SALA


Svečiuodamasis Panamoje aplankiau šia salelę, kurioje tegyvena vienas indėnas (Jis verčiasi žvejyba ir aprūpina laimikiu aplinkines salas). Man asmeniškai ši vieta primena Egziuperi "Mažojo Princo" keliones po mažąsias planetas...
Viskas paprasta...
 2100 (+0)

Komentarai
Turinys
  • Sociologas
    Sociologas 
      2007.06.14, 10:18, rašė:
    vaizdas ir istorija patrauklūs, bet pati foto tai... Reikalauja korekcijų, kontrasto, sharpnesso, layer'ių patampymo ir t.t. Tarp viso kito, dar ir horizontas kreivas.
  • LINAS ADOMAITIS
    LINAS ADOMAITIS 
      2007.06.14, 10:28, rašė:
    dėkui. įdomu būtų pasigilinti į techninius dalykus (čia mano silpnoji pusė, nelabai tos technikos turiu) kol kas mane šioje fotografijoje domina idėja. kai įsigilini, kad yra ir tokios civilizacijos formos - plečiasi ir minčių laukas, kuris papasuoja naujų minčių kompozicijoms... dėl techninių dalykų sutinku - dar dirbti ir dirbti... sėkmės
  • Sociologas
    Sociologas 
      2007.06.14, 10:41, rašė:
    ¤nėraman atrodo, kad taip būtų geriau. Svarbu ne tik vaizdas ir idėja, bet ir viso to pateikimas žiūrovui, todėl patarčiau visus tuos dalykus pasistudijuot.
  • ro.
    ro. 
      2007.06.14, 21:28, rašė:
    čia jau perdaug. Žali debesys?...
    bet fotkė tvarkymo prašosi tikrai
  • LINAS ADOMAITIS
    LINAS ADOMAITIS 
      2007.06.14, 11:02, rašė:
    man asmeniskai nepatinka, nes dabar spalvos rėkia! sorry, bet tokios fotografijos man primena kelioninių agentūtų atvirukus :) man nuotraukoje turi skambėti ta energetika, kurioje egzistuoja vaizduojami objektai. patikėk manim - tokių spalvų ten nebuvo. su kompais galima daug dalykų padaryti : pvz įrašų studijoje ir iš neturinčių klausos "padaromi" stulbinantys "daininykai"...
    bet dėkui - dabar daug maž suprantu tavo požiūrį... sėkmės!
  • Sociologas
    Sociologas 
      2007.06.14, 11:11, rašė:
    :) tai niekas nesako, kad mano koreguotas variantas yra toks, kokio reikia. Aš juk ten nebuvau ir nežinau. Tik parodžiau, ką galima padaryti. Nes dabar tavo nuotraukoje tikriausiai nesimato to tikrojo žavesio, o jei pats mokėtum koreguoti, padarytum taip, kaip būtent tau atrodo geriausia. Nekokybiškoje foto bet koks objektas nublanksta, kai akis bado nekokybė. Manau, savo nuomonę paaiškinau :)
  • Grigas
    Grigas 
      2007.06.16, 18:26, rašė:
    žavesys kiekvienam savotiškai suprantamas. šiuo atveju kolega kiek primetat savo nuomonę.
  • Rudolph Diesel
    Rudolph Diesel 
      2007.06.14, 11:21, vertino: Paskatinimas, , rašė:
    sorry, gerbiamasis, tavo nuotrauka ir neturi kazkokios ypatingai pasleptos minties. Kiekvienas normalus fotografas, filmuodamas si siuzeta panaudotu UV plius PL filtra ir gautu kontrastinga bei spalvinga marinistini peizaza. O vat jei tu norejai pabrezti vienatves, pazeistumo jausma, tai nepavyko. Tad lieka daryti "kelioniu agenturu stiliaus" nuotrauka kompo pagalba, ka ir pademonstravo sociologas. As skatinu.
  • LINAS ADOMAITIS
    LINAS ADOMAITIS 
      2007.06.14, 11:33, rašė:
    SVEIKS RUDOLPHAI, SVARBU KA SAKOTE, BET MAN TAI NERA SVARBIAUSIA! AS GALIU SUSIZAVETI IR NUOTRAUKA IS MOBILIAKO... DAUG DALYKŲ FOTOGRAFIJOJE LYGINU SU MUZIKA (PROFESIONALIAI DIRBU BUTENT TEN, O FOTO - TAI MANO HOBI). ŠIŲ DIENŲ MUZIKOJE (IR KITOSE MENO SFEROSE)TENDENCIJĄ DIKTUOJA TOLI GRAŽU NE TECHNIKA... O TAISYKLĖS, AR KOMERCINIAI BAJERIAI MANĘS TIKRAI NEDOMINA. MAN GRAŽU - TAI, KAS SUŽADINA EMOCIJAS.
    DEKINGAS UŽ KOMENCUS - NES MAN LABAI LABAI ĮDOMU KOMUNIKUOTI SU ŽMONĖMIS TURINČIAIS SKIRTINGĄ POŽIŪRĮ IR PRIORITETŲ SKALĘ. :) SĖKMĖS!!!
  • Rudolph Diesel
    Rudolph Diesel 
      2007.06.14, 11:38, vertino: Paskatinimas, , rašė:
    internetineje erdveje nepriimta rasyti didziosiomis raidemis, nebet tu saukei ant manes :)))
  • LINAS ADOMAITIS
    LINAS ADOMAITIS 
      2007.06.14, 11:44, rašė:
    :) :) sorry, dėl fonto... tikrai nerėkiu :) išties smagu sužinoti, gauti kritikos, komentarų ir tt. tokie dalykai verčia pasitempti.
  • konspiracija
    konspiracija 
      2007.06.14, 11:03, vertino: Mėgstama!, , rašė:
    Aš pati nei studijuoju, nei per daug žinau apie visas taisykles, bet man patinka fotografijos ne tik su kalnu korekcijų, kurių reikėtų, nes vadovėlyje parašyta, o tos, kurios verčia svajoti. Šita verčia. :)
  • šviečia
    šviečia 
      2007.06.14, 11:06, vertino: Gerai, , rašė:
    Pasakiska... Kontrasta siek tiek padidinciau :) +!
  • an2
    an2 
      2007.06.14, 14:37, vertino: Gerai, , rašė:
    skaitmeninis fotikas - baisiai didelis melagis. dauguma pradejusiu fotkinti purkstauja, kad nenaudos fotoshopo, bet tai gera priemone istaisyti fotiko ir savo klaidas. labai siulau publikuojamas foto bent minimaliai koreguoti pvz autolevels, autocontrast, sharpen
  • abracadabra
    abracadabra 
      2007.06.14, 14:39, vertino: Paskatinimas, , rašė:
    būtent! :)
  • Mikas
    Mikas 
      2007.06.14, 15:01, rašė:
    Gal turi nuotrauku is arciu padarytu, butu idomu pamatyti buiti to atsiskyrelio.
  • LINAS ADOMAITIS
    LINAS ADOMAITIS 
      2007.06.14, 20:36, rašė:
    sveikas, gal tu prisiregistraves prie frype.lt ? ten sudejes nemazai foto is indenu gyvenimo. jei neesi tai prasiusk man savo emaila i linas@uabmusic.lt - as pakviesiu i savo draugu sarasa ir pamatysi daug foto is ten. iki
  • tgpics
    tgpics 
      2007.06.14, 15:10, rašė:
    asmeniskai man, taibutent ir primena paprasta kelioniu snapshota.
    na cia mano tokia nuomone
  • Munas
    Munas 
      2007.06.14, 17:11, vertino: Gerai, , rašė:
    Sala tavo?
    Smagi foto, man patinka.
    Kartoju klausima ... "sala tavo, ar tik indenas?." :)
  • LINAS ADOMAITIS
    LINAS ADOMAITIS 
      2007.06.14, 20:45, rašė:
    dziugu, kad komentuojat, patariat! dekui ir uz kritika :)
  • Bounty (išsitrynęs)    2007.09.25, 14:03, rašė:
    Man nelabai... Reik LABAI daug apdirbimo siai nuotraukai... Duosiu tau pavyzdi- turi Ferrari, kurio dazai visi nubraizyti. Masina tai gera, bet ar tu ja vazinesis taip? Tai aisku kad ne, persidazysi juk. Tas pats ir su nuotrauka, kompozicija gal puse velnio (tiksliau cia paprastas kelioniu snapshotas kaip jau sake), bet perdazyt tai reikia :) Be to, gal tau didybes manija ar kaip? Kad varda pavarde uzsirases didziosiomis raidemis, visur kisi savo emaila, kalbi apie savo muzikine karjera... O as zinok TOMAS PERMINAS, daug populiaresnis uz tave (manes bent jau niekas sumust nenori uz sudpopsio varyma).
  • LINAS ADOMAITIS
    LINAS ADOMAITIS 
      2007.09.26, 10:52, rašė:

