o jis nori būti daugiau negu, tik, kaimynas

 436 (+0)

Komentarai
Turinys
  • Claudius
    Claudius 
      2017.06.08, 20:08, vertino: Gerai, , rašė:
    Nuotrauka pasiūlyta į grupės geriausias
    • 2Pasauliai
      2Pasauliai 
        2017.06.08, 20:13, rašė:
      Ačiū!
    • Žalia Bitė
      Žalia Bitė 
        2017.06.09, 06:22, vertino: Gerai, , rašė:
      Gražios emocijos, smagiai nuteikia.
    • k
      k 
        2017.06.09, 19:47, rašė:
      Kablelių pavadinime nė vieno nereikia ;)
      Ranka kišenėje tiesiog "rėkia", kad žmogus prisiversdamas-nenatūraliai pozuoja :)
    • 2Pasauliai
      2Pasauliai 
        2017.06.09, 21:14, rašė:
      Na šį kartą suklydote.. galėjau palikti nieko neatsakęs, bet kažkas iš vidaus neleidžia užsičiaupti. Nuotraukoje mano močiutė ir kaimynas, tad žinau situaciją geriau nei kas kitas. Nuotrauką padariau eidamas namo, kol senoliai mėgavosi šiltu oru. Greitai išsitraukiau fotoaparatą ir prigavau pirmą nuotrauką, todėl po praito fotografavimo likę prasti nustatymai - iso 1600, ir pan. Antra nuotrauka padaryta netrukus, o prieš fotografuodamas išgirdau iš pono žodžius "o atvažiavo mūsų fotografas, padarys mums vestuvinę nuotrauką".. šis senolis serga parkinsonu ir dar dievaži kuo(neesu daktaras) ir kasdien vos ne ta pati istorija kartojasi. Ateina, įsivaizduoja, kad veda mano močiutę, kad vešis į savo dvarą ir panašiai.. viskas realu, nesuvaidinta, ir naturalu, niekas nepozuoja pagal idėją.. o kad jis taip elgiasi, netaisyklingai- na yra kaip yra- tai yra gyva nesuvaidinta, todėl netaisyklinga ir žavu...... nežinau ar tą turėjote omenyje, tačiau tikiuosi, kad komentaras ką nors paaiškins...
    • Manvid
      Manvid 
        2017.06.10, 11:57, rašė:
      Patiko fotografijų atlikimo ir kaimyno aprašymas, smagiai nuteikė. Žmogus pasensta, o jo siela ne. Teko būti Dusetų krašte su etnografine ekspedicija. Nuostabūs, svetingi žmonės papasakojo įvairių nutikimų, kurie įmanomi tik pasakose, bet jie tikino, kad taip ir buvo, patys tuo tikėjo. O K.Būgos gimnazijoje pamatėme mokinių piešinių, dailės darbų parodą - ten matėme tą patį fantastišką pasaulį. Dusetų dailės galerijoje A.Stauskas parodė ir Šarūno Saukos paveikslus, pasakojo apie kai kuriuos personažus gyvenančius šalia, bet taip ir nedrįsusius pamatyti save paveiksle. Nuostabus kraštas ir kūrybingi, dvasingi žmonės.
    • 2Pasauliai
      2Pasauliai 
        2017.06.10, 13:34, rašė:
      Teisingai sakote! Galiu džiaugtis ne tik spalvinga mūsų kraštų gamta, tačiau ir labai spalvingomis asmenybėmis aplink! Ačiū už gerą žodį, ir smagu, jog patiko!
    • k
      k 
        2017.06.10, 20:01, rašė:
      Tikslinamasis klausimas: ar senolio ranka kišenėje buvo dar iki pasirodant aparatui, ar į kišenę ranka pateko jau pasirodžius aparatui?
      P.S. Senolio ligos ir kita vaizdelio priešistorė mažai keičia kūno kalbos signalų reikšmę ;)

    Į grupę „Senoliai“ rekomendavo


          www.fotobites.lt nuolaida fotoknygoms, albumams, fotožurnalams galioja iki gegužės 1 dienos.

    Jūsų komentaras

    Rašyti komentarus gali TIK užsiregistravę eFoto.lt dalyviai. Užsiregistruoti