O

 419 (+0)

Komentarai
Turinys
  • Tuščia
    Tuščia 
      2022.01.27, 09:44, vertino: Gerai, , rašė:
    Nepaisant to, kad yra daug nepaaiškinamų dalykų, bet, manau, kad prietarai pavojingi tiems, kurie jais tiki. Galima stuksenti į stalą, spjaudyti per petį “reikalui esant”, bet tai padės tik tuo atveju, jei mes tikėsime, jog to nepadarius, nutiks kažkas blogo. Aš linkęs manyti, kad mes savo kalbomis, mintimis įtakojame savo elgseną, ateitį, todėl svajonės pildosi arba nutinka kažkas blogo. Sunku net patikėti kartais kokia tai yra galinga jėga. Ne viena mano svajonė tapo realybe, net apie tai, apie ką svajojau vaikystėje. O veidrodžių šukės man kol kas tik laimę neša, nes jų pagalba pavyksta kurti. Tai yra tai, ką aš labiausiai vertinu.


    Esu matęs vaizdo įrašų, kur dienos bėga sugreitintai. Matosi, kaip tirpsta sniegas, auga žolė. Tokių dalykų paprasta akimi niekada nepastebėtume. Bet kartais užtenka keletos nuotraukų padarytų skirtingu metu ir tą pačią vietą sunku atpažinti, taip tarsi gimsta nauja istorija. :)
  • Kava
    Kava 
      2022.01.27, 10:22, rašė:
    Taip teisingai jei svajonės tikros tai jos pildosi. Mūza baigiasi kai dingsta svajonės. Meistrai ar guru niekur nedingsta . Tik gaila jei jie nustoja svajoti . Kaip sako meistriškumo nepra.... Aš stengiuosi puošti savo kraštą , noriu kad jis nebūtų pilkas . Čia pradedu suprasti ir kitus žanrus tai yra kalbas . Dabar suprantu kodėl svajoklis. Meistrą suprantu pagal darbus . Ir visada yra noras klausti kas jūsų mokytojas ar įkvėpėjas, kas įžiebė pirmą kibirkštį .
  • Tuščia
    Tuščia 
      2022.01.27, 12:39, vertino: Gerai, , rašė:
    Man nuo pat vaikystės buvo poreikis kurti. Antroje klasėje pradėjau rašyti pasakas. Kad ir kokios jos būtų, nuo to laiko tiesiog būtina muzikuoti, fotografuoti, piešti ar pan. Kitaip tiesiog viskas aplink greitai lyg praranda prasmę. O per tą laiką man padėjo ne vienas žmogus, ne vienas menininkas, ne viena mūza :) . Aš jiems visiems labai dėkingas. Kad tik kūryba manyje niekada, kol būsiu gyvas, nesibaigtų.. :)
  • Kava
    Kava 
      2022.01.27, 12:47, rašė:
    Kol yra noras taip ir bus. Tik kada skauda yra vienas noras kad praeitų skausmas. Kai nustoja skaudėti vėl visko norisi tik va tada jau pasirenkama kas svarbiausia. Tai kas tikra ir apie ką toliau svajoji .
  • Tuščia
    Tuščia 
      2022.01.26, 21:37, vertino: Gerai, , rašė:
    Labai gražus sąskambis!
  • mazute88
    mazute88 
      2022.01.27, 10:36, vertino: Gerai, , rašė:
    Užtenka akimirkos kad kazkas pasikeistu,būtų kitaip +
      www.fotobites.lt nuolaida fotoknygoms, albumams, fotožurnalams galioja iki gegužės 1 dienos.

Jūsų komentaras

Rašyti komentarus gali TIK užsiregistravę eFoto.lt dalyviai. Užsiregistruoti
Apie Kava
Kava
 
Saulius Kaupas

Daugiau >