    xa xa xa - Bounty (koks nikas - toks ir komentaras) :), matau easate neeilinio intelekto ir izvalgumo asmenybe (o ka jau kalbeti apie profesionaluma - tik tikras profas gali sau leisti taip komentuoti), bet savo komentarais pamaitinkite toki TOMA SPERMINA, nes jam kogero labai svarbi jo paties nuomone.
    sekmes genijau!!! :)

  • Sociologas
    Sociologas 
      2007.09.26, 11:00, rašė:
    Linai, dalis tiesos jo komentare yra. Bet jei pasipils čia įžeidinėjimai pirmyn atgal, kaip moderatorius turėsiu uždaryti šitą nuotrauką. Negi tu to nori?
    eFoto NĖRA skirtas pamazgų pylimui kažkam ant galvos. Įsidėmėkit tai abu.
  • LINAS ADOMAITIS
    LINAS ADOMAITIS 
      2007.09.26, 15:48, rašė:
    sveikas, aciu uz reakcija. ji teisinga. sutinku su tavim, kad siame tinkle neturi buti izeidinejimu!!! cia zmones, mano manymu, turetu racionaliai padeti, patarti vieni kitiems, o taip pat girti ir kritikuoti vienas kito kuryba, bet ne svaidytis sakiniais apie savo subjektyvia neapykanta. kad ir koks jo komentaras teisingas - nepakesiu ir neatleisiu chamishkumo. todel prasau taves, kaip moderatoriaus - ispek ta Bounty, kad jei jis nori kam nors patarti - tai lai nesisvaido atliekom.
    tikiuosi, kad supratai mane teisingai. dekui. linkiu tau ir visiems sio tinklo zmonems graziu kurybiniu darbu ir geros nuotaikos! :)
    iki
    linas
      www.fotobites.lt nuolaida fotoknygoms, albumams, fotožurnalams galioja iki gegužės 1 dienos.

Jūsų komentaras

Rašyti komentarus gali TIK užsiregistravę eFoto.lt dalyviai. Užsiregistruoti
Apie LINAS ADOMAITIS
LINAS ADOMAITIS
 
LINAS ADOMAITIS

gyvena: Kaunas    Daugiau >
www.adomaitis.lt
Nuotrauka galerijose