Gęstanti šviesa

 463 (+0)

Komentarai
Turinys
  • Tuščia
    Tuščia 
      2022.12.29, 11:44, vertino: Gerai, , rašė:
    Retas, kuris Lietuvoje sugeba rasti tinkamą kampą peizažui. Labai jau nedėkinga fotografavimui situacija. Bet esu matęs išradingų/kūrybingų, kurie įrodė, kad tikrai galima sugalvoti kaip... Rezultatai - stulbinantys.

    Aš nelabai seku "peizažų gyvenimą". Todėl jau nepamenu kas mane buvo gerokai nutebinęs. Yra ir eFoto.lt fotografų, kurie džiugina mano akį savo peizažais, bet lai būna tai paslaptis. :)

    Daugelyje peizažų man trūksta žmogaus. Nutapyto žmogaus, bent vieno, ypač stebint lietuvišką gamtovaizdį. Ne šiaip dažniausiai fotografuoju žmones. Labai smagu, kai koks nors fotografas moka taip subtiliai laviruoti, jog aplanko įspūdis, tarsi Lietuva naujų spalvų paletę būtų ištapiusi save begražindama.

    Ta nenutrūkstanti vandens kelionė, šioje nuotraukoje, pavaizduota, kaip po truputį blunkanti, bet galinga stichija. Vietomis užkabindama akmenis, vietomis juos paskandina. O ją lydi vėsdamos saulėlydžio debesų juostos... Gražu ...


  • Justinas.
    Justinas. 
      2022.12.30, 00:30, rašė:
    Komentaras - wow! Ačiū, kad radai laiko tokiam.. Mintis gera ateičiai dėl žmogaus ir peizažo sukomponavimo. Kartais pagalvoju, kad, galbūt žmogus pagyvintų vaizdą, bet dažniausiai užsimirštu besimėgaudamas vaizdu ir ieškodamas kompozicijų..
  • eFoto geriausi
    eFoto geriausi 
      2023.01.08, 06:00, vertino: Gerai, , rašė:

    Sveikiname!
    Ši nuotrauka yra savaitės geriausia temoje „Peizažas“.
    Visos šios savaitės geriausios:
    www.efoto.lt/nuotraukos/savaites_geriausios?w=202300
      www.fotobites.lt nuolaida fotoknygoms, albumams, fotožurnalams galioja iki gegužės 1 dienos.

Jūsų komentaras

Rašyti komentarus gali TIK užsiregistravę eFoto.lt dalyviai. Užsiregistruoti
Apie Justinas.
Justinas.
 
Justinas

gyvena: Šiaurėj    amžius: 41    Daugiau >