Eilinė popietė Kalvarijų turguje

 2358 (+0)

Komentarai
Turinys
  • Antanas Kučinskas su savo IMHO
    Antanas Kučinskas su savo IMHO 
    nesiseka
      2013.09.13, 08:50, vertino: Gerai, , rašė:
    Gediminai, matau tau gerai be pustonių ? Ar tai ir yra fotografijos techninės atlikimo pusės viršūnė ? Kompozicijos labai skausmingai plokščios .
  • sventupys
    sventupys 
      2013.09.13, 08:59, vertino: Gerai, , rašė:
    Antanai!..
  • shamanas
    shamanas 
      2013.09.13, 09:04, rašė:
    Antanai -)
  • Gediminas Sadauskas
    Gediminas Sadauskas 
      2013.09.13, 09:03, rašė:
    Mielas Antanai,
    malonu, kada apsilankote, bet paskaitykit raktažodžius.
    Į pirmąjį klausimą atsakysiu tik tiek, kad visą juostą ryškinau pirmą kartą su popieriaus ryškalu. O jis duoda vaizdų.. Matome.
    Į antrąjį sunku atsakyti. Yra visada kur tobulėti, sutinku, bet ačiū :)
  • Antanas Kučinskas su savo IMHO
    Antanas Kučinskas su savo IMHO 
    nesiseka
      2013.09.13, 10:18, vertino: Gerai, , rašė:
    Gediminai, netgi su popieriaus ryškalu galima optimizuoti ir pasiekti minkštesnį ryškinimą skiedžiant ryškalą . Netgi ryškinant taip vadinamu alkanu ryškinimu .

    Ne taip svarbu kas minusavo mano komentarą, tačiau, Gediminai, pačiam turėtų rūpėti, kad tokių reakcijų nebūtų, nes jos parodo akivaizdų ir totalų nesuvokimą apie ką čia kalbama ir dar labiau menkina opiniją ties šia fotografija . Ne man tas turi rūpėti - tau, Gediminai, kitaip akivaizdus neišmanėlių grupės kūrimasis, kuris tuo pačiu įtraukia į savo įtakos zoną ir tave .
  • Gediminas Sadauskas
    Gediminas Sadauskas 
      2013.09.13, 10:45, rašė:
    Nereikia čia ginčytis.
    Pastebėjau, Jūs vertinate kitus, pagal save. Yra viena sąlyga - mes visi skirtingi, negalima taip daryt (dėl pirmojo Jūsų komentaro stulpelio).
    O buvo taip: Draugas, turėdamas popieriaus ryškalo, man paskambinęs sako "Gal nori išmėgint? Turiu popieriaus ryškalo." Sakau turiu vieną juostą, kurią gaima būtų pamėgint išryškinti. Išsiklausinėjau, pasiskaičiau apie Jūsų minėtus optimizavimus, paklausiau šviežumo ir t.t. Grįžęs namo, pasirinkęs vieną iš būdų išryškinau. Pas mane kitaip nebūna. Reik prieš tai pasidomėti. Nepirškit savų klaidų kitiems (kitokio paaiškimo aš neturiu, dėl ko Jūs taip rašote).
    Apie komentaro minusavimus ir kitus kliedesius aš neturiu ką pasakyt. Čia jau ištraukos iš fantastikos vadovėlio...
  • Antanas Kučinskas su savo IMHO
    Antanas Kučinskas su savo IMHO 
    nesiseka
      2013.09.13, 13:25, vertino: Gerai, , rašė:
    Gediminai, aš vertinu čia tavo fotografijas, jų atlikimą. Tavo, - kitus pagal save, - apskritai kažkur iš padebesių paįmta ....
    cit. - Pastebėjau, Jūs vertinate kitus, pagal save. Yra viena sąlyga - mes visi skirtingi, negalima taip daryt (dėl pirmojo Jūsų komentaro stulpelio). Apskritai apie ką čia kalbi ?
    Aš tau patariu kaip galima ryškinti, kaip rinktis ryškinimo procesą. kad gauti optimalius, maksimaliai tenkinančius rezultatus . Gediminai, apie kokias mano klaidas kalbi ? tarytum negerai tau šiandien ...

