rašė:
    Deja, ji nebėga, ypač kai ją veda sėdintis ant dviračio šeimininkas. Net atsilieka nuo jo, matyt nepatinka eiti asfaltu, o ne minkšta veja :-)
  • Sony 2
    Sony 2 
      2016.06.12, 21:51, vertino: Gerai, , rašė:
    Šis vaizdelis kažkodėl tai pralinksmino. Vieni šuniukus ar netgi jau dabar ir kačiukus už pavadėlių tampo, kiti - karves. Na, pastarųjų mažiau :))))) Bet ir karvės poniškos pasidarė. Išlepo po įstojimo į Europos sąjungą :)
  • blykst
    blykst 
      2016.06.13, 16:24, vertino: Gerai, , rašė:
    tai po to kai tapom tūli europiečiai paršus už pavadžių daugiabučių kiemuos tampo, ko aš visiškai nesuprantu.... :) o karvutes, atrodo dar taip nesenai, vos ne kiekvienas mažo miestelio gyventojas turėjo ir vedžiojosip rytą ganyklon, vakare tvartan.
  • cal
    cal 
      2016.06.13, 16:34, rašė:
    Labai Jums ačiū už pastebėjimą ir tokią praeities ir dabarties tiesą. Nūdienoje daug keistų dalykų, tokių, kurių net sapnuot nesapnavau :-)
  • blykst
    blykst 
      2016.06.13, 20:41, vertino: Gerai, , rašė:
    tai jau tikrai, net sapne neregėjau kad paršus už pavadžio vedžios :)))
  • sventupys
    sventupys 
      2016.06.27, 22:04, rašė:
    gerbiamas Algimantai, per tą laikotarpį, kai manęs čia nebuvo, pats prifotografavęs daug įdomių nuotraukų, kas mane labai džiugina. Bet labiausiai man džiugu, kad ėmeisi tokios svarbios temos...sakyčiau savotiškai socialinės temos...išlikimo temos. Kai maitintoja jau tapo nebe žemė, o maxima, tu sugrįžai prie pamatinių vertybių - karvutės maitintojos, priminei, kad yra tokia karvutė, kad ji per amžius maitino kaimo (ir ne tik kaimo) žmones. Labai gaila, kad mūsų bukapročių politikų (bet nepolitikuokim), pievose vietoje karvučių "ganosi"...žiogai.
  • cal
    cal 
      2016.06.28, 16:25, rašė:
    Labas, garbus Rimantai, labai pamaloninai mane tokiu įdomiu, mielu komentaru. Pasakyk, kur buvai lyg dingęs. Gal sirgai? Aš gruodžio pabaigoje buvau beveik pora savaičių gulėjau ligonėje, nes sena galva ėmė svaigti, negalėjau vaiščioti. Gydytojai ir krūva vaistų padėjo atsigauti, galiu laisvai vaikščioti ir net automobilį vairuoti kaip vairavau anksčiau. Dabar su žmonele krapšomes sode, savo išaugintas uogas renkam ir valgom, rankiojam bulvių darže "amerikoniškus" bulvienoji graužikus renkam ir mindom. Kiek tos sveikatos dar bus, vienas Dievulis tik žino. Aš ir nemėgstu politikuoti, kaip bus taip bus. O kol galva ir kojos nešios mūsų Lietuvėlės žemele,džiaugsimes. Ir Tamstai linkiu linkiu su sveikata draugauti, fotografuoti ir rodyti savo foto kūrybą, džiaugtis, kad esat ir galit net man, ligotam seniui, gražiai paporinti, pradžiuginti:-)
  • sventupys
    sventupys 
      2016.06.28, 23:04, rašė:
    sveikas drūtas, gerbiamas Kolega, dėkoju už tai, kad mane prisimeni, geru žodžiu pamini, pasiilgsti, apie sveikatą pasiteirauji. Žemaičiai sakytų, esu sveikas kaip sukirmijęs ridikas, iš tos sveikatos raudonuoju kaip miltų maišas, bet efote nebuvau ne dėl ligų kokių nors, prie progos apie tai parašysiu asmenine žinute. O tau, brolau, linkiu saugoti labiau savo sveikatą. Sode padirbėti yra gerai, bet privengti saulės reikėtų. Džiaugiuosi galėdamas vėl pamatyti tavo nuotraukas iš daržo gėlių, ir visokių kitokių. Būk laimingas
  • cal
    cal 
      2016.06.30, 21:38, rašė:
    Labai labai, garbus fotokore, dėkoju už malonų palinkėjimą :-)
      www.fotobites.lt nuolaida fotoknygoms, albumams, fotožurnalams galioja iki gegužės 1 dienos.

Jūsų komentaras

Rašyti komentarus gali TIK užsiregistravę eFoto.lt dalyviai. Užsiregistruoti
Apie cal
cal
 
Algimantas

   Daugiau >

Atsiprašome, NERODOMA
- dabar tinklapis pernelyg užkrautas :/

Nuotrauka galerijose

Atsiprašome, NERODOMA

- dabar tinklapis pernelyg užkrautas :/

Registruoti lankytojai šių apribojimų neturi!