Dangaus atvėrimas

 786 (+0)

Komentarai
Turinys
  • jonas jo202
    jonas jo202 
      2012.07.11, 22:15, vertino: Gerai, , rašė:
    idomios jusu foto, nemažai reikia laiko kol iššifruoji kas ten.
  • Artūras Jauneika
    Artūras Jauneika 
      2012.07.11, 22:25, vertino: Mėgstama!, , rašė:
    Algimantai laukiu jūsų parodos !!!!
  • Tina
    Tina 
      2012.07.12, 07:46, vertino: Mėgstama!, , rašė:
    pritariu dėl parodos... :)
  • keleivis
    keleivis 
      2012.07.11, 22:55, rašė:
    Na, kiekvienas turi savo kelią, kaip kiekvienas turi savo nuomonę apie ...kito kelią. Blogų fotogrfijų nebūna - būna tik patinkančios, arba nebe. Asmeniškai pradeu įžvelgti savotišką piknaudžiavimą efektu - matau visą eilę deformuotų vaizdų, bet nematau jokios prasmės, tegul ir fotkinta ne tradiciniu būdu. Vertinu rezultatą, bet ne technologiją. Vizuali informacija pateikta foto forma turi reikšti "kažką" .Tas "kažkas" tai - siužetas, emocija, reportažas, jausmas, judesys, kūnas, akimrka,nuotaika....prasmė. Kiekvienas meninis darbas, ypač fotografija, turi vieną pagrindinių prioritetų - išliekamoji kūrinio vertė. "išliekamumo" formų daug. Kur tos formos Jūsų darbuose? Būtų įdomu išgirsti. Dažniausiai po visais tais vaizdo stilizavimais įžvelgiu tik vieną - norą vaizdą "suvynioti" į "cool" formą. Nematau tame jokios prasmės, neužčiuopiu jokio jausmo tame. Nematau Jūsų darbuose fotografijos. Stengiausi būti ne tik kritišku, bet ir nuoširdžiu.
  • Tirlikas
    Tirlikas 
      2012.07.12, 07:31, rašė:
    Jei vaizde nėra grožybių ar panelių,tai turėtų būti bent mintis...Čia mintis apie daugumoje religijų minimą dangų,kuris gyviesiems neatsiveria.
    Dėl iškraipymų;Pinholinis vaizdas nesugadintas nei optikos,nei proto,todėl ir čia priežastys kažkur šalia.
  • keleivis
    keleivis 
      2012.07.12, 12:10, rašė:
    Nelabai susikalbam. abstrakcijos forma nėra blogai, visa "vertės" esmė Jūsų "religijos" temą perteikiant, būtent, yra "pinholishkai išlankstyta" - vaizdas deformuotas. Jei tai būtų beprasmybės iliustracija, tai ir tai nebūtų tobula....Abstrakcijos riba tarp prasmės ir "sporto" labai plona....Dažniausiai dabartinį žiūrovą žavi tai kas dar "nematyta" ir tik...Jam neįdomu jau "matyta" forma perteikiamas vaizdas...Dabartinės "kutūros" produktas (neo biomasės darinys) geidžia trumpalaikio efekto ir visai nebegeidžia galvoti...Netaikau šių žodžių autoriui. Tiesiog ateina laikas (arba nebeateina), kada "sportas" baigiasi...Man jau jis baigėsi (pilni "aruodai" panašių Ph.Shopinių vaizdų archyvuose dulka...)
  • JurgaL.
    JurgaL. 
      2012.07.12, 09:28, vertino: Gerai, , rašė:
    Tarybiniais laikais menas turejo aukleti, aukstinti vadus ir tureti tam tikra prasme.... kas is tiesu menui visai nera butina :) ... del nematymo ir nesupratimo, tai cia nieko naujo... nekiekvienas sugeba klausydamas girdet, taip kaip ir ziuredamas matyt ;)
  • keleivis
    keleivis 
      2012.07.12, 12:16, rašė:
    Spėju, esate tarybinių laikų meno ekspertė? Paporinsiu - kiekvienai sistemai "kultūrinės evoliucijos" eigoje menai (visomis formomis) tarnauja formuojant sistemos dalyvio sąmonę,ar mes kalbėtume apie "holivudiškos masturbacijos" fenomeną, ar apie D. Hirst menininko užmerktus į formaliną gyvius...."muzikos" skambesio skirtumus klausai formuoja to laikmečio ideologija...Su pagarba.
  • JurgaL.
    JurgaL. 
      2012.07.12, 12:56, vertino: Gerai, , rašė:
    Nereikia spelioti, su mano asmenybe tai nera niekaip susije, todel nenukrypkite i asmeniskumus... o ka norejot pasakyt tuo sekanciu zodziu kratiniu ... atleiskit nesupratau , matyt neesu demagogiju eksperte ...
  • keleivis
    keleivis 
      2012.07.12, 14:01, rašė:
    Asmeinškumų jokių nėra - tiesog uždaviau klausimą dėl CCCP ir tiek. Gi, labai nestebina, kad nesupratote. "supratimo mechanizmas" gan sudėtingas darinys. O "demagogija" diskusijos metu labai nulinis argumentas. Šiaip, jei asmeniškai pats kažko nebesuprantu, visuomet klausiu. Paskutinę mintį, tikiuosi, supratote?
  • JurgaL.
    JurgaL. 
      2012.07.12, 14:16, vertino: Gerai, , rašė:
    Ak... tai buvo klausimas, o ne spelione... manau beprasmiska testi - "supratimo mechanizmas" neveikia kai nera supratimo objekto.
  • keleivis
    keleivis 
      2012.07.12, 14:30, rašė:
    nėra, nėra, širduže.
  • Darius Žukas
    Darius Žukas 
      2012.07.12, 10:23, vertino: Gerai, , rašė:
    žavi jūsų kūrybingumas...
  • RyžaVarna
    RyžaVarna 
      2012.07.12, 16:40, vertino: Gerai, , rašė:
    gotiška, gilu,, labai artima..
  • Astakr
    Astakr 
      2012.07.24, 22:05, vertino: Gerai, , rašė:
    Menas.
      www.fotobites.lt nuolaida fotoknygoms, albumams, fotožurnalams galioja iki gegužės 1 dienos.

Jūsų komentaras

Rašyti komentarus gali TIK užsiregistravę eFoto.lt dalyviai. Užsiregistruoti
Apie Tirlikas
Tirlikas
 
Algimantas Tirlikas

gyvena: Europa    amžius: 74    Daugiau >
www.flickr.com