Naudingi komentarai
Naudingi, gerai įvertinti komentarai ir patarimai
  • Kriaušė Krioklys:
    Tai galėtų būti kadras iš naujojo filmo "Dune". Gal tik turėklų stilius visai ne toks, bet tiek jau to.
  • Kriaušė Krioklys:
    Amžinas galvosūkis su tais pavadinimais. Tai irgi toks žaidimas smegenims pamankštinti. Retkarčiais pavyksta sugalvoti ką skambaus, retkarčiais visai nepavyksta. Žinau, kad kai kam tai visai nesvarbu ir užtenka kokio taško ar daugtaškio, tačiau man norisi pridėti nuo savęs kažko, kas būtų ne vien tik vaizdas.
  • Kriaušė Krioklys:
    Aš tave myliu!
  • Kriaušė Krioklys:
    "Krokodilas puola elnią"
  • Kriaušė Krioklys:
    Nepaisant nesurinktų šiukšlių, įdomu tai, kad tas vamzdis yra skirtas naujos Vienos metro linijos statyboms (pumpuojamas gruntinis vanduo ir pažeminamas jo lygis, kol vyksta metro tunelio statybos) ir tai yra visai neblogas ir įdomus inžinerinis sprendimas, nors ir kai kam gali pasirodyti nelabai estetiškas. Jei kada po kokio šimto metų prisiruošime Vilniuje tiesti metro, galėsim imti kaip geriausios praktikos pavyzdį. Vieną vamzdžio dalį Vilniuje jau turime, beje :) (tarp kitko, jis man labai patinka,ir jei kada jo priešininkai išmontuos, aš jį išpirksiu ir įkalsiu pas save kaime)
  • Kriaušė Krioklys:
    Pykšt, pokšt, tiek ir tos kūrybos..
  • Kriaušė Krioklys:
    Būtų du tris kartus didesnė – visai kitaip matytume, ko tos akys pilnos
  • Kriaušė Krioklys:
    Nei viena, nei kita. Viena ekspozicija ant vienos plokštelės pusės, kita ant kitos, apvertus visą Kokoaparatą. Eksponuodamas juoda kartonine kortele maskuoju/pridengiu apatinę nuotraukos dalį, kad ne per daug susimaišytų abu vaizdai. Vaizdas daugmaž toks (juodasis fotoaparatas „Arkliukas“ šiuo atveju naudojamas kaip stabilizuojanti atrama), tik dar reikia prie viso to įsivaizduoti keistai besielgiantį pritūpusį žmogėną:- * - * - *
    Kokoaparatas 2X Turgaus aikštėje Gliwice mieste *
  • Kriaušė Krioklys:
    Gana apylygiai – raudono nuo pat pradžių buvo daugiau.
  • Kriaušė Krioklys:
    Patikimų įrodymų, kad autorius apskritai ką nors mąsto, nėra.
  • Kriaušė Krioklys:
    Pažįstu krūvą žmonių, kuriems bloga (fizinė kūno reakcija) nuo 3D kine, nekalbant jau apie VR, su tais VR šalmais jiems iš vis vargas. Manau, kad dalis rinkos taip ir liks nepasiekiama toms technologijoms.
  • Kriaušė Krioklys:
    Saulės kelio, žinoma, niekas, išskyrus debesis, nepaveiks. Bet patį fotoaparatą... Geriausia, matyt, bus tiesiog pailiustruoti, kaip vėjas, lietus ir paukščiai gali paveikti nuotrauką. Pirmajame paveikslėlyje - medis, po kuriuo buvo fotografuota, ir jo vieta kraštovaizdyje. Antrajame - kaip ir prie ko po tuo medžiu buvo "pritvirtinta" skardinė (tokią ją radau po metų). Įsivaizduokime, kiek visko atsitinka per metus... Trečiajame - kokios būklės radau už pusantro metro į kairę paliktą skardinę - iš pradžių ji buvo pritvirtinta stovinti stačia... Ja padarytą nuotrauką jau rodžiau šiek tiek anksčiau.
    Saulėgrafijos medis *
    Saulėgrafijos dėžutė *
    Paukščių iškapota saulėgrafijos dėžutė *
  • Kriaušė Krioklys:
    Taip, labai plačiai. Skylutės atstumas nuo plokštelės - apie 15mm (labai apytiksliai, gal vos mažiau, gal vos daugiau), plokštelės dydis - 4x5 colio. Kampas apie 150 laipsnių. "Be iškraipymų" šiuo atveju yra labai sąlyginis teiginys, nes objektai, tarkim, apvalios formos nuotraukos centre, kuo toliau nuo centro, tuo labiau ir greičiau ištįsta (geometrine progresija) ir tampa spinduliais.
  • Kriaušė Krioklys:
    Po etapo pavargęs lenktynininkas. Na, ten, kur Vanagas, Žala, Gelažninkai, Baciuška ir kiti. :)
  • Kriaušė Krioklys:
    Lenktynininkas
  • Kriaušė Krioklys:
    www.efoto.lt/node/1320570- * Ok, bandau pasigaminti. Jau džiūsta.

    Kriaušė Krioklys:   Vinjetavimo kompensavimo filtrų gamyba

    Kriaušė Krioklys: Vinjetavimo kompensavimo filtrų gamyba (Bandymas pasigaminti vinjetavimo kompensavimo ar m...)   Komentarai [2]

    Bandymas pasigaminti vinjetavimo kompensavimo ar mažinimo filtrų rinkinį. Kol kas atrodo normaliai, žiūrėsim, kas gausis naudojant. Antras bandymas. Pirmas nelabai pavyko, bet jau bandomas, kaip parodyta antrojoje nuotraukoje.
    Kriaušė Krioklys: Vinjetavimo kompensavimo filtrų gamyba (1 nuotrauka)
    Kriaušė Krioklys: Vinjetavimo kompensavimo filtrų gamyba (2 nuotrauka)
  • Kriaušė Krioklys:
    Man šioje nuotraukoje viskas normaliai su tomis vertikalėmis ar pakreipimais, iš tokio kampo nieko čia nereikia tiesinti. Man ji visai patinka, gražios šiltos spalvos šaltam apsnigtam miestui. Aš matyt per daug užuolankomis išsireiškiau, norėjau pasakyti tai, kad man ši nuotrauka iš viršaus dar labiau padidino ankstesnius įtarimus, kad šios bažnyčios bokšto viršaus linijos nėra visiškai lygiagrečios bažnyčios apačios linijoms.
  • Kriaušė Krioklys:
    O aš vis galvojau, kaip čia taip yr? Kiek darau, kaskart mano Prisikėlimo bažnyčios nuotraukos vis kažkokios kreivos gaunasi... Galvojau, kad vis aparatą kreivai pastatau ar pats fotoaparatas kreivas. Žiūriu dabar šią nuotrauką ir matau, kad gal būt viskas gerai su mano fotoaparatu.
Apie Kriaušė Krioklys
Kriaušė Krioklys

gyvena: kitoje planetoje        Daugiau >
miksys.eu
Autoriaus nuotraukos


Galerijose
Raktažodžiai