Atsiliepimai apie Yevumm
  • CinamonaSu
    Nuostaūs darbai, užburia savo savitumu. kiekvienas pasakoja savo istoriją. Fantastika.

  • Mutis
    Kadaise tu parašei man - lyg reiktų atsilygint?
    Ne, nereiktų, nepatinka man šitaip...
    BET.
    Tu darai tai, kas man atrodo mistika - visi pinhole'ai, visi zenit'ai (supranti apie ką aš :) ), o tavo nuotraukos turi dvasią.
    Jėga, mergyt, jėga : )
    Yevumm komentavo
    Mistika tai būna tol, kol nepabandai ir neįsitikini (: Ačiū

  • Sutemų_miražas
    Likau sužavėta. Tavo požiūris į pasaulį toks tikras, nuotraukos kupinos nuoširdumo. Esu tikra, kad eidama tokiais tempais, pasieksi labai daug, nes jau dabar, būdama tokia jauna, turi išskirtinį požiūrį į pasaulį, esi protinga ir savita.
    Niekada nenustok siekusi svajonių :)
    Sėkmės.


  • Laurita Putnaitė
    peržiūrėjau visas Tavo nuotraukas ;) ir ką gi, paliko tikrai didelį įspūdį ;) linkiu kuo didžiausios sėkmės kūryboje ir gyvenime ;>

  • Svečias
    Svečias 
    Taip... Gerbiamoji, pasakysiu nuoširdžiai, vis nepaliauji manęs stebinti savo mičių gelmėmis. Pamenu, kai pirmą kart Tave pastebėjau, tuomet prisimanydavai įvairių linksmybių - eksperimentų. Stebių, kaip bresta Tavo mintys ir džiaugiuosi. :) Veržlumas, įdėjos liejasi it veržli upė sieloje Tavojoje. Telieka palinkėti, kad taip būtu visada. :))

  • dykumų vėjas
    Išgyrė ir išpaikino čia tave gerbėjai,tikiuos tavęs tai nesugadins :) daug pasakyta ,bet ir aš pažiūrėjas nuotraukas turiu ką pasakyt,pirma,tai kad dar esi jauna ir darbai tavo atitinka tavo pasaulėžiūrą,antra,techninė pusė,ji pakankamai gerame lygyje, gera nuotrauka su drugeliu,ypač sugebėjai subtiliai paliesti dvasinę pusę fotografijos pagalba,nuotrauka man tas jausmas,kuris gyvena už jos,savo dvasinėje plotmėje.Nuotraukoje reikia subręsti ir nuolat plėsti savo pasaulėžiūra,o tai gali daryt tik laisvas žmogus,kitaip tapsi tik amatininku,bet aš apie kitką,klasika, tai tas žanras kuris ir po ilgo laiko trauks žmonių dėmesį ir jaudins juos,o jei prie to dar nuotrauka paremta istorija,tokios nuotraukos nemirtingos .Žvelk globaliai :) iki malonaus ..

  • Svečias
    Svečias 
    Hey Mergyt, kur pradingai, ar ryšys striginėja, o gal uodai užpuolė.? :DD
    Yevumm komentavo
    Mokslai užpuolė...turiu išmokt suderinti laiką ir atsirinkti kas svarbiau (: Smagu, kad pasigedai ((:

  • sventupys
    labas Ieva,
    tamstos darbuose sustiprinta naratyvinė sugestija, labai išradingai audžiate formos bei faktūros audinį. Vertinu jus kaip asmenybę ir kaip kūrėją

  • ricardo božeoduvančikas
    neblogai apruko:))

  • vaitieka
    ėhėhė:) praėjo mėnuo ir savaitė - o mano nuojauta/įtarimai jau pasitvirtino:) sveikijimai ;] tikrai šauniai kuri. ir toliau džiugink akį savitu matymu :)
    Yevumm komentavo
    :)) taigi...tiesą sakant pati nustebau. Labai ačiū, visada malonu gauti padrąsinančius žodžius :)

  • Gincės
    Faini darbeliai !
    Saunuole...

  • Ieva Foto
    labai gražūs darbai pas tave ;) ir nuotraukos ir piešiniai žavi ;))) sekmes ;)

  • Rytuks
    Ieva :))))))))))))))))
    Tavo darbai nuostabus, nes visų pirma jie turi DVASIĄ. Kiekviena nuotrauka turi savo gyvenimą, savo nuotaiką, savitumą ir kartu gali atpažinti, kad ten Tu. Patinka pateikimas, idėjos, kūribiškumas, ieškojimas....
    Su nekantrumu laukiu kiekvieno Tavo darbo.
    :))))))))))))

  • Svečias
    Svečias 
    Fotografas neretai priverstas meluoti.
    Tavo kurybiskai interpretuotos idejos - skanus, sunkai pastebimas melas :)

  • eKG

    Ką aš manau? Manau, kad zhalia yra vienas iš nedaugelio tų žmonių, kurie kiekvienoje nuotraukoje parodo labai daug savęs ir daro tai geriau, nei puikiai.
    Nuoširdžiai sėkmės!
    Gerbėjas gintaras
    (-:


  • Svečias
    Svečias 

    Užtikęs vieną nuotrauką, likau sužavėtas jos idėjos, tad nusprendžiau peržiūrėti visą Tavo albumą. Buvo malonu. Šiltos emocijos užplūsdavo mano kūną, kai žvelgdavau į Jūsų, Ieva, kūrinius. Jie tikrai originalūs. Linkiu tau ir toliau stebinti mus, efoto.lt bendruomenės narius, savo kūribingumu . Sėkmės!

    P.S. Tikiuosi nesupyksi, jei įdėsiu Tave į save draugų sąrašą. Tiesiog nenoriu pamesti portale:)


  • Svečias
    Svečias 
    Dvasine musu raida nevyksta tiesia linija. Zmogiskoji prigimtis yra kitokia. Niekam nepavyksta nuolat kopti aukstyn tobulumo keliu, visisko progreso tobulumo link. Is tiesu, jei mes elgiames teisingai, tai nuolat kylame i virsu, o po to truputi zengiame atgal. Sie zingsniai atgal, nera svrabus, nes musu judejimo kriptis kyla i virsu. Tai, kaip potvinis ir atoslugis...Puikiu ideju turetoja, neeiliniu matymu autore, prasau nesustoti vietoje ir paskubinti potvynio ir atoslugio eiga, nes stovejimas vietoje ilgainui atitolina nuo tikslo.:)) Sekmes, pagarbiai VK

  • akire
    Tavo darbai sužavi;}. Žmogus, kuris supranta, ką ir kaip kuria, manau;]. Sėkmės!

  • Paukštis
    Ieva.
    Tikriausiai pati meniškiausia mano sutikta panelė gyvenime. Pilna noro, idėjų, kurias puikia įgivendina. Kuryba labai įvairi, liksma, rimta, ryški..
    Linkiu dar daugiau idėjų ir kuo malonesnio jų įgivendinimo, kuris teikia džiaugsmą ir tau ir žiūrovui :)

  • sventupys

    Ieva, labas,

    mane žavi Jūsų kūrybinė įvairovė, kuri paįvairina kiek kūrėjo, tiek žiūrovo gyvenimą. Linkiu visokeriopos kūrybinės sėkmės

Apie Yevumm
Yevumm
 
Ieva Janulevičiūtė

gyvena: Vilnius    Daugiau >
Autoriaus nuotraukos


Galerijose
Raktažodžiai