    Kliedesiai - terminas, kurį naudoji, - matos tau artimas ...
    Dovanok, bet pabaigai tokį atsitikimą priminsiu - sakė žmogelis ....norėjau pyrstelėti, bet ...netyčia ... ir tai ne iš fantastikos, Gediminai ... norėjai nustebinti, kad su popieriaus ryškalu, bet ... vis tiek - ką čia man aiškinat ...
  • Rima Prusakova
    Rima Prusakova 
      2013.09.13, 09:18, vertino: Mėgstama!, , rašė:
    manau , kad ne visada kompozicija turi stebinti išskirtiniais rakursais ir pan. Matau užfiksuotus turgaus praeivio vaizdus, iš to praeivio žiūrėjimo taško. Tuo ir įtraukia reportažas, gali pasijust pats kaip stebėtojas. Na juk būna, eini pro šalį, žvilgteli, ir žvilgsniai susitinka
  • Antanas Kučinskas su savo IMHO
    Antanas Kučinskas su savo IMHO 
    nesiseka
      2013.09.13, 10:12, vertino: Gerai, , rašė:
    Štai išsakote savo požiūrį, savo supratimą ir tuo parodote savo poreikio ribą . Aš kalbėjau ne apie tai kas ir kaip įtraukia, tačiau apie tai kas atstumia žiūrovą .... kai jūs einate pro šalį - jūs visuomet matote trimatį vaizdą, kuris visuomet papildomas didžiuliu kitu informacijos srautu ... fotografija atkartoja tą matytą plokštumoje .. Tad fotografo pirmoji užduotis visuomet lieka - kaip kuo pilniau priartėti prie tos erdvės atkartojimo, kuri buvo fiksuojama . O plokščias vaizdas dėl objektyvo charakteristikų ir netinkamo rakurso, netinkamo šešėlių panaudojimo, sukūrimo - dar labiau sugriauna tai kas buvo fiksuojama. Šios serijos atveju sąmoningas šešėlių ir šviesių vietų koregavimas neparenkan pikselių skaičiaus sukūrė tik švytėjimą apie kontūrus ...
    Kompozicija neturi kaip tai išskirtinai stebinti ... ji turi būti bent jau kuo mažiau griaunanti tai kas buvo fiksuojama . Kompozicija visuomet yra tas dėmuo, kuris parodo fotografo techninį išsprusimą . Demonstruoja kiek aukštai yra pakelta reikalavimų sau kartelė .

    Kita esminė bėda, kad jūs ir ne kurie kiti tinklapio dalyviai tokias pastabas priimate kaip asmeninį totalų paniekinimą, pažeminimą ir tariamą psichologinį smurtą . Kiek jau buvo šalinta, nesisekinta ir po to minusuojama tų tariamų "nuskriaustų", o iš kitos pusės redaktorius yra ne kartą apie tai viešai kalbėjęs, kad turintys aukštesnius statusu labai susireikšmina ir iš Dziauso aukštybių pradeda vertinti, bet kurį kitą ... ...

    Štai ir čia ne šiaip sau parašyta - Antanai ...

    Galite niekada nesutikti su tuo ką sakau, tačiau būtų įdomu išgirsti kitokį požiūrį, jo pagrindimą, kad plokščia perspektyva yra tas nuostabusis gėris fotografijoje, gal net reportaže .

  • Rima Prusakova
    Rima Prusakova 
      2013.09.13, 10:26, vertino: Mėgstama!, , rašė:
    Jūsų žodžiuose apie kompoziciją daug tiesos. Bet ne visais atvėjais teisinga. Kadangi krypstat nuo paties darbo link kažkokių statusų, pažeminimų, paniekinimų, susireikšminimų ir pan. tad tiesiog atsisakau toliau veltis į diskusijas.
  • Antanas Kučinskas su savo IMHO
    Antanas Kučinskas su savo IMHO 
    nesiseka
      2013.09.13, 12:06, vertino: Gerai, , rašė:
    Matote, kai esmei suteikiate neteisingą, iškreiptą savo prasmėje vardą - esmė pakinta. ir negrįžtamai tam, kuris jai suteikė klaidingą pavadinimą . Čia tokia trumpa įžanga . Jei jums dialogas tėra veltinio vėlimas, o ne argumentų išsakymas - tada ir perspektyvos, kompozicijos nebuvimas yra prasminga ir teisinga .
    Kalba apie darbų aptarimo emocinę ir psichologinę aplinką yra neatsiejamas diskusijos dėmuo .
  • Rima Prusakova
    Rima Prusakova 
      2013.09.13, 10:09, vertino: Mėgstama!, , rašė:
    Nuotrauka pasiūlyta į grupės geriausias
    • ratas
      ratas 
        2013.09.13, 11:32, vertino: Gerai, , rašė:
      Pažiūrėjus į pirmą nuotrauką, kilo tokia asociacija - pas mumi ant penkiaaukščio namo galo didžiulio formato skelbimas - "Neturite pinigų? Pirkite lizingu!". Atseit, lizingu bus pigiau, gal visai nemokamai :)). Čia šiaip, nereikalingai įtampai sumažinti :)
    • Antanas Kučinskas su savo IMHO
      Antanas Kučinskas su savo IMHO 
      nesiseka
        2013.09.13, 12:07, vertino: Gerai, , rašė:
      Taip, taiklus pastebėjimas.
    • Algeronz
      Algeronz 
        2013.09.13, 13:34, vertino: Paskatinimas, , rašė:
      Kam naudota atvira diafragma kai kuriuose kadruose, šiek tiek neaišku, ar siekta perteikti visumą, ar tik atskirus personažus?
    • Gediminas Sadauskas
      Gediminas Sadauskas 
        2013.09.13, 14:41, rašė:
      Kadrai daryti su diafragma nuo 5.6....
    • SOLO13
      SOLO13 
        2013.09.14, 07:56, vertino: Mėgstama!, , rašė:
      Praeiname kartais pro šali ir nepastebime , o jus puikiai pagavote ir parodėte daugumos sunkaus gyvenimo akimirkas, nors matosi, kad kai kurie nebuvo labai patenkinti:)ačiū, labai patiko!Kartais bunu toje vietoje, bet nedrasu fotografuoti:(
          www.fotobites.lt nuolaida fotoknygoms, albumams, fotožurnalams galioja iki gegužės 1 dienos.

    Jūsų komentaras

    Rašyti komentarus gali TIK užsiregistravę eFoto.lt dalyviai. Užsiregistruoti