Prieplauka

 164 (+0)

Komentarai
Turinys
  • Albertas K.
    Albertas K. 
      2017.12.06, 12:37, rašė:
    Kur yra šios nuotraukytės esmė? Žinoma, kad trikampių ritmikoje. Todėl siūlau apačios atkirpti tiek , kad nuotraukos žemutinė linija eitų per stačiakampio stogo kampą kuris arčiausiai dešnės kraštinės, o iš kairės atkirpti vertikaliai tiek kur susikerta mano pasiūlyta žemutinė linija ir neryškume esanti pasvirusi šakelė. Tuomet sumažėja neįdomaus ploto įtaka kairėje ir sustiprėja įdomus stogų raštas dešnėje.Darant šią nuotraukytę manau reikėjo truputį duoti daugiau erdvės dešnėje, kur tokia įdomi stogų trikampių ritmika, nes stogų aštrumas būtų ryškinęs prieplaukos užuovėjos malonumą, t.y. emocinį nuotraukos centrą. Sėkmės kūryboje.
  • Bishop
    Bishop 
      2017.12.06, 18:03, rašė:
    Labai ačiū už nuomonė. Dėl apkarpymo sutinku geriau žiūrisi, kai nukerpi dalį medžių lajos :). Deja, dešiniau nebuvo galimybės paimti, užstojo medžiai iš šio taško. Fotografuota lipant stačiu siauru takeliu, čia nepalakstysi kaip stirna po lauką
    kalniukas  
    ;). Šioje nuotraukoje galit pasižiūrėt kaip medžiai auga tada suprasit statumą. Iš pirmo karto neradau net kaip užlipti į viršukalnę :).
      www.fotobites.lt nuolaida fotoknygoms, albumams, fotožurnalams galioja iki gegužės 1 dienos.

Jūsų komentaras

Rašyti komentarus gali TIK užsiregistravę eFoto.lt dalyviai. Užsiregistruoti
Apie Bishop

Atsiprašome, NERODOMA
- dabar tinklapis pernelyg užkrautas :/

Nuotrauka galerijose

Atsiprašome, NERODOMA

- dabar tinklapis pernelyg užkrautas :/

Registruoti lankytojai šių apribojimų neturi!