Prie upės gyvenantys žmonės gaudo žuvį, kurią sudžiovinę pardavinėja visoje šalyje. Žuvis apdirbama savotiškame konvejeryje: vaikas žuvis meta bobulei, kuri joms nuskuta žvynus, paskui ji keliauja pas bobulę, kuri ją išskrodžia ir nukerta galvą, galiausiai paskutinė bobulė aštriu peiliu atskiria mėsą nuo kaulų ir supjausto. Galiausiai išmėsinėta žuvis suformuojama ir džiovinama saulės atokaitoje. Taip apdorota žuvis ilgiau išsilaiko karšto Birmos klimato sąlygomis ir yra lengvai transportuojama. Gaminant iš jos verdamos sriubos. Ragauti nesinorėjo.. ne dėl šios džiovintos žuvies, o dėl specifinės pilkos ir žiauriai dvokiančios žuvinės pastos, kuria gardinamos visos tradicinės Birmos sriubos.