Tiesiog natiurmortas

 287 (+0)

Komentarai
Turinys
  • mazute88
    mazute88 
      2013.10.22, 23:29, rašė:
    Nu nežinau...Nei žydinčios nei džiovintos gėlytės...Visai nesižiūri nuvytusios gėlytės...Jokios kompozicijos...
  • MĖGĖJA
    MĖGĖJA 
      2013.10.23, 21:47, rašė:
    Natura morte - taigi tinka ir vystančios gėlės, kaip tik atspindi "mirimo" procesą. Apie kompoziciją mūsų nuomonės, matyt, irgi skiriasi... na, bet ačiū už komentarą.
  • mazute88
    mazute88 
      2013.10.23, 21:50, rašė:
    Na jei aš klysčiau,tai butumėt susilaukusi nemažai balsų ir pagyrų...bet....
  • MĖGĖJA
    MĖGĖJA 
      2013.10.25, 10:34, rašė:
    Mažute, tu išsimiegok. Nes po vidurnakčio, žinai, kai nesimiega, kodėl gi neįgėlus kokiai naujokei - nepavojinga, ir stresą nuima. Irgi man, tobula ir neklystanti :)
  • mazute88
    mazute88 
      2013.10.25, 11:12, rašė:
    Oho,kokie žodžiai...Tik norėjau pasakyti kas ne taip,o tu jau užsipuoli...Kyla klausimas ko tada čia atėjai ir publikuoji savo nuotraukas,jei net nemoki priimti kritikos pastabų kas ne taip?Kas iš ties nori kažko išmokti į pastabas reaguoja,mokinasi...Mes visi čia esam mėgėjai ir vieni kitų patarimų klausiam,kurie mums leidžia toliau tobulėti,daryti mažiau klaidų.Jei nepatinka,kad tavo nuotraukas kažkas ne taip pakomentavo kaip tikėjaisi,draugiškas patarimas,tiesiog nedėk nuotraukų :) Sėkmės!
  • MĖGĖJA
    MĖGĖJA 
      2013.10.26, 16:01, rašė:
    Pastabas priimsiu su dėkingumu, kai bus konstruktyvios. O pasakymas "jokios kompozicijos" nereiškia nieko, išskyrus neigiamą nuostatą. Kaip gali patobulėti po tokio abstraktaus pareiškimo???
  • mazute88
    mazute88 
      2013.10.26, 23:10, rašė:
    Kompozicija – meno kūrinio elementų išdėstymas, jų tarpusavio ryšys ir santykis su visuma...Taigi nesiderina fonas prie esamų daiktų...Nuvytusios gėlės-bent man jos visai nesižiūri...Džiovintos,gyvos ar dirbtinos gėlės kur kas geriau.Toliau,vazos,nuvytusių gėlių,bei dviejų viščiukų spalvos taip derinasi,bet tik tiek...Virtuvinė staltiesė visai nesiderina,juo labiau kai taip apšviesta blykstės...
  • MĖGĖJA
    MĖGĖJA 
      2013.10.29, 23:12, rašė:
    Ši nuotrauka vadinosi "Velykų stiliuje", bet konkursui prieš Vėlines pavadinimą pakeičiau. Pradinis pavadinimas gal padės susigaudyti - (at)gimimas, prisikėlimas ir pasitraukimas, išėjimas, mirtis - šalia, greta. Nuvytusios gėlės (beje, vienintelė mano nuotrauka su nuvytusiomis gėlėmis) vazoje su išpieštais 'kačiukais" - pavasarinio atbudimo simboliu. O staltiesė su alyvuogėm ne tokia jau ir "virtuvinė", ir blykstė pakankamai duksliai atsišvietė, man netrukdė.
      www.fotobites.lt nuolaida fotoknygoms, albumams, fotožurnalams galioja iki gegužės 1 dienos.

Jūsų komentaras

Rašyti komentarus gali TIK užsiregistravę eFoto.lt dalyviai. Užsiregistruoti
Apie MĖGĖJA

Atsiprašome, NERODOMA
- dabar tinklapis pernelyg užkrautas :/

Nuotrauka galerijose

Atsiprašome, NERODOMA

- dabar tinklapis pernelyg užkrautas :/

Registruoti lankytojai šių apribojimų neturi!