Emi 3

 1721 (+1)

Komentarai
Turinys
  • jbsp
    jbsp 
      2012.08.15, 21:06, rašė:
    Nesuprantu kodėl tu dar ne MEISTRŲ kategorijoje????? Peržiūrėjau visas tavo darytas nuotraukas, tai kad jos ..... tikrai vertos MEISTRO statuso. Sėkmės ir gero tau modelių, fotiko, fototechnikos bei CS susikalbėjimo :)
  • Aurimas Valevičius
    Aurimas Valevičius 
      2012.08.16, 07:50, rašė:
    Nu ačiū, - gėlių nereikia. Fotografijoje aš visiškas diletantas - tik pusmetis kaip žaidžiu.
  • Rimtas
    Rimtas 
    nesiseka
      2012.08.16, 14:39, vertino: Gerai, , rašė:
    Pasirodo yra net neskelbtų sistemos rėžimų ... Aurimas neblokavo, tačiau jo puslapio sraute man nerodo. Idomu kas taip nusprendė ? Gal pasisakys ?

    Meistro statusas, kaip sako taisyklės, priklauso nuo aritmetinio skaičiuko, kurį generuoja kitų meistrų vertinimai ... Tad, jei tikėti taisyklėmis - kiti meistrai nevertina Aurimo darbų ... Na dar yra toks slaptas koeficientas, kuris taikomas kaip rinkimuose.... į seimą .
    Aurimai, dėl tavo gebėjimų : Vieni gimsta juos turėdami, kiti visą gyvenimą jų siekia ... dažnai veltui...
    Tavo atveju, man atrodo, tokia tavo karma ... ar nuolankumo trūksta ? ...

    O tai ką turi - niekas negali atimti... O šioje erdvėje tą statusą duoda, tai dėl kokios išsakytos minties jį atsiima... Ar daug tada jis vertas ?
  • Aurimas Valevičius
    Aurimas Valevičius 
      2012.08.16, 14:47, rašė:
    Nelabai čia supratau.... Dėl reitingavimo čia jbsp mintis - neverta diskutuoti.
    Šiaip jau man apie nuotrauką įdomiau būtų išgirsti. :) . Man pačiam ši nuotrauka geriausia iš visų mano nuotraukų, bet, kadangi koja, o ne nuoga krūtinė atidengta, tai jokių nuomonių čia neina sulaukti.
  • Rimtas
    Rimtas 
    nesiseka
      2012.08.16, 14:54, vertino: Gerai, , rašė:
    Dėl rankos jau nusiunčiau kitą variantą, o dėl kojos viskas čia gerai išskyrus pačios kairios pėdos padėtį. Akivaizdu, kad tokia padėtis nėra naturali,. Tas labai traukia dėmesį ir blaško. supranti, Aurimai, ne pati kojos poza, tačiau sugriauta harmonija kadre. Jei nors kas kadre meluoja - jis praranda savo jėgą ir tikrumą. kartai būna sunku greitai suvokti kas kadre ne tikra, tačiau visada iš karto jaučiamas nenaturalumas. ir apie plaštaką tas pasakytina. O kitkas, - ypač atlikimas labai puikus.
    tiesa, yra dar vienas momentas dėl mastelio. Gal kitu rakursu būtų naturaliau... Bet, jei pasidinus žiūrėti (kai rodo ne visą kadrą - rezultatas (pozos ) nuostabus. visą kadrą žiūrint moteris labai sumažėja šalia šios vazos .
    Sakyčiau čia matom akademinį kadrą.
  • Aurimas Valevičius
    Aurimas Valevičius 
      2012.08.16, 14:57, rašė:
    Ačiū
  • Albertas K (išsitrynęs)    2012.08.17, 08:47, rašė:
    Aurimai aš atsisakyčiau viršaus iki tos vietos kur trečiajame plane baikiasi kažkokio medžio kamienas. Tuomet sumažėja "skulptūros" spaudimas merginai (Trečdalių taisyklė) Dabar toks įspūdis, kad skulptūra čia svarbiausia, o mergina tik priedėlis, parodymas, kad skulptūra buvo sukurta nusižiūrėjus į Ją.. Skulptūra užima centrinę nuotraukos dalį. Jau vien tai ją daro pagrindiniu nuotraukos objektu. Aš kadarvimu vis dėl to akcentuočiau žmogų. Tavo pasirinktame variante, mano nuomone, čia tu labai gerai pagavai tokį Jos "retro" ir tam tikras Jos judesio teatrališkumas, judesio manieringumas labai gerai dera su skulptūros mandrumu : juk jodvi abi moterys, abidvi konkurentės. Manau, kad mergaitė labai tiksliai pajuto šią skulptūros savybę, bruožą ir savo tokiu švelnučiu žaismingumu (žr. galvos, kaklo judesį, kojos judesį (žodukas "judesys" ne žodis "poza") ) labai tiksliai akcentuoja šią judviejų moteriškumų kovą. Skulptūra, būdama didesnė, .... :), mergina būdama .... :), kuri esame stipresnė – gundytoja. Tavo pavadinimas "EMI 3" rodo, kad tau svarbu mergina (vardo trumpinys), o man įdomiau įvykis, t.y. judviejų konfliktas. Man kūrinio idėja – konkurentės. Tavo pasirnktame kadravime aš ištrinčiau trečeme plane medžio kamieno dalį. (žr. kairėje nuo skulptūros), kad nenutrauktų dėmesio kur nereikia: stiprėja poros sąvoka, poros santykiai. Nors, iš kitos pusės, jis yra savotiška vyriško požiūrio užuomina į tą judviejų kovą . Gal reikėtų truputėlį nuimti kairės (apie1,5 cm kaip dabar), kad per vidurį būtų ne skulptūra, o judviejų bendravimas. Tuomet ir medžio kamieno reikšmingumas mažėja.
  • Aurimas Valevičius
    Aurimas Valevičius 
      2012.08.17, 09:58, rašė:
    Labai ačiū už recenziją. Ir pats labai dvejojau kam pirmą smuiką duoti. Vistik palikau skulptūrai. Čia ji griežtai centre. Mergina prie skulptūros, ne atvirkščiai. Tas medis antrame plane yra smarkiai pritamsintas. Irgi galvojau visai išrinti, bet būtent todėl, kad ne merginą palikau dominante, tą medį palikau (tegu akys pabėgioja). Ir fotošopint smarkiai nenorėjau. Šiaip, šis kadras su minimaliais koregavimais: tik b/w filtras ir tonų kreivių korekcija.
    p.s. visada laukiu Jūsų kritikos. :)
  • Albertas K (išsitrynęs)    2012.08.17, 14:06, rašė:
    Auriami po kitu darbeliu pamėginsiu tau nusakyti kas yra fotografijos struktūra. Tuomet turėtų būti lengviau ieškoti meninių sprendimų . Arba paskaitinėk mano komentariuką ta tema pas Viktoriją-Vctory po nuotrauka "Svajose"
      www.fotobites.lt nuolaida fotoknygoms, albumams, fotožurnalams galioja iki gegužės 1 dienos.

Jūsų komentaras

Rašyti komentarus gali TIK užsiregistravę eFoto.lt dalyviai. Užsiregistruoti
Apie Aurimas Valevičius
Aurimas Valevičius
 
Aurimas Valevičius

gyvena: Vilnius        Daugiau >

Atsiprašome, NERODOMA
- dabar tinklapis pernelyg užkrautas :/