Kai namuose pritrūksta laimės

Vos gavus siuntinį, kuris susidėjo iš stovo bei soft-box'o, greit išsitraukiau savo Olympus E-5, zuiko 50mm f2 bei belaidę blykstę FL-50R. Padariau kelis bandomuosius kadrus su random daiktais, kol apsistojau ties pačiu savimi. Nors mano kambaryje labai mažai vietos, o plikų sienų dar mažiau, sugebėjau rasti vieną lopinėlį. Atlikus kelis kadrus dingo to naujo daikto ekstazė ir supratau, kad mano gyvenime nėra tiek daug laimės. Supakavau viską, gražiai sukišau po lovą savo techniką ir pradėjau iš naujo taupyti naujai technikai...


...norisi daugiau laimės
 777 (+0)

Komentarai
Turinys
  • taippat (išsitrynęs)    2011.12.11, 23:32, rašė:
    man viskas butu gerai,tik sviesos truksta
  • Edgaras Anisimenko
    Edgaras Anisimenko 
      2011.12.11, 23:36, rašė:
    emmm... trūksta? Gi spec konstrastingas auto-portretas padarytas. Net gi man per daug, nes nuo kitoje pusėje esančios sienos atsispindėjo ir gavosi lyg būtų naudotas atšvaistas. Pirmoje (originalioje) versijoje iš viso net nesimatė tamsiosios veido dalies ir buvau laimingas, tik dėl viso pikto pašviesinau, nes man smagu, kad nesimatė mano defektinio veido, bet iš fotografinės pusės kiek geriau vos vos šviesiau. Gal būtų galima sužinoti būtent kokio apšvietimo tamsta norėtų?
  • taippat (išsitrynęs)    2011.12.11, 23:43, rašė:
    tos strazdaneles anaiptol ne defektas,man kaip tik jos priduoda savotisko sarmo,bruozai grazus,kaklas grakstus,noretusi bent jau daugiau desines puses pamatyti ir akyse fokusa.Man kaip tik tavo grozis neeilinis,klysti sakydamas ir galvodamas taip apie save,stai kur priezastis to tamsumo..Nesustok!
  • Edgaras Anisimenko
    Edgaras Anisimenko 
      2011.12.11, 23:57, rašė:
    Na gerai, kiekvienas kitaip žiūrime į save ir tam turime priežasčių... Kaklas grakštus, nes tokį išrietęs padariau :D Nežinau kaip ten pas tave su monitorium, bet pas mane viskas matosi kas yra dešinėje pusėje. Abi akys matosi, nors dešinė kiek prasčiau, bet MATOSI, net pažiūrėjus kitu kampu savo laptope, todėl gal tavo monitorius nesukalibruotas arba tiesiog nesutampa skoniai mūsų.
    Vis dėl to, kadras susiejęs su vienatve ir laimės ieškojimo, kas galiausiai pasibaigia ten, kur ir prasidėjo - materialūs dalykai, todėl tamsuma yra šiuo atveju tinkama, bet gal čia tik man taip atrodo
  • taippat (išsitrynęs)    2011.12.12, 00:14, rašė:
    kiekvienam savo..ka tik perziurejau tavo visas fotografijas,tu tikrai turi matyma ir dar koki.Bet rasydama,(nes si foto mane sustabde) ,tik parasiau savo nuomone,ko noretusi man,kaip tik noreciau ,kad strazdaneles labiau matytusi,zaismingai zaistu veide,jei kaklas grakstus is prigimties,gali jo riesti nerietes :)))Todel manes neitikinsi tuo:)Pas mane monitoriuje viskas puikiai matosi,tik sakau ka matau,tavo bruozai grazus ir nereikia ju slepti,man ciut per tamsu.Bet gerbiu tavo nuomone.Ir dar..sakei foto apie vienatve,laimes ieskojima,pasakyk,kaip laime susijusi su tamsa?Na,gerai,kaip bebutu,tavo foto tikrai visos geros,tikrai.Malonu daugiau butu sulaukti tavo foto.Sekmes tau,istrauk ta technika is po lovos! :)
  • Edgaras Anisimenko
    Edgaras Anisimenko 
      2011.12.12, 00:31, rašė:
    Fotografija yra iš dalies iliuzijų kurimas. Su šviesomis gali ką nori paslėpti, paryškinti, nukreipti dėmesį arba iš viso pakeisti viso nuotraukos emocijas. Šiuo atveju jau išsakiau ko norėjau iš tokio apšvietimo. Tos strazdanos dėl tokio apšvietimo kaip tik dar labiau matosi, taip pat kontrastingas apšvietimas parodo mano veido tekstūrą. Kitoje nuotraukoje, su kitokia mintim, gal kitoje vietoje būtų visai kitoks ir apšvietimas - jaukesnis. Dabar ko nereikia, tas tamsoje :D
    O dėl tos visos laimės ir tamsos. Pagalvok logiškai - kol neesi tamsoje, tol neieškai šviesos. Štai tau ir jungtis. Be to, čia ne laimė, o slogi nuotaika supratus, kiek tos laimės yra pas mane šiuo metu bei kiek daug reikia, kad apsipatenkinčiau kuriam laikui. Anyway, dėkui, kad patiko mano darbai
  • taippat (išsitrynęs)    2011.12.12, 00:39, rašė:
    Mes cia galime diskutuoti iki begalybes,gerbiu tavo minti,pateikima,jokiais budais nesakau perdaryti ir tt.Tik parasau savo nuomone,visus tuos jausmus,apie kuriuos rasei,as tik aiskiau norejau pamatyti tavo akyse.Tik ciut daugiau sviesos,tik tiek:)Ir labai prasau,nenustok fotografaves.Kiek graziu darbu gali parodyti pasauliui.Dar nuorodele perziurejau prie avataro...as susizavejusi tavo darbais,nerealu..
  • do-do
    do-do 
      2011.12.12, 10:49, rašė:
    Siūlau jums daugiau bandymų ir pasitikėjimo tame įsijautime ir buvimo kūrybinėje nuotaikoje. Tuomet ir "prasčiausiom" priemonėm galima išgauti stulbinančių rezultatų :)
  • 4-3 size
    4-3 size 
      2011.12.30, 11:57, vertino: Gerai, , rašė:
    Sveikas, kas jau kas, bet dėl savo veido bruožų bei kūno sandaros, tai nevaryk Dievo į medį - tokios tekstūros kūną tik ir fotografuoti visokiais šoniniais apšvietimais:) Man darbas patiko, bet rašau ne dėl to, o dėl tavo intrigos: ką tu ten po lova paslėpei ir kam pradėjai taupyti? Manau, kad čia eFoto (o gal ir ant visos Lietuvos) tėra du e-5, tai nusivilimas juo ateina ar kuo? Pasidalink savo mintimis šioje plotmėje.
  • Edgaras Anisimenko
    Edgaras Anisimenko 
      2011.12.30, 13:38, rašė:
    Aš tiesiog žinau savo kampus ir susidaro iliuzija, kad tas kūnas fotogeniškas. Tiesa, dėl tekstūros tai joa, tos strazdanos ir kaulai dera. a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/374109_3200083513604... Čia antras rakursas, kur aš dar padoriau atrodau.

