Patikę
Fotografui patikę kitų komentarai
  • ėnsuR:
    Kaip puikiai!
  • Vaizdinys:
    O Jūs nemanote, kad šioje glūdumoje (pavadinime klaida) pirmiausia reikėtų pasišviesti? Juk nespalvotoje fotografijoje šviesa labai svarbu...
  • Hermis:
    Dėl saulės bučinių nežinau, kažkaip nesiprašo toks pavadinimas, bet erotiškumo nuotraukoje yra.
  • Albertas K.:
    Nieks nieko neparašo,– negerai. dar paskui šio darbo autoriai pradės savimi abejoti. Stasį, siūlau atkreipti dėmesį š foną, kuris, mano supratimu čia labai geras, todėl galima duoti ir daugiau erdvės virš jos žiūrovo žvilgsniui į tolumos gūdumas nueiti. Šaltuko daugiau būtų. Aktorinis nuostabus. Sėkmės kūryboje amiem.
  • Gudiska:
    Nezinau kokias erezijas skaitei, bet prie ko cia objektyvas ir fokusavimo bedos? bedos buna del body fokusavimo sistemos, o d750 kaip tycia sitos bedos neturi
  • Artūras Politovas:
    Maladiec, Petro, pataikei i desimtuka! Makles, fikles. Krutciu viertciu zaputat vas xotciu... :) Pigus marketas, savas tarp savu. Greiciausiai patys autoriai susikure atskiras anketas prabalsavimui. Fui kaip slykstu. IP adresas isduotu, jei ne per automata varo. Kaip ziurkes. Daznai ir pats zvengiu del vienasalisku ir nesaziningu palaikymų...O cia fakt na glazax. Kita medalio puse. Pigu ir geda. Truksta statuso "Etatinis balsuotojas" :) Šiauliu fotografu nepaminejai su Gurų Guru kardinolu A. Maciunu priesaky :) Pasibalsuoja tai normaliai saikele irgi graziam savam rutu darzely. Nepadeda net Igno balsavimo sistema. Konkreti sekta. Klausimas, kaip ir ka nustatymuose padaryti, kad is vis nematyciau tuzino autoriu ypac daugelio vestuvinyyyku ir nestukiu fotografeliu is "Kaimo prie kryzkeles" darbu ir ju profiliu? Ar tai imanoma? Nes kiek esu uzblokaves, vistiek as juos matau. Bet geriausias jauciu variantas, kad reiks tept slides is cia, jei niekas nesikeis. Konkursai kur geriaus..
  • Aurimas Valevičius:
    Sakyčiau - reikia vertinti nuotraukas, o ne demonstruoti asmeninius santykius. Ar ne ? Net jei geriausi draugai ar šeima..., bet ar visada patinka vienam kito nuotraukos ?
  • Svečias:
    nu vat ko nemėgstu Efote, tai tokių balsavimų, kai poroje esantys fotografai (Aleksandr ir Surikata) balsuoja vienas už kitą. Štai Surikata ima šią nuotrauką į mėgstamas, natūralu, užmeta kokių 15 balų iš karto, o jei dar pradžioje pabalsuoja, tai labai geras startas nuotraukai. Tas pas pas Dykumų vėją su Mazajinga - įdeda Inga fotkę, Romualdas paima į mėgstamas, ypač kai kokie konkursai vyksta. Tas pats ir Inga - visada už Vėjo nuotraukas pabalsuoja kaip už mėgstamas. O apie tokias anketas, kaip SKY301 apskritai "patyliu"- * www.efoto.lt/user/56016/megstamiausios?page=1[img_assist... |nid=1189528 |link=lightbox |align=left |width=183 |height=240]
  • opiumas:
    zoomai du 24-70 ir 70-200 jeigu kaip sakai vestuves , krikstynas fotkinti afigienai- * fiksai pas mane du liko 50 ir 85 - * man geriausi variantai tai ant vieno bodzio 50 ant kito 70-200 (noretusi vietoj 50'ko 35 bet brangus gyvate )- * arba pas mane ant vieno 24-70 ant kito 85kas, viskas pagal situacija ir nuotaika :) - *
  • F.Kaprizas:
    na prastai teko ziureti.. kadngi ganetinai nemazai fotografu naudoja fixus ir dziaugiasi. ir pats naudoju tik fixus, pasimeginau tuos zoomus ir aciu nereikia. na bet kiekvienas renkasi pagal savo suvokima. tie kuriems reikai kokybes ir graziu nuotrauku renkasi fixus, kuriem reikia universalumo renkasi zoomus.
  • Audris Petriks.:
    Ai laukiu kol Ignas atblokuos Audriu Petrika - jau viršijo limita 10 valandu.... prisikabino kažkokie ikyrus troliai - tai emiau maskuotis - tryniau fotkes... Galvoju ši avatara išsitrint, bet norisi ištirt ko vertos per gyvenimą padarytos nuotraukos nors ir esi blokuotas.... ypač sveika čia apsistoti kaip 0, nes paskui juk tuos balus deda iš inercijos
  • oreviras:
