Patikę
Fotografui patikę kitų komentarai
  • Domeika:
    Pritariu. Tokie tie Alberto komentarai-atsakymai...
  • zaitzait123:
    na kaip ir minėjau, labai gerbiu pagrįstą nuomonę. kad ir kaip beatrodytų, nei prieš jus, nei prieš ką nors kitą čia komentavusių neturiu nieko blogo. tik turiu savo asmeninę nuomonę apie įprotį kritikuoti be paaiškinimo, kas yra labai dažnas ir nuo malonių diskusijų atgrasantis reiškinys. suprantu, jog tai atrodo aikštinga ir visa kita, bet tik dėl to, jog nesuprantu iš kur kyla būtinybė kvestionuoti grožį, dvasinę būklę/jauseną, poreikį suknelėms (?), beviltiškumą (?), meno ir pasaulio vertybes, kada visa tai yra taip individualu..
  • Wilija:
    Klausimukas vyrams - kodėl jūs taip bijot nuogų vyrų atvaizdų?
  • Mimosou:
    Sutinku. Deja, del techniniu kliuciu neberadau originalo. O sita apkirpus, S iseitu. Tad teko papus palikt.
  • Mimosou:
    Nes fraze is filmo. Filmo originali kalba anglu. Nes nebutinai, tai kas parasyta lietuviskai, skamba gerai ir perteikia tai, ka norima pasakyti. Kiek eilerasciu ar knygu sugadinta, vien tik todel, kad nebuvo pateikta originalia kalba... Ir jei kita kart "kurdama" savo mazycius spektaklius klausysiuosi Vicino (KO tikriausiai niekada nebus) tai butinai pavadinsiu ta darba "Meiles laivas'... Ir siaip as uz taika visame pasaulyje.. Ir dar sakiau nesivelsiu i diskusijas.. Sudas.
  • Sony 2:
    Dar kol kas jo nespėjau perskaityt, bet kadangi literatūrą mėgstu - būtinai paskaitysiu. Gal net originalo kalba.
  • symbiosis:
    manau, kad nesvarbu kokia yra žmonių orientacija. svarbiausia - kaip žmogus elgiesi, koks jo mąstymas ir požiūris į gyvenimą. na, su tokia orientacija dar nebuvau sutikęs nė vieno žmogaus, todėl apie juos nieko ir negaliu pasakyti. juk ir gėjų, ir lesbiečių, ir heteroseksualų yra visokių - tiek gerų, tiek blogų... stengiuosi į šias nuotraukas žiūrėti kaip į jūsų kūrybos rezultatą - galiu pasakyti, kad emocijos čia tikrai stipriai dominuoja...
  • arcana.femina:
    slykstu jums ar ne, cia jau jusu reikalas, man tai neidomu. o kalbant apie juodai-balta fotografija, tai labai smarkiai su jumis nesutinku, kad ji nera subtili. asmeniskai man nespalvota fotografija turi kur kas didesni subtiluma, nei spalvota. ir jei nepastebejote, tai dauguma mano darbu ir yra juodai-balti.- * del mano vardo nesijaudinkit, kuryba ir darbas vardo negadina. o ir jis man nesvarbus. darau tai, kas man patinka ir kas atrodo aktualu, i jusu standarninius remus ne neketinu talpintis ir buti tokia, kaip dauguma. galite cia visi rekauti, kaip jums slykstu ir t.t. , visiems neitiksiu ir to nesiekiu, man uztenka, kad bent vienam zmogui mano darbas patiktu, butu idomus, keltu emocijas, o tokiu yra jau kur kas daugiau ;)
  • Vilmantas:
    ->To Badas ir Konkolas - * Na na, ar ne per drąsiai? Čia tipinė situacija, kai nejučia peržengiama riba tarp „manau“ ir „žinau“. Spėju, išsakėte „manau“, o ne žinau. Minimaliai pasidomėjus socialine stratifikacija/nelygybe/klasiniais netolygumais lyties atžvilgiu, nuomonė bent iš dalies pasikeistų. Arba ne :] Išimtas moters atvaizdas įrodo, koki egzistuoja netolygumai lyties atžvilgiu. „Netinkamas“ moters įvaizdis kataloge gali įtakoti net baldo nepirkimą. Atsiprašinėt reik, yra už ką. Jei mes sutiksime su tokiomis laukinio marketingo reikalavimais, deja sutiksime ir palaikysime netolygumus lyties atžvilgiu. Negaliu neigti, kad apkarpytas (nesugalvojau tinkamo žodžio) moters įvaizdis ir vaidmuo jų kultūros dalis. Ir toks įvaizdis akivaizdžiai išreikštas ir matomas, ko plika akim gali ir neįžiūrėti kitose valstybėse. Pridursiu, kad lygių lyčių galimybių perspektyva peržengia kultūrines ribas, kas, galima teigti, ją kėsinasi suardyti. Na bet čia jau vėlimasis yra filosofavimus kultū..
  • Lima:
    Pagauta labai stipri emocija. Iš kojinių rašto peršasi mintis, kad megina atidirbo ir dabar tuščiu, bejausmiu žilgsniu sako, kaip jai nemalonu net likti lovoje šalia savimi patenkinto, pasitenkinusio ir ją užmiršusio vyriškio... !!!*
  • rimrem:
    Kazi patogu tiems vyrukams,plikais pasididziavimais ant dviracio:D Na,bet tikslas pagirtinas:D Linksmas reportazas;)
Apie linasz
linasz
 
Linas Kranauskas

gyvena: Vilnius    amžius: 44    Daugiau >
www.zali.lt