Patikę
Fotografui patikę kitų komentarai
  • Vaizdinys:
    Šiaip jau paprastą muilinę pas mus iš skelbimų galima paimti už 10 eur. Kol sudaužys dar tris, jau rankos turėtų sutvirtėti. Kol kas geresnių gal ir nereikia.
  • Rima Prusakova:
    mano vaikis su juosta fotkina :) tiesa, šiek tiek vyresnis pradėjo , 5 metų. Dar nesudaužė, labai saugo, nešioja ant kaklo. Pirkau efoto skelbimuose už 10 eur. Geras dalykas juosta tuom, kad skatina mastyt, o ne mygtuką maigyt. Išsiugdė kantrybę, ir 36 kadrų juostelės gan ilgam užtenka. Kažkokio "kampo" ar reikiamos vietos gali ir valandą ieškot, su fotiku kai vaikšto, daug žiūri per ieškiklį, bet nuspaudžia retai - taupo ant tinkamo, išlaukto momento :)))
  • Svečias:
    Jei patvarkymo priežastis iš rankų netyčia iškrentantis aparatas, reikėtų pripratinti kabinti dirželį ant kaklo ar aplink riešą. Bet kartais vaikui gali būti tiesiog įdomu, koks yra vidinio mechanizmo veikimo principas. Pastoviai gendantys aparatai gali būti to smalsumo tenkinimo pasekmė :)
  • 2kitp1n1gu:
    "Povandeniniai" aparatai atsparesni suniokojimui. :)
  • ro.:
    Atsparūs-povandeniniai fotikai būna nebrangūs, tinka ir žaidimams vandenyje- * Anksčiau būdavo Nikon W fotikai iki 100€, dabar pigiausias lyg Fuji XP120- * Dar galima kiniško šlamšto užsakyt, po 10-20€ bet kokybė bus labai prasta- * www.aliexpress.com/af/Children-Kids-Digital-Camera-waterproo...- * Arba pažiūrėti skelbimus. Pasitaiko senų pigenų po 30€
  • Girių dvasia:
    Bet pavadinimą aš keisčiau :(
  • Leo R.:
    Na šitokiu požiūriu vadovaujantis galima bet kurį kadrą išaukštint - tereikia pareikšt, kad prasmė yra, tik ji labai giliai. Jei žiūrovas jos nemato - jis tokiu atveju turėtų pasijust kažko nesupratusiu, gal neišmaneliu tiesiog jei jau neįžvelgia kažko, ką kiti neva įžvelgia. - * Tačiau yra ir kita galimybė. Kaip toje pasakoje. Kad karalius vis dėl to nuogas.
  • APK:
    Iš dykumų vėjo tikėjausi ko tai daugiau, nei visiškai prastų nuotraukų prastuminėjimo . Ar jau galvojate, kad likęs pasaulis visai sukvailėjo, - pasakosite pasakas ir visi tuo privalomai patikės . Apginkite kitas 10 ar 20 nuotraukų kaip ši - tada galėsite pasakoti, - aš noriu išgirsti giliau, Romualdai . taip ir smukdomas tinklapis, -ar pačiam tas nesvarbu ?
  • dykumų vėjas:
    Siūlau pasidomėti apie šiuolaikinį meną. Nevisur tą kokybė privaloma.
  • dykumų vėjas:
    filosofine mintis yra visose nuotraukose, kičo pagrindas, saldūs mieli prisiminimai širdžiai, fashon- rūbo pardavimas, komercinė- kai reik kažką parduot, dokumentika- įvykis, konceptas -penas protui ir t.t. Visa tai fotografija.- * Bet jei niekas pačiam neįdomu ir nenori niekuo tapti, nematau tikslo kažką pasakoti giliau.
  • dykumų vėjas:
    Neleis man kolegos pameluoti tikiuosi. Pataisykit jei ką. Jei nuotrauka vizualiai paprasta, reiškia visas jos cinkelis kažkur kitur. Tas kitur, ne tai ką matome, o tai ko nematome, bet išmąstome. Taip ir čia, yra dvi temos vienoje nuotraukoje. Tarkim pavadinimas, autorius parašo kad atkreipkit dėmesį į apyranke, mes į ją atkreipiam, bet nieko nepastebim.Lyg nėra jokių pasikeitimu. Štai nuo čia ir prasideda filosofiniai pamąstymai dėl ko taip? Taip autorius nestandartiškai prikausto mūsų dėmesį ir panaudoja tam tekstą o ne vaizdą. - * Tai kaip rebuso sprendimas, kažkam jis patinka, kažkam ne. Todėl ir egzistuoja intelektualinė (konceptuali) fotografija ir pan..
  • dykumų vėjas:
    Maksai, su laiku bus viskas pas tave, jei įdėsi pastangų.
  • fricas:
    kreivas ar tiesus horizontas tai nėra skirtumo šiuo atveju, kaip dykumų vėjas ir rašo. Būtų gal ir gerai jei būtų imetęs dar viena foto į seriją.
  • marijus bružila:
    suvokimas ateina vėliau, bet dažnai ir neateina ...
  • dykumų vėjas:
    :D patiko komentaras. Ir be jokių pašaipų. - * Šiaip fotografija ne tik tiesus horizontas, bet ir kreivas, priklauso gerbiamas kolega nuo žiūros taško. Tamstos žiūros taškas yra "standart", bet tai nereiškia kad neegzistuoja kiti taškai.
  • dykumų vėjas:
    Yra vietos ir fantazijai ir pamąstymams.- * Plačias erdves atvėrei nuotraukoje.- * Bėje, Uri pagaliau sugavo Elektroniko sūnų :)
  • shamanas:
    Rimtai, pirma nueik į Efote vykstančius kursus, sužinosi, kodėl pas tave mashiniukės , o ne portretai, tada ir pirk, nieks tau nepatars jai to net nežinai kas yr portretc :)
Apie maksas
Autoriaus nuotraukos