Speigo rūkas

Kol Saulutė ridinėjosi dangumi, nesimatė jokių ženklų, jog vakare lauks kažkoks netikėtumas. Tačiau prasidėjus saulėlydžiui, vidury užšalusio ežero pradėjo formuotis šis pamėkliškas rūkas. Nesu kažkoks ūkanų specialistas, bet šitas, speigo rūkas, man pasirodė visiškai kitoks, nei įprastas, aplankantis mus rasotais rudens rytais. Šis buvo kažkoks vientisas, žvarbus ir nejaukus. Matėte „Sostų karus“? Paprastai, po tokio rūko pasirodydavo Baltieji Žygeiviai.. Šį kartą žygeiviai patys nepasirodė, bet atsiuntė arktinę šalčio bangą, kuri kelių minučių bėgyje surijo mano fotoaparato baterijas ir man neliko nieko kito, kaip apsisukti ir patyliukais traukti namo.
 725 (+0)

Komentarai
Turinys
  • Alina Čapienė
    Alina Čapienė 
      2019.02.06, 19:15, vertino: Gerai, , rašė:
    reik nešiotis kelis komplektus.... :)
  • burgzt
    burgzt 
      2019.02.06, 19:40, rašė:
    Alina, su tomis baterijomis - viskas tvarkoj. Yra kelios baterijos ir jos naujos, ir kaip jas saugoti aš taip pat žinau :) Šiuo atveju, čia ne technikos, ne mano ir net ne sinoptikų kaltė ;) Tiesiog, sukrito daug aplinkybių ir taip jau nutiko. Nenoriu šios temos plėtoti, nes buvau numatęs specifinį žanrą, kuris ganėtinai "alkanas" baterijoms, o čia dar ir šaltis prisidėjo.. Bet viskas gerai. Kai savo pasakojimuose aš kuo nors pasiskundžiu, tai tikrai ne dėl kažkokio kartėlio. Aš noriu parodyti žmonėms, kad fotografija - nesibaigiantis nuotykis. Jei į šį nuotykį žiūrėsime su kartėliu, tai ir nuotykis bus negatyvus ar nemalonus, bet, jei matysime gerus ir linksmus dalykus, tai ir nuotykis bus smagus :) O ir savo fotosesija likau visiškai patenkintas, nes pamačiau iš tiesų gražų ir unikalų gamtos reiškinį bei spėjau keletą kartų spragtelti fotoaparato mygtuką! :D
  • edmukx
    edmukx 
      2019.02.10, 15:41, rašė:
    šalis greit suvalgo baterijas,tie žino kam yra teke fotkint šaltyje.bet užtenka isikišt i kišene,pašildei ir vel pirmyn :)
  • Alina Čapienė
    Alina Čapienė 
      2019.02.10, 23:55, vertino: Gerai, , rašė:
    Puiku, kad optimizmas ima viršų bet kokios aplinkybėm! Ir aš - už tai!
      www.fotobites.lt nuolaida fotoknygoms, albumams, fotožurnalams galioja iki gegužės 1 dienos.

Jūsų komentaras

Rašyti komentarus gali TIK užsiregistravę eFoto.lt dalyviai. Užsiregistruoti