    Na, taupyti tai jau pabaigiau vienam dalykui - 35-100mm f2 jau guli, tik ne po lova, o lentynoje, nes kol kas dar nenusipirkau naujos kuprinės, kuri būtų patogi, o ne per vieną petį, kadangi ji mažytės ir nepavyksta paskirstyti svorio, kad jis būtų per vidurį, kaip kad galima lengvai padaryti su pvz http:// Nusivilimas ateina nuo to, kad nėra kaip panaudoti to. Pats E-5 nėra auksiukas kalbant apie triukšmus ir video galimybes, bet nesiskundžiu, tačiau žinau, kad po kokių dviejų metų keisiu į kažką naujo, nes sakė, kad Olympus planai yra turėti E-6/7, o ir kažkas revoliucionaus tarp m4/3 išeis, tai bus matyt.
    Dar va pradėjau iš naujo taupyti 12-60mm, nes maniškis numiro visam jau, o taisyti neapsimoka, nes geriau naują nusipirkti. Po to eis jau turbūt EC-20, 50-200mm swd, kažkur tarp jų įsiterps dar viena blykstė FL50R, labai dega akys pamačius 14-35mm, dar nežinau ar man jo reikės, bet kas te žino... 150mm irgi domina, tad čia viską sudėjus, jeigu tęsiu savo pasirinktą taupumo kelią, du metai ir bus mano. Na, gal net mažiau, bet reikia priskaičiuoti gyvenamos vietos keitimą.

    Turėjo atsirasti review 35-100mm bet sušikau fotosesiją skirtą review, nes kažkas atsitiko mano blykstei/paleidėjui/gavėjui ir velniai žino kas ten dar neveikė, tad likau be šviesų sutemus, todėl teks palaukti, jeigu kam įdomu
  • 4-3 size
    4-3 size 
      2011.12.30, 15:55, vertino: Gerai, , rašė:
    Na, antrame kadre -tikras strazdanotas ambalas:) Raumenai po oda netelpa:) Galėtum visos sesijos kadrus parodyti. Liux, tinki tu fotografijai, nėr čia ko ginčytis:) Kas dėl 35-100, tai... negadink tu čia man ir likusiems Oly mylėtojams nervų. Vienintelis dalykas, kas mane stabdo nuo pinigų nuotėkio šiam reikalui, tai SWD nebuvimas, va šio reikalo man labai trūksta mano 50-tuke. Bet jei dar parašysi, kad greitas jis fokusuoja, tai... galas mano dvejonėms. Nors šiuo metu už tokią (ar panašią) kainą jau net padorius panaudotus FF D700 siūlo, dabar dėl vieno seilę varvinu ir vis dvejoju, gal man su dviem gamintojais draugu būti:) Idiotiškai skamba, bet realybė tokia - turi Oly žiaurių trūkumų, kurie judesio fotografijai prastoje šviesoje yra sunkiai koreguojami. Bet... duoną valgom ne iš fotografijos, todėl todėl hobis gali šiek tiek ir palūkuriuoti. Jei turėsi galimybę, įmesk kokią judesio foto su 30-100 prastoje šviesoje - labai įdomus rezultatas:)
    Liux, džiugu, kad tu čia esi:) Gerų tau ateinančių Naujųjų!
  • Paskutinis Mohikanas
    Paskutinis Mohikanas 
      2015.03.14, 21:21, rašė:
    E-5 šaunus fotikas..iš jo galima išspausti IR.........
  • Edgaras Anisimenko
    Edgaras Anisimenko 
      2015.03.14, 21:35, rašė:
    galima galima, bet jis jau atiduotas kitam žmogui naudoti ir kurti kaip kad dariau su abejais turėtais Olympusais. Dabar EM1
      www.fotobites.lt nuolaida fotoknygoms, albumams, fotožurnalams galioja iki gegužės 1 dienos.

Jūsų komentaras

Rašyti komentarus gali TIK užsiregistravę eFoto.lt dalyviai. Užsiregistruoti
Apie Edgaras Anisimenko
Edgaras Anisimenko
 
Edgaras Anisimenko

gyvena: Londonas    amžius: 35    Daugiau >