Ruonis

 548 (+0)

Komentarai
Turinys
  • Šefas
    Šefas 
      2011.09.18, 10:52, vertino: Paskatinimas, , rašė:
    Iš pirmosios "pasiskolinčiau" gitarą ir atiduočiau antrajai,kuri iš visų tryjų - geriausia,bet vis tik,mano akimis žiūrint,turi minusų:1-žmogaus žvilgsnis ir kūnas į dešinę,o dešinės labai trūksta -komponuočiau žmogų kairėje (tada būtų vietos žvilgsniui),2-kiek per daug viršaus ir 3-per mažai ryškumo,imho.Pirmoji nebloga,bet labai akį rėžia pastatas ir manyčiau,gitaros galėtų matytis daugiau :)
  • EdiToSius
    EdiToSius 
      2011.09.18, 11:05, rašė:
    na kadangi pagal vieną užduotėlę dariau šitas fotografijas tai antroji nuotrauką vaizduoja vaikinuką tarytum jo stichijoje (jis architektas), pirmoji tarsi vaizduoja ji kaip laisvą žmogų, truputi vienišą, truputi romantiška, truputi laukini ir nesugaunama kaip vėją laukuose, o trečioji tai jo kaip ir darbinė aplinka, tarp skaičiavimų ir brėžinių. Taigi galima sakyti bandžiau parodyti žmogų trimis fotografijomis ;] (manau, kad man tai pavyko;] )
    Dėl kitų pastebėjimų dėkoju ;]
    P.S. trečios nuotraukos ryškumas susidrumstė mažinant ją.
  • do-do
    do-do 
      2011.09.19, 13:38, rašė:
    "1-žmogaus žvilgsnis ir kūnas į dešinę,o dešinės labai trūksta -komponuočiau žmogų kairėje (tada būtų vietos žvilgsniui)"

    paprastai ir aš duočiau tokį patarimą, bet kartais nesilaikant "taisyklių" rezultatas dar labiau sugroja. pavyzdžiui norint atkreipti dėmesį labiau į tai, ko nuotraukoje nėra. tokiu būti daugiau nuojautai vietos paliekama. :)
  • EdiToSius
    EdiToSius 
      2011.09.19, 16:05, rašė:
    kompozicijos taisykles žinau iki skausmo...;D todėl kartais imu jas ir laužau..
    Dėkoju už komentarą ;]
      www.fotobites.lt nuolaida fotoknygoms, albumams, fotožurnalams galioja iki gegužės 1 dienos.

Jūsų komentaras

Rašyti komentarus gali TIK užsiregistravę eFoto.lt dalyviai. Užsiregistruoti
Apie EdiToSius
EdiToSius
 
Edita Ratkė

gyvena: Vilnius    amžius: 32    Daugiau >