2021

2020 m. gruodžio 20 d. – 2021 m. gruodžio 18 d.

Saulė, lietus, vėjas, sniegas, paukščiai, žmonės, laikas. Vienintelė mano šių metų saulėgrafija, visai neblogai atspindinti šiuos mano metus.
 514 (+0)

Komentarai
Turinys
  • Vik Leo
    Vik Leo 
      2021.12.21, 20:15, vertino: Gerai, , rašė:
    Kažkodėl labiau užkabino ,nei vavaido, spalviškai labiau patiko...detalių daugiau...laužytų linijų...puiki makaliūzė.
  • Kriaušė Krioklys
    Kriaušė Krioklys 
      2021.12.21, 20:56, rašė:
    Laužytos linijos ir makaliūzė - dėl visų tų išvardytų atsitiktinumo faktorių. Vieni metai yra netrumpas laikotarpis, visko gali atsitikt (ir atsitinka). Apsidžiaugiau radęs skardinę tebekabančią, tikrai maniau, kad bus jau "sutvarkyta". O spalvos - kokios išėjo apvertus negatyvą ir pastumdžius tik šviesumo/tamsumo/kontrasto kreivę. Jos priklauso ir nuo popieriaus, ir nuo skenerio, ir nuo apdorojimo. Spėju, kad ir nuo daugiau dalykų, pvz., drėgmės, temperatūros ar panašiai.
  • Vik Leo
    Vik Leo 
      2021.12.21, 21:47, vertino: Gerai, , rašė:
    Nuotrauka man labai patiko...ir žinau kaip ji daroma...bet iš atsakymo supratau, kad žodis makaliūzė Jums yra neigiamos reikšmės...man atvirkšiai...tai mažiau nesusipratimų...
  • Kriaušė Krioklys
    Kriaušė Krioklys 
      2021.12.22, 00:00, rašė:
    Ne, ne, viskas gerai, makaliūzė yra makaliūzė, ji tiesiog yra. Viskas šiam pasauly turi teisę egzistuoti, ypač visokiausios makaliūzės, kurios ateina savaime dėl nuo mūsų visiškai nepriklausančių priežasčių (nors gal čia iš dalies netiesa ir galbūt turėjau susiprasti, kad skardinės viduje vis tik dar yra šiek tiek vandens, nors ir jo nesigirdėjo papurčius, ir negabenti jos neišdžiovintos 500 kilometrų įvairios kokybės keliais, o tai neišvengiamai padidino makaliūzės egzistencijos galimybes) :) Jokių nesusipratimų! Mano komentaras – tik tiesiog komentaras, informacijos papildymas. Liuks, kad patiko. Aš ją šiandien pat atspausdinau ant popieriaus ir įdėjau į Ikėjos rėmelį, kur radau stalčiui – atrodo nuostabiai ir visiškai tinkama padovanoti tame kaimelyje gyvenančiam žmogui Kalėdoms. Taip ir padarysiu. Galiu atsiųst ir Tau, jei nori (be rėmelio, daugiau stalčiuje jų nebėra :) ).
  • Vik Leo
    Vik Leo 
      2021.12.21, 22:04, vertino: Gerai, , rašė:
    Dar pridursiu,kad napatykusių nuotraukų nekomentuoju ir nevertinu.
  • Hermis
    Hermis 
      2021.12.22, 10:42, vertino: Gerai, , rašė:
    Man tie seni sovietinių laikų pasižaidimai fotografijoje taip ir liko praeityje, tada nežavėjo, dabar juo labiau. BET, šioje abstrakcijoje yra kažkokios mistinės jėgos. Su pavadinimu "Laikas" (mano versija) skamba didingai ir pavojingai. Galima įsivaizduoti, kad tokį reginį mato Laiko akis, bet ne žmogaus. O tie juoduliai, kaip pipirai, dar labiau užaštrina kompoziciją. Sveikinu, pavykęs bandymas.
  • Kriaušė Krioklys
    Kriaušė Krioklys 
      2021.12.22, 16:26, rašė:
    Ačiū! Jėga, kad yra jėgos. "Laikas" irgi neblogai. O su kokiu būdvardžiu ar veiksmažodžiu gal net ir dar geriau būtų. Reikės pagalvoti. Beje, visiškai nesutinku su mintimi, kad pasižaidimai fotografijoje yra kažkokia sovietinių laikų ypatybė. Eksperimentai yra viena iš kertinių fotografijos savybių. Ypač kalbant apie saulėgrafiją, kuri iš esmės atsirado jau sovietmečiui seniai nusibaigus.
  • Andrius Gudelis
    Andrius Gudelis 
      2021.12.22, 21:05, vertino: Mėgstama!, , rašė:
    Nuotrauka pasiūlyta į grupės geriausias
    • eFoto geriausi
      eFoto geriausi 
        2022.01.09, 06:00, vertino: Gerai, , rašė:

      Sveikiname!
      Ši nuotrauka yra savaitės geriausia temoje „Klasikinė foto juosta“.
      Visos šios savaitės geriausios:
      www.efoto.lt/nuotraukos/savaites_geriausios?w=202200

    Į grupę „Pinhole“ rekomendavo


          www.fotobites.lt nuolaida fotoknygoms, albumams, fotožurnalams galioja iki gegužės 1 dienos.

    Jūsų komentaras

    Rašyti komentarus gali TIK užsiregistravę eFoto.lt dalyviai. Užsiregistruoti