    Nustatai kad visos suveiktu nuo fotoaparato blykstes blyksnio.o fotoaparato blykste nustatai i manual rezima ir sumazini galinguma prakstiskai iki minimumo kad apsvietimo neitakotu(butinai i manual o ne kaip wireless master).trukumas,reikia kad bent viena is valdomu "matytu" valdancia.Cia as taip darau,nes nerandu perejimo is mano paleideju i quantuum.Dar gali pirkti originalu quantuum paleideja ir priemeja,,pajungti viena quantuum taip o likusius vel gi kad nuo blyksnio suveiktu.
  • Quicker:
    Quantuum nėra šių blyksčių gamintojas, jie tik lipdukus perklijuoja. Gamintojas yra Godox, Kinijoje ir tų lempučių pilnas ebay'us. Quantuum išvis nieko negamina, kaip ir dauguma kitų įmonių.
  • Varanas:
    Kuomet vakare prie mergaitės priėjęs paklausi "kiek dabar valandų" - mažiausiai ką nori sužinoti - tai kiek tų valandų iš tikro yra.. Apatinių spalvą, krūtinės apimtį, viršuje ar apačioje mėgsta - visa tai sužinotum mielai, bet kiek tų suknistų valandų yra - giliai giliai nusispjaut :)))- * Ką norėjau pasakyti - klausimas dažnai būna pokalbio pradžia. Dažnai žmogus galvodamas klausimą pokalbiui pradėti, o ne konkrečiam atsakymui gauti, suformuluoja iš pažiūros nelogišką per daug "atidarytą" klausimą. Bet bendrauti gi smagu ;) Ir galima "nusivažiuot", kalbėt ne į temą - svarbu vyksta pokalbis, ko pasekoje kartais pavyksta išlįsti iš instrukcijos rėmų ir atrasti daug įdomaus..- * Stiprios kavos pasidariau :))
  • Antanas Razmas:
    PRIVALUMAI: Pritariu viskam ką pasakė Darius80. integruota blenda!!! kas galvoja kad fiksas nepatogu galiu nuraminti, netgi labai patogu...mažiau kaip 300mm kažin kada ar reikės, visada tų mm trūksta... * TRŪKUMAI: nėra VR, bet ir be puikiai išsiverčiau. * BENDRI ĮSPŪDŽIAI: naudoju su AF-S Teleconverter TC-14E II aštrumas išlieka, autofokusas veikia taip pat gerai, fotografuoju tik nuo trikojo arba monopodo, saulėta diena galima ir be jų išsiversti, bet pavargsti laikyti jį pastoviai rankose. * REKOMENDUOJU kiekvienam pradedančiam gamtos fotografui!
  • Darius80:
    PRIVALUMAI: Labai greitas, labai astrus... kaip uz tokia kaina labai geras teleobjektyvas - * * TRŪKUMAI: nera VR - * * BENDRI ĮSPŪDŽIAI: naudoju gamtoje ivairiomis salygomis apie metus laiko, vertas kiekvieno cento kuri uz ji mokejau... - *
  • Tadas Telksnys:
    Viskas priklauso nuo to, kiek norite išleisti ir kokio maksimalaus židinio nuotolio jums reikia. Rimtai gyvūnų fotografija užsiimančių naudojami fiksuoto židinio nuotolio Nikkor teleobjektyvai yra labai aukštos kokybės, bet taip pat ir neįtikėtinos kainos:- * - * www.efoto.lt/objektyvas/nik_afs_400_f28g_ed_vr- * www.efoto.lt/objektyvas/nik_afs_500_f4g_ed_vr- * ir t.t.- * - * Apžvalgose neblogu žodžiu minimos "biudžetinės" zoom alternatyvos pasiekti net 600mm židinio nuotolį:- * www.efoto.lt/objektyvas/sigma_150-600_5-63c- * www.efoto.lt/objektyvas/tamron_150-600mm- * - * Turint galvoje kolosalinį kainų skirtumą, tos pačios kokybės tikėtis neverta, bet mėgėjui praktiškai tai vienas iš nedaugelio variantų. Žinoma, yra eilė "trumpesnių" zoom objektyvų, dažnas atvejis 80-400mm, su kuriais galima padoriai dirbti. - * - * Dar vienas variantas -- 70-200 F2.8 su telekonverteriais.- * - * Esu skait..
  • Aurimas Valevičius:
    Patarimų ką pirkti gali būti šimtai. Bet, kaip dažnai būna, nuo kainos ir kokybė.- * patik klausimo formuluotė neišsami, todėl atsakymai gali būti visokie.- * tarkim (be juoko) pigus variantas: statybinis halogenas ir paklodė vietoj difuzoriaus, plius atšvaitas. Pigiau jau nežinau... Bet nustebsi - visai gerai galima padaryti.
  • mikas007:
    Turbūt geriausias patarimas įsigyti būtiniausią ekonominės klasės įrangą, fotografuoti ir pamatysi kas joje gerai/negerai. Su laiku išbandysi ir geresnę, užsidirbsi ant jos ir įsigysi :)
Apie Stasys Kupliauskas
Stasys Kupliauskas
 
Stasys Kupliauskas

gyvena: Ore    amžius: 39    Daugiau >
Autoriaus nuotraukos


Galerijose
Raktažodžiai